Daredevil Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2021 7 λεπτά πριν, gusteg είπε Αν έρχεται σίγουρα με 4.2.2 οκ , απλά στο q&a στο λινκ αναφέρει ότι δεν έρχεται με silent mainboard. ναι αλλά η απάντηση είναι ένα χρόνο πριν όταν προφανώς είχαν παλιό στοκ έχει μάλιστα και το Marlin 2.0.1 4
thanasis00 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2021 Σημειώνω ότι παρέλαβα σήμερα νωρίς το μεσημέρι τον Ender 3 v2. 3
Daredevil Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2021 8 λεπτά πριν, thanasis00 είπε Σημειώνω ότι παρέλαβα σήμερα νωρίς το μεσημέρι τον Ender 3 v2. με γεια! περιμένουμε εντυπώσεις 1
thanasis00 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2021 6 ώρες πριν, Daredevil είπε με γεια! περιμένουμε εντυπώσεις Σχετικα εύκολο το μονταρισμα του printer, απλά οι οδηγίες είναι λίγο ζορικες, οπότε άνοιξα βιντεάκι δίπλα. Επίσης το USB που έρχεται με τον printer έχει οδηγίες μέσα, εγώ το πήρα χαμπάρι στο τέλος. Τώρα, δύσκολο πράγμα το bed leveling! Με ζορισε αρκετά, και έχω μια αίσθηση ότι είναι λίγο κυρτό το bed σε κάποια σημεία, αλλά το ψάχνω γιατί βλέπω ότι κάποιοι online το φτιάχνουν σφίγγοντας κάποιες βίδες. Για την ώρα τυπωνω ένα test cube για να δούμε που είμαστε. Αλλά φαίνεται μια χαρά ο printer, ήδη ψσχνομαι για mods! 4
Dantε Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2021 Βαλτε γυαλι στο bed γιατι συνηθως ειναι στραβο. Γενικα θελουν λυσιμο και προσεκτικο δεσιμο παλι για να τα φερετε ολα στα ισια,με το που τον παρετε.Θεοστραβα τους συναρμολογους οι κινεζοι. 2
duende Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2021 18 ώρες πριν, Dantε είπε Βαλτε γυαλι στο bed γιατι συνηθως ειναι στραβο. Γενικα θελουν λυσιμο και προσεκτικο δεσιμο παλι για να τα φερετε ολα στα ισια,με το που τον παρετε.Θεοστραβα τους συναρμολογους οι κινεζοι. ισχυει. επισης ολα τα καλωδια τσεκαρισμα και σφιξιμο, αν ειναι χαλαρο κατι μπορει να καρβουνιασει. εγω βαζω παντα ακροδεκτες και τα ξανασφιγγω για να εχω το κεφαλι μου ησυχο
Προτεινόμενες αναρτήσεις