Witcher1st Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2021 Εχω cosmote 50αρα εδω και λιγους μηνες και εχω παρατηρησει οτι ανα καιρους, πλεον πιο συχνα, το ρουτερ εκει που πιανει 55/5,5 ξαφνικα πεφτει πολυ παρακατω. Το καταλαβαινω επειδη κολλαει το ιντερνετ και βλεπω και την ταχυτητα που ειναι μειωμενη. Συγκεκριμενα πεφτει στα 30 και φτανει μεχρι και στα 15 που ειναι και τωρα. Πρεπει να κανω restart για να πιασω ξανα την ταχυτητα, καποιες φορες θελει και 2ο ρεσταρτ. Τι μπορει να φταιει; Λογικα δεν φταινε τα deco που εχω συνδεδεμενα πανω. Δεν βγαζει λογικη να φταινε. Εχω το Speedport Entry 2i. Πλεον μπορει να το κανει και καθε ημερα. Δεν εχω φιλτρα, ειναι συνδεδεμενο στην κεντρικη πριζα, δεν χρησιμοποιουνται αλλες τηλεφωνικες πριζες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Witcher1st Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2021 Μέλος Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2021 Εχετε καμια ιδεα; Πλεον το κανει καθε ημερα και δεν καταλαβαινω τι παιζει.. Τωρα με πεταξε στα 30. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NewGascp Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2021 Ίσως κάποιος θόρυβος στην καλωδίωση. Είναι το router συνδεμένο απευθείας στην "κεντρική" πρίζα ; γυρνάς το σήμα του τηλεφώνου πίσω στο χαλκό για να έχεις duplex τηλέφωνα ; Ανέβασε κάποια στατιστικά. Και αν μπορείς δοκίμασε κάποιο άλλο router. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Witcher1st Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2021 Μέλος Share Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2021 Στην κεντρικη πριζα ειναι. Δεν ξερω τι ειναι τα duplex τηλεφωνα, οποτε μαλλον δεν κανω κατι τετοιο. Τωρα μεχρι στιγμης ειναι η κανονικη ταχυτητα, πριν 15 ωρες εκανα το reset στο router. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kozanitis1 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2021 Καλησπέρα, για να σου ρίχνει την ταχύτητα, λογικά επεμβαίνει το SRA, λόγω σφαλμάτων για να μην κάνει αποσύνδεση η γραμμή.. Θα σου έλεγα να το βρεις στις ρυθμίσεις και να το απενεργοποιήσεις.., δες πως πας και από CRC.. Άσε ανοικτό G.INP + Bitswap.. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NewGascp Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2021 Μιας και είσαι σε cosmote πήγαινε εδώ και λύσε όλα τα προβλήματα της γραμμής σου μια και καλή. Τα router των παρόχων θα τα χαρακτήριζα επιεικώς σκουπίδια. Θα πάρει τις ρυθμίσεις αυτόματα internet και voip. https://en.avm.de/products/fritzbox/fritzbox-7530/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Witcher1st Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2021 Μέλος Share Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2021 10 ώρες πριν, NewGascp είπε Μιας και είσαι σε cosmote πήγαινε εδώ και λύσε όλα τα προβλήματα της γραμμής σου μια και καλή. Τα router των παρόχων θα τα χαρακτήριζα επιεικώς σκουπίδια. Θα πάρει τις ρυθμίσεις αυτόματα internet και voip. https://en.avm.de/products/fritzbox/fritzbox-7530/ 130 ευρω ενω εχω δωσει αλλα 80 για το Deco; Πολλα δεν βγαινουν; 12 ώρες πριν, Kozanitis1 είπε Καλησπέρα, για να σου ρίχνει την ταχύτητα, λογικά επεμβαίνει το SRA, λόγω σφαλμάτων για να μην κάνει αποσύνδεση η γραμμή.. Θα σου έλεγα να το βρεις στις ρυθμίσεις και να το απενεργοποιήσεις.., δες πως πας και από CRC.. Άσε ανοικτό G.INP + Bitswap.. Μολις το εκανα. Το vectoring το αφηνω; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kozanitis1 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Όλα ενεργά εκτός από SRA.. Δες σε 24 ώρες πόσα CRC έχεις.. Επεξ/σία 22 Οκτωβρίου 2021 από Kozanitis1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Witcher1st Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2021 Μέλος Share Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2021 12 λεπτά πριν, Kozanitis1 είπε Όλα ενεργά εκτός από SRA.. Δες σε 24 ώρες πόσα CRC έχεις.. Και μια επιλογη "SOS" ειναι απενεργοποιημενη απο μαμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kozanitis1 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Μη πειράζεις τα υπόλοιπα, μόνο το G.INP να είναι OFF Επεξ/σία 22 Οκτωβρίου 2021 από Kozanitis1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Witcher1st Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2021 Μέλος Share Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2021 22 ώρες πριν, Kozanitis1 είπε Καλησπέρα, για να σου ρίχνει την ταχύτητα, λογικά επεμβαίνει το SRA, λόγω σφαλμάτων για να μην κάνει αποσύνδεση η γραμμή.. Θα σου έλεγα να το βρεις στις ρυθμίσεις και να το απενεργοποιήσεις.., δες πως πας και από CRC.. Άσε ανοικτό G.INP + Bitswap.. Πιο πριν μου ειπες να το εχω ανοικτο. Παντως παει καλα μεχρι στιγμης 11 ωρες ανοικτο χωρις προβλημα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kozanitis1 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2021 Για να μη σου κάνει τα σκαμπανεβάσματα άστο κλειστό Βέβαια αν υπάρξει θόρυβος στη γραμμή, θα σου βγάλει λάθη, αν είναι πολλά σε μικρό χρόνο υπάρχει κίνδυνος να αποσυνδεθεί, οπότε παρακολούθησε το.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα