agribilos Δημοσ. 3 Ιουνίου 2004 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2004 Γειά σας Insomniacs Εχω ένα σχετικά παλιό tv tuner (Leadtek Winfast Tv 2000) και θέλω να το χρησιμοποιήσω για την μετατροπή κάποιοων οικογενειακών video (vhs) σε dvd. Αυτό που βασικά αναζητώ είναι ένα πρόγραμμα που μπορεί να κανει απευθείας capture σε mpeg2 για να μην απαιτείται επανακωδικοποίηση αργότερα. Εχω δοκιμάσει το nerovision (τελευταία εκδοση) και μπορώ να πω ότι με ικανοποίησε ως προς την ποιότητα της εικόνας. Ο ήχος όμως ήταν πολύ χάλια (πολύ χειρότερος απο το προτότυπο). Επίσης δοκίμασα το WINDVD Recorder 4.5 αλλά δεν μου δούλεψε καθόλου (έκανε κόλλημα στην εκινηση χωρίς την εμφάνηση κάποιου σφάλματος). Ένα πρόγραμμα που δόκιμασα ακόμη είναι το POWERVCR II της Cyberlink. Αν και το συγκεκριμένο πρόγραμμα φαίνοταν καλά υποσχόμενο ως προς τις προσδοκίες μου δεν είχε πουθενά επιλογή για το σύστημα χρώματων με αποτέλεσμα να μην απεικονίζεται σωστα το video. Έχω φάει τον κόσμο (τον διαδικτυακό) για να βρώ ένα καλό πρόγραμμα. Παράκαλω αν γνωρίζετε κάτι πάνω στο θέμα βοηθήστε με.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.