-orestis- Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2021 παιδιά απ' ότι κατάλαβα το e-mac.eu είναι αξιόπιστο. ήθελα όμως να ρωτήσω αν το πάρεις με τιμολόγιο ισχύει ο δεύτερος χρόνος εγγύησης; γιατί βλέπω ότι πολλά καταστήματα εδώ λένε ότι δεν ισχύει. Επίσης αν συμβεί κάτι που απευθύνεσαι; Επίσης τα πληκτρολόγια είναι αγγλικά ή θα έρθει τίποτα σουαχίλι;
onelonelystar Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2021 Για την εγγύηση δεν θυμάμαι, όμως το πληκτρολόγιο είναι αγγλικό. Στείλε τους ένα μήνυμα ή παρε τους τηλέφωνο καλύτερα.
bioentre Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2021 1 ώρα πριν, onelonelystar είπε Για την εγγύηση δεν θυμάμαι, όμως το πληκτρολόγιο είναι αγγλικό. Στείλε τους ένα μήνυμα ή παρε τους τηλέφωνο καλύτερα. US ή English International στέλνουν (έχει διαφορά στο enter κυρίως) 1
mindreader Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2021 Πάντως, με τις τεράστιες διαφορες στις τιμές, προκύπτουν εύλογες σκέψεις και προβληματισμοί. Να σας πω μερικά από αυτά που τριγυρνούν στο δικό μου μυαλό. Πχ εγώ λέω, ότι για μια τόσο ακριβή 'επένδυση' χιλιάδων ευρω, θέλω οπωσδήποτε apple care. ΟΚ; Όμως, όλα είναι κυριως και θέμα τιμών. Γιατί, αν το αγοράσω πες στην Ελλάδα και μου πάει 3900 + 350 ευρω το apple care, που είναι ουσιαστικά για εμενα το χρήστη η 'εξασφάλιση', γιατί να μην πάω να πάρω από Κύπρο το ίδιο ακριβώς μοντέλο, που κοστίζει 3450, και μάλιστα να το πάρω χωρίς apple care; Και γιατί να το πάρω χωρίς apple care αν το πάρω σε αυτη την τόσο χαμηλότερη τιμή; Γιατί ουσιαστικά από Ελλάδα πάει 4250 ευρω ενώ από Κύπρο 3450 ευρω, δηλαδή, μπορεί να μου μείνουν 800 ευρω στην ακρη!!!! Και λέω 'ακρη' και όχι 'τσέπη', γιατί μπορεί αυτά να είναι η 'εξασφάλιση' στην οποια βλάβη προκύψει στο mac, για τα έτη 2 και 3! Αν πάθεις σοβαρή ζημια, και έχω πάθει στο παρελθόν και ξέρω, πες σου καεί η logic board, θες πες ένα 800αρι. Ορίστε, παρτε τα 800 ευρω που είχα γλυτωσει κατά την αρχική αγορα, και φτιάξτε το!!!! Αν δεν πάθει ζημια όμως, τα 800 ευρω, μένουν σε εσένα για πάντα!!! Τώρα το σενάριο, να πάθεις απανωτές ζημιες και σοβαρές, στα έτη 2 και 3, εντάξει, επιτρέψτε μου να το θεωρώ ακραιο σενάριο. Θα ήθελα τις δικες σας ειλικρινείς απόψεις επ αυτού. 2
bioentre Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2021 19 λεπτά πριν, mindreader είπε Πάντως, με τις τεράστιες διαφορες στις τιμές, προκύπτουν εύλογες σκέψεις και προβληματισμοί. Να σας πω μερικά από αυτά που τριγυρνούν στο δικό μου μυαλό. Πχ εγώ λέω, ότι για μια τόσο ακριβή 'επένδυση' χιλιάδων ευρω, θέλω οπωσδήποτε apple care. ΟΚ; Όμως, όλα είναι κυριως και θέμα τιμών. Γιατί, αν το αγοράσω πες στην Ελλάδα και μου πάει 3900 + 350 ευρω το apple care, που είναι ουσιαστικά για εμενα το χρήστη η 'εξασφάλιση', γιατί να μην πάω να πάρω από Κύπρο το ίδιο ακριβώς μοντέλο, που κοστίζει 3450, και μάλιστα να το πάρω χωρίς apple care; Και γιατί να το πάρω χωρίς apple care αν το πάρω σε αυτη την τόσο χαμηλότερη τιμή; Γιατί ουσιαστικά από Ελλάδα πάει 4250 ευρω ενώ από Κύπρο 3450 ευρω, δηλαδή, μπορεί να μου μείνουν 800 ευρω στην ακρη!!!! Και λέω 'ακρη' και όχι 'τσέπη', γιατί μπορεί αυτά να είναι η 'εξασφάλιση' στην οποια βλάβη προκύψει στο mac, για τα έτη 2 και 3! Αν πάθεις σοβαρή ζημια, και έχω πάθει στο παρελθόν και ξέρω, πες σου καεί η logic board, θες πες ένα 800αρι. Ορίστε, παρτε τα 800 ευρω που είχα γλυτωσει κατά την αρχική αγορα, και φτιάξτε το!!!! Αν δεν πάθει ζημια όμως, τα 800 ευρω, μένουν σε εσένα για πάντα!!! Τώρα το σενάριο, να πάθεις απανωτές ζημιες και σοβαρές, στα έτη 2 και 3, εντάξει, επιτρέψτε μου να το θεωρώ ακραιο σενάριο. Θα ήθελα τις δικες σας ειλικρινείς απόψεις επ αυτού. τα κρατάς, τα επενδύεις σε bitcoin και αν σου χαλάσει παίρνεις καινούριο. Πέρα από την πλάκα, δεδομένου ότι συχνά το service Ελλάδα είναι μέτριο στην καλύτερη, ειδικά σε istorm πιστεύω, νομίζω ότι το καλύτερο σενάριο είναι να μην χρειαστείς service κλπ. 1
-orestis- Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2021 Στις 30/10/2021 στις 5:19 ΜΜ, mindreader είπε Πάντως, με τις τεράστιες διαφορες στις τιμές, προκύπτουν εύλογες σκέψεις και προβληματισμοί. Να σας πω μερικά από αυτά που τριγυρνούν στο δικό μου μυαλό. Πχ εγώ λέω, ότι για μια τόσο ακριβή 'επένδυση' χιλιάδων ευρω, θέλω οπωσδήποτε apple care. ΟΚ; Όμως, όλα είναι κυριως και θέμα τιμών. Γιατί, αν το αγοράσω πες στην Ελλάδα και μου πάει 3900 + 350 ευρω το apple care, που είναι ουσιαστικά για εμενα το χρήστη η 'εξασφάλιση', γιατί να μην πάω να πάρω από Κύπρο το ίδιο ακριβώς μοντέλο, που κοστίζει 3450, και μάλιστα να το πάρω χωρίς apple care; Και γιατί να το πάρω χωρίς apple care αν το πάρω σε αυτη την τόσο χαμηλότερη τιμή; Γιατί ουσιαστικά από Ελλάδα πάει 4250 ευρω ενώ από Κύπρο 3450 ευρω, δηλαδή, μπορεί να μου μείνουν 800 ευρω στην ακρη!!!! Και λέω 'ακρη' και όχι 'τσέπη', γιατί μπορεί αυτά να είναι η 'εξασφάλιση' στην οποια βλάβη προκύψει στο mac, για τα έτη 2 και 3! Αν πάθεις σοβαρή ζημια, και έχω πάθει στο παρελθόν και ξέρω, πες σου καεί η logic board, θες πες ένα 800αρι. Ορίστε, παρτε τα 800 ευρω που είχα γλυτωσει κατά την αρχική αγορα, και φτιάξτε το!!!! Αν δεν πάθει ζημια όμως, τα 800 ευρω, μένουν σε εσένα για πάντα!!! Τώρα το σενάριο, να πάθεις απανωτές ζημιες και σοβαρές, στα έτη 2 και 3, εντάξει, επιτρέψτε μου να το θεωρώ ακραιο σενάριο. Θα ήθελα τις δικες σας ειλικρινείς απόψεις επ αυτού. γιατί στη Κύπρο χωρίς Apple Care; εννοώ γιατί αν το αγοράσεις από Ελλάδα θες ενώ από Κύπρο όχι. Προβληματίζομαι και εγώ γενικά και ψάχνομαι.
Επισκέπτης Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2021 9 λεπτά πριν, -orestis- είπε γιατί στη Κύπρο χωρίς Apple Care; εννοώ γιατί αν το αγοράσεις από Ελλάδα θες ενώ από Κύπρο όχι. Προβληματίζομαι και εγώ γενικά και ψάχνομαι. Το γράφουν γιατί το e-mac.eu (Κύπρος) δεν πουλάει AppleCare...
-orestis- Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2021 21 λεπτά πριν, natural_sgf είπε Το γράφουν γιατί το e-mac.eu (Κύπρος) δεν πουλάει AppleCare... Α δεν το ήξερα. Μπορείς όμως μετά από τους δικούς μας να πάρεις; ή αρχίζουν μα μου σου του;
Επισκέπτης Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2021 1 ώρα πριν, -orestis- είπε Α δεν το ήξερα. Μπορείς όμως μετά από τους δικούς μας να πάρεις; ή αρχίζουν μα μου σου του; Δε ξέρω. Εγώ υποστηρίζω ότι μπορείς λόγω Ε.Ε. αλλά άλλοι λένε όχι. Πρέπει να ρωτήσεις την ίδια την apple.
-orestis- Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2021 Κατάλαβα! Ο καθένας ότι θέλει καταλαβαίνει κ πράττει! Amazon κ ησυχασες…
PanosBek Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2021 Καλησπέρα, μπορεί κάποιος χωρίς επαγγελματικό αφμ να αγοράσει από εξωτερικό? Εντός εοκ νομίζω οτι επιτρεπεται αλλα δε ξερω με σιγουρια.
Επισκέπτης Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2021 50 λεπτά πριν, PanosBek είπε Καλησπέρα, μπορεί κάποιος χωρίς επαγγελματικό αφμ να αγοράσει από εξωτερικό? Εντός εοκ νομίζω οτι επιτρεπεται αλλα δε ξερω με σιγουρια. Γιατί να μην επιτρέπεται;;; Και εκτός ΕΟΚ αν θες, απλώς θα πληρώσεις τελωνείο...
mindreader Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2021 12 ώρες πριν, PanosBek είπε Καλησπέρα, μπορεί κάποιος χωρίς επαγγελματικό αφμ να αγοράσει από εξωτερικό? Εντός εοκ νομίζω οτι επιτρεπεται αλλα δε ξερω με σιγουρια. Τηλεπαθεια... Παιδια, σε επικοινωνιες που ειχα με το e-mac.eu, μου ειπαν οτι δεν πουλανε σε ιδιωτες!!! Μονο σε επαγγελματιες πουλανε! Γιατι δεν μας το ειπε κανεις αυτο εδω; Τα παιδια που αγορασαν απο e-mac.eu, ειχαν ολα επαγγελματικο αφμ; Ως ιδιωτης με προσωπικο αφμ, τελικα δεν μπορω να αγορασω απο εκει; Αδικα νομισαμε οτι εχουμε αυτη την επιλογη; 1
-orestis- Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2021 29 λεπτά πριν, mindreader είπε Τηλεπαθεια... Παιδια, σε επικοινωνιες που ειχα με το e-mac.eu, μου ειπαν οτι δεν πουλανε σε ιδιωτες!!! Μονο σε επαγγελματιες πουλανε! Γιατι δεν μας το ειπε κανεις αυτο εδω; Τα παιδια που αγορασαν απο e-mac.eu, ειχαν ολα επαγγελματικο αφμ; Ως ιδιωτης με προσωπικο αφμ, τελικα δεν μπορω να αγορασω απο εκει; Αδικα νομισαμε οτι εχουμε αυτη την επιλογη; Χθες μίλησα μαζί τους. Και μου λέει με απόδειξη λιανικής έχεις 2 χρόνια εγγύηση αλλά με τιμολόγιο έχεις 1. Δεν μου είπε δεν μπορείς να πάρεις με λιανική.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα