Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Γεια σας! Αναζητω καποιο προιον μικρου μεγεθους που να μπορω να το εχω μαζι μου αλλα χωρις να με ενοχλει το μεγεθος και να μπορω να σερφαρω στο ιντερνετ σε ιστοσελιδες κλπ εστω και αν τα βλεπω ολα σε μικρο μεγεθος,αυτο δεν με ενοχλει.Αυτο μπορει να ειναι ειτε ενα μικρο smartphone 2 ιντσων,ειτε ενα εξυπνο ρολοι ειτε κατι αλλο που μπορει να γνωριζετε και δεν εχει πεσει στην αντιληψη μου.πχ τα smartphone 5 και 6 ιντσων δεν με βολευουν στο παντελονι.

Αν εχετε καποια ιδεα πειτε μου.

Ευχαριστω πολυ!

Επεξ/σία από sonikk
Προσθηκη
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Ukforthemoment είπε

Σε 2" τι σερφάρισμα να κάνεις;

Μια χαρα μπορω.αρκει να βρεθει το προιον. Γι αυτα που θελω να βλεπω με βολευει.Ο ογκος με ενοχλει γιατι δεν κουβαλαω μαζι μου τσαντακι,μπανανα κλπ και στο παντελονι με ενοχλει στη τσεπη.

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, nvel είπε

Ωραιο.αυτο δεν πωλειται ελλαδα ε;Δεν βρισκω κατι για ελλαδα googlarοντας..

53 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε

Σε 2" τι σερφάρισμα να κάνεις;

Κοιτα θα σου απαντησω ως εξης για να καταλαβεις τι ψαχνω οσον αφορα τον ογκο.Αν υπηρχε και κατι ακομα μικροτερο οπως εξυπνο ρολοι για σερφαρισμα στο ιντερνετ θα το αγοραζα χθες.

Δημοσ.
2 ώρες πριν, sonikk είπε

Γεια σας! Αναζητω καποιο προιον μικρου μεγεθους που να μπορω να το εχω μαζι μου αλλα χωρις να με ενοχλει το μεγεθος και να μπορω να σερφαρω στο ιντερνετ σε ιστοσελιδες κλπ εστω και αν τα βλεπω ολα σε μικρο μεγεθος,αυτο δεν με ενοχλει.Αυτο μπορει να ειναι ειτε ενα μικρο smartphone 2 ιντσων,ειτε ενα εξυπνο ρολοι ειτε κατι αλλο που μπορει να γνωριζετε και δεν εχει πεσει στην αντιληψη μου.πχ τα smartphone 5 και 6 ιντσων δεν με βολευουν στο παντελονι.

Αν εχετε καποια ιδεα πειτε μου.

Ευχαριστω πολυ!

Για σκονακι το θες?

Δημοσ.
31 λεπτά πριν, ELTASSOS1 είπε

Yπαρχουν κατι ειδικα γυαλια που εχουν τσιπακι μεσα και βλεπεις νετ ενω τα φορας. 

Δεν ειμαι ο τομ κρουζ στις επικινδυνες αποστολες χαχα.

20 λεπτά πριν, Ntinaras είπε

Για σκονακι το θες?

Οχι δεν ειμαι μικρος...Δεν θελω να κουβαλαω πολλα πραγματα πανω μου λογω εργασιας και ανεβαινω σε μηχανη.

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε

Είμαι σίγουρος ότι όλη αυτή η συζήτηση εχει ξαναγίνει και πάλι είχε προταθεί αυτό που έβαλες.

Ναι έχει ξαναγίνει.Το έβαλα επειδή ταιριάζει με αυτά που ζητάει.

• Thanks 1
Δημοσ.
15 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε

Ο ίδιος δεν το ζήταγε και πιο παλιά;

Νταξ. Δεν το βρήκε κι ειπε να ξαναδοκιμάσει ο άνθρωπος!

• Like 1
  • Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...