Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Σε ερώτηση μου σχετικά με το Apple Care για Macbook Pro 14, το e-mac.eu μου απάντησε πως μπορεί να γίνει αγορά Apple Care με κόστος 190,83 (+ Φ.Π.Α.) και μόνο κατά την παργγελία της συσκευής. Όχι μετά.

Επεξ/σία από MakeGreeceSexyAgain
  • Απαντ. 98
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
26 λεπτά πριν, MakeGreeceSexyAgain είπε

Σε ερώτηση μου σχετικά με το Apple Care για Macbook Pro 14, το e-mac.eu μου απάντησε πως μπορεί να γίνει αγορά Apple Care με κόστος 190,83 (+ Φ.Π.Α.) και μόνο κατά την παργγελία της συσκευής. Όχι μετά.

Good to know...

2 ώρες πριν, mindreader είπε

Τηλεπαθεια...

Παιδια, σε επικοινωνιες που ειχα με το e-mac.eu, μου ειπαν οτι δεν πουλανε σε ιδιωτες!!!
Μονο σε επαγγελματιες πουλανε!

Γιατι δεν μας το ειπε κανεις αυτο εδω;

Τα παιδια που αγορασαν απο e-mac.eu, ειχαν ολα επαγγελματικο αφμ;
Ως ιδιωτης με προσωπικο αφμ, τελικα δεν μπορω να αγορασω απο εκει;
Αδικα νομισαμε οτι εχουμε αυτη την επιλογη;

Για σένα που δεν έχεις επαγγελματικό ΑΦΜ υπάρχουν καταστήματα στη Γερμανία με πολύ καλές τιμές...

Δημοσ.
2 ώρες πριν, mindreader είπε

Παιδια, σε επικοινωνιες που ειχα με το e-mac.eu, μου ειπαν οτι δεν πουλανε σε ιδιωτες!!!
Μονο σε επαγγελματιες πουλανε!

μήπως μπερδεύτηκες και ήθελες και απαλλαγή ΦΠΑ? γιατί μόνο τότε παίρνεις αφαίρεση ΦΠΑ (με επαγγελματικό ΑΦΜ )

Δημοσ.
19 λεπτά πριν, natural_sgf είπε

Για σένα που δεν έχεις επαγγελματικό ΑΦΜ υπάρχουν καταστήματα στη Γερμανία με πολύ καλές τιμές...

Amazon από μένα που θα πάρεις και 2 χρόνια εγγύηση από αυτούς. απλά θα πάρεις κ γερμανικό πληκτρολόγιο

53 λεπτά πριν, MakeGreeceSexyAgain είπε

επειδή πολλά έχω διαβάσει. το apple care αφού είναι από Κύπρο θα ισχύει Ελλάδα; επίσης είναι για 3 χρόνια ε; 

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, -orestis- είπε

Amazon από μένα που θα πάρεις και 2 χρόνια εγγύηση από αυτούς. απλά θα πάρεις κ γερμανικό πληκτρολόγιο

1 χρονο εχει επισημα απο Amazon.

Δημοσ.
Μόλις τώρα, haHa είπε

1 χρονο εχει επισημα απο Amazon.

μίλησα χθες μαζί τους. συγκεκριμένα 2 φορές κιόλας. 2 χρόνια μου είπαν κ οι δυο στο chat. και γενικά από αγορές μου από το Amazon αυτό ξέρω. 

Αν ξέρεις κάτι διαφορετικό οκ.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, -orestis- είπε

μίλησα χθες μαζί τους. συγκεκριμένα 2 φορές κιόλας. 2 χρόνια μου είπαν κ οι δυο στο chat. και γενικά από αγορές μου από το Amazon αυτό ξέρω. 

Αν ξέρεις κάτι διαφορετικό οκ.

Εξαιρετικα νεα!
Μπορεις να παραθεσεις κομματι του chat που ανεφεραν τα 2 χρονια εγγυηση;

Δημοσ.
18 λεπτά πριν, -orestis- είπε

Και γιατι να παρεις γερμανικο πληκτρολογιο οταν με +60 ευρω παιρνεις UK/ US/ International?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

1.png.63449326c2937ac96340e889986ad325.png

2.png

δε ξέρω αν φαίνονται τα στιγμιότυπα

11 λεπτά πριν, natural_sgf είπε

Και γιατι να παρεις γερμανικο πληκτρολογιο οταν με +60 ευρω παιρνεις UK/ US/ International?

πως γίνεται αυτό. προσπαθώ να βρω τον καλύτερο και πιο οικονομικό τρόπο και έχω χαώσει.

Επεξ/σία από -orestis-
  • Like 3
Δημοσ.
24 λεπτά πριν, -orestis- είπε

πως γίνεται αυτό. προσπαθώ να βρω τον καλύτερο και πιο οικονομικό τρόπο και έχω χαώσει.

https://www.notebook.de/apple-macbook-pro-macbook-pro-14-late-2021-g-5066?atyp=nb

Στα νέα μοντέλα δεν χρειάζεται καν να πληρώσεις για keyboard γιατί φαίνεται είναι QWERTY (από την περιγραφή)...

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, natural_sgf είπε

https://www.notebook.de/apple-macbook-pro-macbook-pro-14-late-2021-g-5066?atyp=nb

Στα νέα μοντέλα δεν χρειάζεται καν να πληρώσεις για keyboard γιατί φαίνεται είναι QWERTY (από την περιγραφή)...

3.png.f43ece12173f5bdce9bad3abfcbb1124.pngΜίλησα και με αυτούς. Όπως βλέπεις 1 χρόνο εγγύηση. και καθυστέρηση στη παραλαβή. 

Δημοσ.
59 λεπτά πριν, -orestis- είπε

επειδή πολλά έχω διαβάσει. το apple care αφού είναι από Κύπρο θα ισχύει Ελλάδα; επίσης είναι για 3 χρόνια ε; 

Όλα τα Apple Care 3ετή δεν είναι; Δεν το ρώτησα αυτό για Ελλάδα. Αλλά και μόνο για Κύπρο να είναι, δεν είναι ακριβό να στείλεις πακέτο στη Κύπρο.

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, -orestis- είπε

3.png.f43ece12173f5bdce9bad3abfcbb1124.pngΜίλησα και με αυτούς. Όπως βλέπεις 1 χρόνο εγγύηση. και καθυστέρηση στη παραλαβή. 

Παντως, γενικοτερα η apple δινει 1 χρονο εγγυηση στην Ευρωπη (η Ελλαδα ειναι απο τις εξαιρεσεις που ανεπισημα δινει 2 χρονια, ακομα και αν στο site γραφει για 1 χρονο εμπορικη εγγυηση).

Για αυτο μου φανηκε περιεργο οτι το amazon.de αναφερει 2 χρονια. Ακομα και η ιδια η apple στο γερμανικο site της 1 χρονο αναφερει για εμπορικη εγγυηση.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, haHa είπε

Παντως, γενικοτερα η apple δινει 1 χρονο εγγυηση στην Ευρωπη (η Ελλαδα ειναι απο τις εξαιρεσεις που ανεπισημα δινει 2 χρονια, ακομα και αν στο site γραφει για 1 χρονο εμπορικη εγγυηση).

Για αυτο μου φανηκε περιεργο οτι το amazon.de αναφερει 2 χρονια. Ακομα και η ιδια η apple στο γερμανικο site της 1 χρονο αναφερει για εμπορικη εγγυηση.

η καλύτερη στο θέμα εγγύησης η αμαζον. όπως είδες ότι φεύγει από αυτούς έχει 2 χρόνια. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 λεπτά πριν, -orestis- είπε

η καλύτερη στο θέμα εγγύησης η αμαζον. όπως είδες ότι φεύγει από αυτούς έχει 2 χρόνια. 

Δεν ισχυει. Ακομα και τα ιδια τα προιοντα της amazon εχουν 1 χρονο εγγυηση στο γερμανικο site:
https://www.amazon.de/-/en/gp/help/customer/display.html?nodeId=201014520

image.png.eca68396ca8b777e00b10980548a27e2.png

Επεξ/σία από haHa

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...