MakeGreeceSexyAgain Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Σε ερώτηση μου σχετικά με το Apple Care για Macbook Pro 14, το e-mac.eu μου απάντησε πως μπορεί να γίνει αγορά Apple Care με κόστος 190,83 (+ Φ.Π.Α.) και μόνο κατά την παργγελία της συσκευής. Όχι μετά. Επεξ/σία 2 Νοεμβρίου 2021 από MakeGreeceSexyAgain
Επισκέπτης Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2021 26 λεπτά πριν, MakeGreeceSexyAgain είπε Σε ερώτηση μου σχετικά με το Apple Care για Macbook Pro 14, το e-mac.eu μου απάντησε πως μπορεί να γίνει αγορά Apple Care με κόστος 190,83 (+ Φ.Π.Α.) και μόνο κατά την παργγελία της συσκευής. Όχι μετά. Good to know... 2 ώρες πριν, mindreader είπε Τηλεπαθεια... Παιδια, σε επικοινωνιες που ειχα με το e-mac.eu, μου ειπαν οτι δεν πουλανε σε ιδιωτες!!! Μονο σε επαγγελματιες πουλανε! Γιατι δεν μας το ειπε κανεις αυτο εδω; Τα παιδια που αγορασαν απο e-mac.eu, ειχαν ολα επαγγελματικο αφμ; Ως ιδιωτης με προσωπικο αφμ, τελικα δεν μπορω να αγορασω απο εκει; Αδικα νομισαμε οτι εχουμε αυτη την επιλογη; Για σένα που δεν έχεις επαγγελματικό ΑΦΜ υπάρχουν καταστήματα στη Γερμανία με πολύ καλές τιμές...
onelonelystar Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2021 2 ώρες πριν, mindreader είπε Παιδια, σε επικοινωνιες που ειχα με το e-mac.eu, μου ειπαν οτι δεν πουλανε σε ιδιωτες!!! Μονο σε επαγγελματιες πουλανε! μήπως μπερδεύτηκες και ήθελες και απαλλαγή ΦΠΑ? γιατί μόνο τότε παίρνεις αφαίρεση ΦΠΑ (με επαγγελματικό ΑΦΜ )
-orestis- Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2021 19 λεπτά πριν, natural_sgf είπε Για σένα που δεν έχεις επαγγελματικό ΑΦΜ υπάρχουν καταστήματα στη Γερμανία με πολύ καλές τιμές... Amazon από μένα που θα πάρεις και 2 χρόνια εγγύηση από αυτούς. απλά θα πάρεις κ γερμανικό πληκτρολόγιο 53 λεπτά πριν, MakeGreeceSexyAgain είπε Σε ερώτηση μου σχετικά με το Apple Care για Macbook Pro 14, το e-mac.eu μου απάντησε πως μπορεί να γίνει αγορά Apple Care με κόστος 190,83 (+ Φ.Π.Α.) και μόνο κατά την παργγελία της συσκευής. Όχι μετά. επειδή πολλά έχω διαβάσει. το apple care αφού είναι από Κύπρο θα ισχύει Ελλάδα; επίσης είναι για 3 χρόνια ε;
haHa Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2021 9 λεπτά πριν, -orestis- είπε Amazon από μένα που θα πάρεις και 2 χρόνια εγγύηση από αυτούς. απλά θα πάρεις κ γερμανικό πληκτρολόγιο 1 χρονο εχει επισημα απο Amazon.
-orestis- Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2021 Μόλις τώρα, haHa είπε 1 χρονο εχει επισημα απο Amazon. μίλησα χθες μαζί τους. συγκεκριμένα 2 φορές κιόλας. 2 χρόνια μου είπαν κ οι δυο στο chat. και γενικά από αγορές μου από το Amazon αυτό ξέρω. Αν ξέρεις κάτι διαφορετικό οκ.
haHa Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2021 1 λεπτό πριν, -orestis- είπε μίλησα χθες μαζί τους. συγκεκριμένα 2 φορές κιόλας. 2 χρόνια μου είπαν κ οι δυο στο chat. και γενικά από αγορές μου από το Amazon αυτό ξέρω. Αν ξέρεις κάτι διαφορετικό οκ. Εξαιρετικα νεα! Μπορεις να παραθεσεις κομματι του chat που ανεφεραν τα 2 χρονια εγγυηση;
Επισκέπτης Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2021 18 λεπτά πριν, -orestis- είπε Amazon από μένα που θα πάρεις και 2 χρόνια εγγύηση από αυτούς. απλά θα πάρεις κ γερμανικό πληκτρολόγιο Και γιατι να παρεις γερμανικο πληκτρολογιο οταν με +60 ευρω παιρνεις UK/ US/ International?
-orestis- Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) δε ξέρω αν φαίνονται τα στιγμιότυπα 11 λεπτά πριν, natural_sgf είπε Και γιατι να παρεις γερμανικο πληκτρολογιο οταν με +60 ευρω παιρνεις UK/ US/ International? πως γίνεται αυτό. προσπαθώ να βρω τον καλύτερο και πιο οικονομικό τρόπο και έχω χαώσει. Επεξ/σία 2 Νοεμβρίου 2021 από -orestis- 3
Επισκέπτης Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2021 24 λεπτά πριν, -orestis- είπε πως γίνεται αυτό. προσπαθώ να βρω τον καλύτερο και πιο οικονομικό τρόπο και έχω χαώσει. https://www.notebook.de/apple-macbook-pro-macbook-pro-14-late-2021-g-5066?atyp=nb Στα νέα μοντέλα δεν χρειάζεται καν να πληρώσεις για keyboard γιατί φαίνεται είναι QWERTY (από την περιγραφή)...
-orestis- Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2021 3 λεπτά πριν, natural_sgf είπε https://www.notebook.de/apple-macbook-pro-macbook-pro-14-late-2021-g-5066?atyp=nb Στα νέα μοντέλα δεν χρειάζεται καν να πληρώσεις για keyboard γιατί φαίνεται είναι QWERTY (από την περιγραφή)... Μίλησα και με αυτούς. Όπως βλέπεις 1 χρόνο εγγύηση. και καθυστέρηση στη παραλαβή.
MakeGreeceSexyAgain Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2021 59 λεπτά πριν, -orestis- είπε Amazon από μένα που θα πάρεις και 2 χρόνια εγγύηση από αυτούς. απλά θα πάρεις κ γερμανικό πληκτρολόγιο επειδή πολλά έχω διαβάσει. το apple care αφού είναι από Κύπρο θα ισχύει Ελλάδα; επίσης είναι για 3 χρόνια ε; Όλα τα Apple Care 3ετή δεν είναι; Δεν το ρώτησα αυτό για Ελλάδα. Αλλά και μόνο για Κύπρο να είναι, δεν είναι ακριβό να στείλεις πακέτο στη Κύπρο.
haHa Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2021 2 λεπτά πριν, -orestis- είπε Μίλησα και με αυτούς. Όπως βλέπεις 1 χρόνο εγγύηση. και καθυστέρηση στη παραλαβή. Παντως, γενικοτερα η apple δινει 1 χρονο εγγυηση στην Ευρωπη (η Ελλαδα ειναι απο τις εξαιρεσεις που ανεπισημα δινει 2 χρονια, ακομα και αν στο site γραφει για 1 χρονο εμπορικη εγγυηση). Για αυτο μου φανηκε περιεργο οτι το amazon.de αναφερει 2 χρονια. Ακομα και η ιδια η apple στο γερμανικο site της 1 χρονο αναφερει για εμπορικη εγγυηση.
-orestis- Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2021 1 λεπτό πριν, haHa είπε Παντως, γενικοτερα η apple δινει 1 χρονο εγγυηση στην Ευρωπη (η Ελλαδα ειναι απο τις εξαιρεσεις που ανεπισημα δινει 2 χρονια, ακομα και αν στο site γραφει για 1 χρονο εμπορικη εγγυηση). Για αυτο μου φανηκε περιεργο οτι το amazon.de αναφερει 2 χρονια. Ακομα και η ιδια η apple στο γερμανικο site της 1 χρονο αναφερει για εμπορικη εγγυηση. η καλύτερη στο θέμα εγγύησης η αμαζον. όπως είδες ότι φεύγει από αυτούς έχει 2 χρόνια.
haHa Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 9 λεπτά πριν, -orestis- είπε η καλύτερη στο θέμα εγγύησης η αμαζον. όπως είδες ότι φεύγει από αυτούς έχει 2 χρόνια. Δεν ισχυει. Ακομα και τα ιδια τα προιοντα της amazon εχουν 1 χρονο εγγυηση στο γερμανικο site: https://www.amazon.de/-/en/gp/help/customer/display.html?nodeId=201014520 Επεξ/σία 2 Νοεμβρίου 2021 από haHa
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα