Προς το περιεχόμενο

[3D printer] Creallity Ender 3 Pro 130€

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

απο οσους ψωνισανε, ποσο καιρο εκαναν να το στειλουν? μου εχουν δωσει ups tracking απο 29/10 ειναι το status label created..δεν εχει φυγει ακομα

• Απαντ. 66
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, duende είπε

απο οσους ψωνισανε, ποσο καιρο εκαναν να το στειλουν? μου εχουν δωσει ups tracking απο 29/10 ειναι το status label created..δεν εχει φυγει ακομα

Και εγώ στο ίδιο state είμαι, φαντάζομαι ίσως λόγω κίνησης να μη τα έχουν στείλει ακόμα. Έστειλα ένα ερώτημα να δω τι θα πουν, φαντάζομαι αύριο θα απαντήσουν.

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, thanasis00 είπε

Και εγώ στο ίδιο state είμαι, φαντάζομαι ίσως λόγω κίνησης να μη τα έχουν στείλει ακόμα. Έστειλα ένα ερώτημα να δω τι θα πουν, φαντάζομαι αύριο θα απαντήσουν.

Σήμερα τον παρέλαβα, το tracking της ups είναι λίγο ό,τι να ναι γενικότερα.

Ο εκτυπωτής έχει το καινούριο board τελικά

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, Daredevil είπε

Σήμερα τον παρέλαβα, το tracking της ups είναι λίγο ό,τι να ναι γενικότερα.

Ο εκτυπωτής έχει το καινούριο board τελικά

Πότε έκανες τη παραγγελία και πότε είπε το tomptop ότι την έστειλε και πήρες tracking number? Έτσι για να χουμε και εμείς μια εικόνα περίπου πόσο χρόνο θα κάνει να έρθει.

Δημοσ.

17 παρήγγειλα,18 εφυγε,26 τον είχα.
Έχει κάποιες βελτιώσεις σε σχεση με αυτά που είχα δει σε βίντεο,αλλα πιθανόν να έδινα τα εξτρα 30 € για τον V2,ήδη σκέφτομαι να πάρω το τζαμάκι που είναι default στον V2.

Δημοσ.
13 ώρες πριν, stavrakas92 είπε

17 παρήγγειλα,18 εφυγε,26 τον είχα.
Έχει κάποιες βελτιώσεις σε σχεση με αυτά που είχα δει σε βίντεο,αλλα πιθανόν να έδινα τα εξτρα 30 € για τον V2,ήδη σκέφτομαι να πάρω το τζαμάκι που είναι default στον V2.

Πηγαινε παρε ενα οποιοδηποτε τζαμι με κοστος 3Ε.Εκτυπωσε και βαλε και τους τεντωτηρες και τους ιμαντες και τελος.

Αυτες ειναι οι μονες αναβαθμισεις που εχει ο V2 και να αξιζουν.

• Like 1
Δημοσ.
4 ώρες πριν, Dantε είπε

Πηγαινε παρε ενα οποιοδηποτε τζαμι με κοστος 3Ε.Εκτυπωσε και βαλε και τους τεντωτηρες και τους ιμαντες και τελος.

Αυτες ειναι οι μονες αναβαθμισεις που εχει ο V2 και να αξιζουν.

Η σοβαρότερη αναβάθμιση του v2 είναι η mainboard με τους silent stepper motor drivers, σε συνδιασμο με το εύκολο firmware update και το Jeyers firmware (mesh bed leveling κτλ). Με το octoprint  παρακάμπτεις αρκετά από αυτά.

Ένας καθρέφτης ή τζάμι είναι πολύ καλή αναβάθμιση, εκτός αν χρησιμοποιείς petg.

Δημοσ.

και μενα ξεκολλησε και δειχνει εκτιμωμενη παραδοση 8/11, πηρα τον v2 στα 160 για καβατζα, μιας κ εχω και εναν anycubic

σαν επιφανεια εργασιας παντως, καλυτερο συνδυασμο απο γυαλι με pei sheet δεν εχω βρει...αυτη η επιφανεια τυπου ultrabase δε μου κολλαγε ποτε σωστα..

Δημοσ.
22 λεπτά πριν, gusteg είπε

Η σοβαρότερη αναβάθμιση του v2 είναι η mainboard με τους silent stepper motor drivers, σε συνδιασμο με το εύκολο firmware update και το Jeyers firmware (mesh bed leveling κτλ). Με το octoprint  παρακάμπτεις αρκετά από αυτά.

o ender 3 pro έρχεται πλέον κι αυτός με το 4.2.2 motherboard 

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, gusteg είπε

Οπως ειπωθηκε ερχεται ηδη με την αναβαθμισμενη μητρικη οποτε οι ουσιωδες διαφορες ειναι αυτες που ειπα.

Η οθονη του V2 δεν εχει κανενα ουσιαστικο νοημα.Η καλυτερη χωροταξια βοηθαει αλλα δε χανεις και τιποτα.Ασε που μπορεις να εκτυπωσεις και βαση και να τον κανεις σα τον V2.

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, Dantε είπε

Οπως ειπωθηκε ερχεται ηδη με την αναβαθμισμενη μητρικη οποτε οι ουσιωδες διαφορες ειναι αυτες που ειπα.

Η οθονη του V2 δεν εχει κανενα ουσιαστικο νοημα.Η καλυτερη χωροταξια βοηθαει αλλα δε χανεις και τιποτα.Ασε που μπορεις να εκτυπωσεις και βαση και να τον κανεις σα τον V2.

Απλά στο q&a στο λινκ αναφέρει ότι δεν έρχεται με silent mainboard (οπότε μάλλον θα έχει τoυς HR4988 drivers και όχι τoυς TMC2209 του V2)

Επεξ/σία από gusteg
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...