-orestis- Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) ειλικρινά δε ξέρω τι να πω! εμένα στο chat πάντως είδες τι μου έγραψαν. και είχα ρωτήσει κ πέρυσι όταν πήρα iphone. μη μπλέξεις με λίγα λόγια. Επεξ/σία 2 Νοεμβρίου 2021 από -orestis-
bioentre Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2021 3 ώρες πριν, -orestis- είπε Χθες μίλησα μαζί τους. Και μου λέει με απόδειξη λιανικής έχεις 2 χρόνια εγγύηση αλλά με τιμολόγιο έχεις 1. Δεν μου είπε δεν μπορείς να πάρεις με λιανική. Στο site τους ζητάει έγκυρο εταιρικό ΑΦΜ για να προχωρήσει σε παραγγελία και δεν μπορείς να παραγγείλεις λιανικής μέσω website τουλάχιστον 1 1
Επισκέπτης Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2021 3 ώρες πριν, -orestis- είπε ειλικρινά δε ξέρω τι να πω! εμένα στο chat πάντως είδες τι μου έγραψαν. και είχα ρωτήσει κ πέρυσι όταν πήρα iphone. μη μπλέξεις με λίγα λόγια. Ο δεύτερος χρόνος εγγύησης είναι του εμπόρου, αν δε κάνω λάθος... Αλλά πρέπει να αποδείξεις ότι ήταν εργοστασιακό ελάττωμα. Επίσης, γιατί σου είπαν bto για το μοντέλο του 2021 όταν στην περιγραφή του προϊόντος αναφέρουν QWERTY πληκτρολόγιο; Μήπως ρώτησες για παλιότερο μοντέλο; Αν ναι, ισχύει ότι πρέπει να πληρώσεις 60 ευρώ παραπάνω για να στο φέρουν με qwerty πληκτρολόγιο...
-orestis- Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2021 3 ώρες πριν, natural_sgf είπε Ο δεύτερος χρόνος εγγύησης είναι του εμπόρου, αν δε κάνω λάθος... Αλλά πρέπει να αποδείξεις ότι ήταν εργοστασιακό ελάττωμα. Επίσης, γιατί σου είπαν bto για το μοντέλο του 2021 όταν στην περιγραφή του προϊόντος αναφέρουν QWERTY πληκτρολόγιο; Μήπως ρώτησες για παλιότερο μοντέλο; Αν ναι, ισχύει ότι πρέπει να πληρώσεις 60 ευρώ παραπάνω για να στο φέρουν με qwerty πληκτρολόγιο... οχι ρώτησα για το base model 14. τι να πω.
mindreader Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 5 ώρες πριν, bioentre είπε Στο site τους ζητάει έγκυρο εταιρικό ΑΦΜ για να προχωρήσει σε παραγγελία και δεν μπορείς να παραγγείλεις λιανικής μέσω website τουλάχιστον Μπραβο, ειλικρινα, που με προλαβες και το ειπες!!! Τους ρωτησα, τους ξαναρωτησα, τους ξαναρωτησα. Δεν μπορει να καταλαβα 3 φορες λαθος. Με email οι συνομιλιες, γιατι τα γραπτα μενουν, κι οχι ακουσα, πηρε το αυτι μου κλπ. Και μου ξεκαθαρισαν οτι δεν δινουν λιανικη. Τους ειπα οτι ενδιαφερομαι ως ιδιωτης με προσωπικο αφμ, και μου ειπαν πουλανε μονο σε επαγγελματιες! Επρεπε να το γραφουν πιο ξεκαθαρα στο site τους. Κι επισης εχω μια απορια, ολοι αυτοι αγορασαν απο e-mac.eu, ηταν ολοι 'επαγγελματιες'; Κανεις απλος πολιτης με απλο αφμ; Δεν μπορω να καταλαβω... Σαν να μιλω εδω, και να σας λεω 'εκει παιδια, μια χαρα, κλπ', και να πουλανε αυτοι μονο σαν σε κλειστο club... ε πεστο ρε φιλε, οχι να νομιζουμε οτι μπορουμε και εμεις να παμε να ψωνισουμε απο εκει... --------- Τυχαινει βεβαια αυτο τον καιρο, να εχω και δικο μου ανθρωπο εκει κατω στην Κυπρο, αλλα δεν ξερω, το σκεφτομαι, αν αξιζει να τον αγγαρεψω σε πωληση λιανικης, και μετα να μου το στειλει Ελλαδα... --------- Εκει στην isystem, κι εχω ψωνισει απο αυτους 2 mac, δεν ξερω πως το πανε το 'τραγουδι'.... απαντανε αργα στα email, δεν απαντανε, δεν ξερω... εχουν αρχισει και την 'ψωνιζουν', αλα istorm που ειναι στυλ 'χαι', ή μου φαινεται; Τους ρωτας για apple care, και ειναι στο 'περιμενε'.... Οκ, δε λεω, νεα macs, αλλα πως γινεται η Document να λισταρει + επιλογη αγορας apple care, ενω η isystem ακομη 'το ψαχνει';;;; Επισης, μπραβο στην document που λεει περι 'φπα' στις τιμες, στην isystem τιποτε... Δεν εχω ψωνισει απο Document, αλλα φαινονται ισως καλυτεροι επαγγελματιες. Επεξ/σία 2 Νοεμβρίου 2021 από mindreader 1
Justelene235 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2021 Πιστεύετε πως το macbook pro 2020 θα πέσει κατά το black friday?
Επισκέπτης Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2021 20 λεπτά πριν, Justelene235 είπε Πιστεύετε πως το macbook pro 2020 θα πέσει κατά το black friday? Ναι, μπορεί κάνα amazon να κάνει έκπτωση... Τοπικά μαγαζιά, δε το πολυβλέπω, αλλά ποτέ δε ξέρεις.
bioentre Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 22 ώρες πριν, Justelene235 είπε Το istorm? Αν μπρορείς να ανεχτείς το πόσο αγενείς είναι στην αντιπροσωπεία και στο istorm, θα έχουν λογικά -150 ευρώ στα μοντέλα 2020. Αλλά πραγματικά δεν αξίζει να στηρίζεις το απαράδεκτο σύστημα που έχουν διαμορφώσει σε πωλήσεις και service στην Ελλάδα. Μόνος λόγος για να αγοράσεις από την επίσημη αντιπροσωπεία εδώ είναι είτε για το ελληνικό πληκτρολόγιο είτε για να πάρεις build-to-order μοντέλο επειδή σε αντίθεση με το εξωτερικό εδώ το παίρνεις σε "δόσεις", 30% προκαταβολή, 60% εξόφληση. Όλα τα άλλα είναι απαράδεκτα και συμπεριφέρονται άσχημα στους πελάτες τους, όπως γράφω και εδώ, οπότε αν το κάνεις με το σκεπτικό να το πάρεις από εδώ για την εγγύηση παίζεις με τους κανόνες τους, γιατί δεν τηρούν τα αυτονόητα και τα βασικά δικαιώματα του καταναλωτή. Εμένα που έχω πάρει 3 μηχανήματα μεγάλης αξίας μέσα σε λίγους μήνες μου ζήτησαν και τα ρέστα όταν πήγα να ζητήσω τα αυτονόητα. Οπότε από όπου και αν αγοράσετε, ελπίζετε να μην χρειαστείτε service και αν χρειαστείτε σε καμία περίπτωση δεν το στέλνετε istorm. Επεξ/σία 5 Νοεμβρίου 2021 από bioentre 2
MakeGreeceSexyAgain Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2021 Παιδιά υπάρχει κάποιος που να έχει αγοράσει από e-mac να μας πει την εμπειρία του; Διαβάζω ότι έχουν αγοράσει πολλοί, αλλά δε βρίσκω κάπου σχετικό τοπικ.
mindreader Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2021 15 ώρες πριν, MakeGreeceSexyAgain είπε Παιδιά υπάρχει κάποιος που να έχει αγοράσει από e-mac να μας πει την εμπειρία του; Διαβάζω ότι έχουν αγοράσει πολλοί, αλλά δε βρίσκω κάπου σχετικό τοπικ. Ως ιδιωτης θα αγορασεις; Ή εχεις επαγγελματικο ΑΦΜ;
MakeGreeceSexyAgain Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2021 3 λεπτά πριν, mindreader είπε Ως ιδιωτης θα αγορασεις; Ή εχεις επαγγελματικο ΑΦΜ; Επαγγελματικό ΑΦΜ.
mindreader Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2021 1 λεπτό πριν, MakeGreeceSexyAgain είπε Επαγγελματικό ΑΦΜ. Αρα μπορεις να αγορασεις απο αυτους. Κι εδω σε αυτο το νημα, αν το παρεις απο την αρχη, νομιζω εχουν πει καλα λογια, συμφορουμιτες που αγορασαν απο εκει. Για δες το.
bioentre Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2021 Στο site της document μπορείς να βάλεις AppleCare κατά την αγορά. Στις 6/11/2021 στις 12:45 ΠΜ, MakeGreeceSexyAgain είπε Παιδιά υπάρχει κάποιος που να έχει αγοράσει από e-mac να μας πει την εμπειρία του; Διαβάζω ότι έχουν αγοράσει πολλοί, αλλά δε βρίσκω κάπου σχετικό τοπικ. Δεν έχω πάρει από emac eu, αλλά το googlareis βάζοντας insomnia δίπλα θα βρεις παλιότερες αναφορές. Υπάρχουν και στο iphonehellas. Αν και δεν έχω εμπειρία από το μαγαζί, είχε τύχει έξω από το κατάστημα istorm να πιάσουμε συζήτηση με έναν πελάτη που ήθελε να πάρει build-to-order μηχάνημα και επειδή τότε τα bto τα έφερναν από Πολωνία (είχε μέσα booklet στα Πολωνικά και όχι στα ελληνικά) και αν ζητούσες ελληνικό πληκτρολόγιο το μηχάνημα είχε ανοιχθεί για αλλαγή πληκτρολογίου, με αποτέλεσμα 2 φορές να μου έχει έρθει σφραγισμένο στο κουτί του με γρατζουνία από τα tools του service σε καινούριο μηχάνημα... του πρότεινα να πάρει αγγλικό. Πλέον τα bto μοντέλα που έρχονται Ελλάδα είναι κανονικά ελληνικοί κωδικοί με ελληνικά booklets και είναι μια χαρά. Αλλά το 2018 η κατάσταση ήταν απαράδεκτη στο istorm με τα γρατζουνισμένα που έστελναν. Μου είπε πως έτσι και αλλιώς παίρνει από emac eu και το πρότεινε θετικά, αλλά προσωπικά δεν έχω εμπειρία, μόνο ό,τι έχω ακούσει. 1 1
mindreader Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Περι παραγγελιων Πως γινεται να βλεπω σε ξενα forum οπως στο macrumors, και οχι μονο για αμερικανους πολιτες αλλα και σε ευρωπαιους πελατες/αγοραστες mac, να παρακολουθουν την εξελιξη της παραγγελιας τους, μεχρι του που πεταει...η πτηση με το mac τους(!!!!), ενω εμεις απο Ελλαδα δεν φαινεται να εχουμε αυτη τη δυνατοτητα; Αυτοι μπορουν και αγοραζουν απευθειας απο apple; Εμεις οχι; Η apple ενημερωνει αν ψωνισεις απευθειας μεσω του site, ενω αν παραγγειλεις απο καταστημα ελληνικο, δεν εχεις αυτη τη δυνατοτητα; Οταν μπαινει παραγγελια, δινουν το serial number του μηχανηματος; Εδω Ελλαδα παντως, μου λενε οτι μεχρι να ερθει το μηχανημα στο καταστημα, αναμονη, και δεν ξερουμε τιποτε! Τελικα, τι ισχυει, γενικως, στο εξωτερικο, στην Ελλαδα; Επεξ/σία 9 Νοεμβρίου 2021 από mindreader
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα