Marios1981 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2021 (επεξεργασμένο) https://www.tomtop.com/p-os1622eu.html?Warehouse=DE Έβαλα το καθαρό λινκ. Κουπόνι TC1622 130ευρω Αυτές τις μέρες απλά κοίταζα για 3d εκτυπωτες γιατί μου φαινοντουσαν ενδιαφέρον κ ένας φίλος μου έστειλε την παραπάνω προσφορά.... Η τιμή είναι πάτωμα νομίζω... Δυστυχώς έδωσα 160 για την Viomi Se οπότε δε με παίρνει για αλλά έξοδα αυτή τη στιγμή αλλά παρολαυτα είμαι στο τσακ να παραγγείλω... Ελπίζω να λογικευτω όμως γιατί με βλέπω να καθαρίζω τζάμια σε κάνα φανάρι... Οπότε είπα να το μοιραστώ μαζί σας αν κάποιος ψάχνετε για κάτι τέτοιο.... Επεξ/σία 17 Οκτωβρίου 2021 από Marios1981 2 2
AccountSaver Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2021 Καθαρό link , χωρίς affiliate . (Γερμανικό Warehouse στο end link). https://www.tomtop.com/p-os1622eu.html?Warehouse=DE
Marios1981 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2021 Ευχαριστώ το φίλο που έδωσε το καθαρό λινκ. 152.93 δολλαρια
stavrakas92 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2021 Εδω και πάρα πολύ καιρο σκεφτομαι αν "χρείαζομαι" ενα 3D printer, η απάντηση είναι μαλλον οχι,αλλα ειναι είναι μια πολύ καλη τιμή για κάτι αρκετά τίμιο ακομα και στα 200€ απόσο διάβασα. Οποτε ευχαριστω(?) που το μοιραστηκες μαζι μας!
Marios1981 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Κ εγώ στην ίδια φάση είμαι η αλήθεια είναι αλλά για κάποιον που ασχολείται με εργασίες η πρότζεκτακια έχει τα εργαλεία του κ πιάνουν τα χέρια του πιστεύω θα χρησιμεύσει... Πχ θα τύπωνα ένα κουτί για το Τ12 κολλητήρι μου. Αντάπτορες για τις μπαταρίες λιντλ σε άλλα τυχόν εργαλεία μπαταρία η το αναστροφο Κουτάκια αποθήκευσης για βίδες ουπα κλπ Σε υπολογιστές θα μπορούσες να φτιάξεις psu cover Όλα αυτά δεν έχουν καμία τρομερή αξία αλλά 1 ευρώ από εδώ 5 από εκεί πιστεύω θα έβγαζε τα χρήματα του για κάποιον που ασχολειτε Στο γιουτουμπ υπάρχουν βιντεακια με χρήσιμα πράγματα για εκτύπωση. Επεξ/σία 17 Οκτωβρίου 2021 από Marios1981 1
Dantε Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2021 Τιμια τιμη για το συγκεκριμενο εκτυπωτη. Για να μπειτε στο χωρο ειναι μια χαρα και μεχρι τα 250 νομιζω δε βρισκεις κατι καλυτερο (περα απο τον V2 αλλα τα καμια 40αρια ευρω διαφορα τους,δεν αξιζουν για τις αναβαθμισεις που εχει).
stavrakas92 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2021 Παιδια μια ερώτηση ακόμα, το site είναι αξιόπιστο; Βεβαια paypal εβαλα οποτε μικρο το κακο, απλα εχω βρει αρκετα αρνητικα σχολια online.
Narayan Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2021 13 ώρες πριν, stavrakas92 είπε Παιδια μια ερώτηση ακόμα, το site είναι αξιόπιστο; Βεβαια paypal εβαλα οποτε μικρο το κακο, απλα εχω βρει αρκετα αρνητικα σχολια online. TomTop μαζί με το DealExtreme είναι τα "παλιά κλασσικά" κινεζοσάιτ, δεν θα έχεις θέμα τουλάχιστον όσον αφορά το θέμα της αποστολής. Αν κάτι πάει στραβά και χρειαστείς το support, φρόντισε να έχεις αρκετά βίντεο και φωτογραφίες από το ελαττωματικό προϊόν, στην χειρότερη περίπτωση να χρειαστούν για το PayPal dispute. 3
Euloghtos Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2021 Η αλήθεια είναι και εγώ ήθελα να ξεκινήσω από αυτόν τον εκτυπωτή αλλά το εν λόγω site είναι αμφιβόλου ποιότητας δυστυχώς (αν τυχόν κάποιος παραγγείλει και δεν του κάνει ας στείλει εάν μύνημα 😜)
Dantε Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2021 To tomtop ειναι αξιοπιστο.Προσωπικα το γνωριζω χρονια,ασχετα αν δεν εχει τυχει να παραγγειλω. Αν ειναι ο ενδοιασμος το καταστημα,τοτε κακως υπαρχει. 1
paylidis Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2021 ενδεικτικα παντως εχει τυχει πολλες φορες να παραγγειλω απο ebay και να ερθει φακελος tomtop... δεν ειναι κακο... Τον εκτυπωτη τον εχω στην εκδοση Pro και κατι αλλα εξτρα, δυστυχως ακομα στο κουτι του λόγω ελλειψης χρόνου 😐 Όταν το εψαχνα ήταν απο τους καλούς entry, εχω άλλον έτοιμο σαφως ανώτερο αλλα με λιγο μικρότερη επιφανεια οποτε αυτος καθεται μεχρι να βρω χρόνο...
thyra_7 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2021 Έχω και εγώ τον pro. Για μένα αν βρείτε σε προσφορά τον v2 πηγαίνετε για αυτόν. Εκτός και αν στο pro έχει την silent board.
Dantε Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2021 12 λεπτά πριν, thyra_7 είπε Έχω και εγώ τον pro. Για μένα αν βρείτε σε προσφορά τον v2 πηγαίνετε για αυτόν. Εκτός και αν στο pro έχει την silent board. Πλεον περα απο τον απλο ολοι εχουν την silent,εκτος και αν ειναι κανα στοκ αρχαιο. Ο V2 πανω απο 30Ε διαφορα απο τον προ,δεν αξιζει.Αν βρεθει σε αυτα τα λεφτα,δηλαδη κανα 160αρι,αντε 170 βαρυ,τοτε οκ. Επισης προσοχη και η silent μητρικη να μην ειναι η 4.2.2 (αν θυμαμαι καλα).Ειχε θεματα υπερθερμανσης και την αντικαθιστουσε υποτιθεται η creality (αν καταφερεις να μιλησεις μαζι τους).
thyra_7 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2021 Το είπα γιατί εγώ περισυ που τον αγόρασα λέγανε ότι αντικατεστγσαν τις μητρικές αλλά τελικά ήρθε με την απλή. Τελικά αναγκάστηκα να αγοράσω έξτρα την μητρική.
Narayan Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2021 Το μεσημέρι ήμουν στο τσακ αλλά δεν έκανα την παραγγελία, μπήκα στο Thingiverse για 10 λεπτά τώρα και ιδού το αποτέλεσμα... άντε να δούμε πως είναι το 3D printing. 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις