kostasbm Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2021 (επεξεργασμένο) η Apple to exei 2630 usd και το εβαυ 1100 το 16αρι........δεν ξερω πως βγαινει η διαφορα εγω θα εμπαινα αεροπλανο να παω να το παρω....450 επιστροφη ειχε προχτες Επεξ/σία 18 Οκτωβρίου 2021 από kostasbm
bioentre Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2021 8 λεπτά πριν, mindreader είπε Σε αυτα τα παραδειγματα που ποσταρες, πως μπορεις να ξερεις οτι ειναι υπολογισμενο εντος της τιμης των μεταφορικων, και το τελωνειο; Στα 2 τελευταία μόνο είναι: Macbook Air Silver - 1100 Macbook Air Gold - 1100 Ό,τι γράφει International Priority Shipping to Greece via the Global Shipping Program σου βγάζει τελική τιμή με τελωνείο μόλις πας να τα αγοράσεις. Είναι το global shipping program του ebay που προπληρώνεις τους δασμούς. Ό,τι γράφει Ιnternational shipment of items may be subject to customs processing and additional charges, δεν προπληρώνεις τους δασμούς και λογικά αναλαμβάνει ΕΛΤΑ. Δεν έχω αγοράσει ποτέ με αυτή τη μέθοδο. Μόνο με global shipping program του ebay έχω πάρει από Αγγλία και Αμερική. 1
Επισκέπτης Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2021 44 λεπτά πριν, kostasbm είπε εγω θα εμπαινα αεροπλανο να παω να το παρω....450 επιστροφη ειχε προχτες Yeah, right... 10+ ώρες για να πας. Μετά θες ξενοδοχείο για να μείνεις καθώς δεν έχει apple store sto JFK. Θα αγοράσεις από Apple store, θα σου προσθέσουν local tax περίπου 9%. Αφότου το πάρεις, θα πρέπει να ταξιδέψεις 10+ ώρες μόνο για το αεροπλάνο για να επιστρέψεις. Και οοοολα αυτά... για ένα laptop.
kostasbm Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2021 1 ώρα πριν, natural_sgf είπε Yeah, right... 10+ ώρες για να πας. Μετά θες ξενοδοχείο για να μείνεις καθώς δεν έχει apple store sto JFK. Θα αγοράσεις από Apple store, θα σου προσθέσουν local tax περίπου 9%. Αφότου το πάρεις, θα πρέπει να ταξιδέψεις 10+ ώρες μόνο για το αεροπλάνο για να επιστρέψεις. Και οοοολα αυτά... για ένα laptop. ενταξει ειναι λιγο extreme αλλα 1000 φτηνοτερα ειναι μεγαλο ποσο
mindreader Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2021 2 ώρες πριν, bioentre είπε Στα 2 τελευταία μόνο είναι: Macbook Air Silver - 1100 Macbook Air Gold - 1100 Ό,τι γράφει International Priority Shipping to Greece via the Global Shipping Program σου βγάζει τελική τιμή με τελωνείο μόλις πας να τα αγοράσεις. Είναι το global shipping program του ebay που προπληρώνεις τους δασμούς. Ό,τι γράφει Ιnternational shipment of items may be subject to customs processing and additional charges, δεν προπληρώνεις τους δασμούς και λογικά αναλαμβάνει ΕΛΤΑ. Δεν έχω αγοράσει ποτέ με αυτή τη μέθοδο. Μόνο με global shipping program του ebay έχω πάρει από Αγγλία και Αμερική. Αρα, με προπληρωμενο τελωνειο μεσω ebay global shipping program, δεν συμφερει τελικα η αγορα, καινουργιου macbook pro απο ebay απο Αμερικη; Φυσικα, αν το κανω ετσι, θα ζητησω και αγορα apple care ταυτοχρονα, για να εχω απολυτως το κεφαλι μου ησυχο. Τι λες;
Επισκέπτης Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2021 1 λεπτό πριν, kostasbm είπε ενταξει ειναι λιγο extreme αλλα 1000 φτηνοτερα ειναι μεγαλο ποσο good luck...
bioentre Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2021 11 λεπτά πριν, mindreader είπε Αρα, με προπληρωμενο τελωνειο μεσω ebay global shipping program, δεν συμφερει τελικα η αγορα, καινουργιου macbook pro απο ebay απο Αμερικη; Φυσικα, αν το κανω ετσι, θα ζητησω και αγορα apple care ταυτοχρονα, για να εχω απολυτως το κεφαλι μου ησυχο. Τι λες; Πιστεύω πως αν πάρεις από το ebay η μόνη σου τύχη είναι να εμφανίζεται κανονικά στο check coverage σύστημα της Apple η συσκευή και να μπορέσεις να κάνεις register online το Apple Care με διεύθυνση Αμερικής (βάζεις μία ό,τι να ναι) και κάρτα Αμερικής (good luck). Υπάρχει και η περίπτωση να μην στο εμφανίσει καν στο check coverage system της Apple. Δεν έχω εμπειρία με ebay αλλα πχ από electroholic που είναι παραεισαγωγές δεν τα εμφανίζει καν στο συστημα της apple λόγω μη επιβεβαιωμένης ημερομηνίας αγοράς. Είναι ξεκάθαρα σε τι πωλητή θα πέσεις. Μπορεί κάποιος να δίνει και Apple Care ή να είναι ιδιώτης που το πήρε απευθείας από την Apple με ταυτόχρονο register Apple Care και δεν το χρειάζεται τελικά. Φτηνή τιμή πάντως ζήτησες... για σίγουρο Apple Care amazon poland or isystem. Από ebay μόνο discountinued apple products που έχουν ξεμείνει σφραγισμένα, κυρίως time capsule, αγοράζω. Δεν έχω πάρει μοντέλο 2020 ή 2019 ας πούμε να σου πω σίγουρα για την εγγύηση. 1
mindreader Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2021 Τσεκαρω isystem και istorm, 'κρυμμενο' το εχουν το apple care για macbook pro; Προμοταρουν τα δικα τους πακετα μαλλον. Ομως το apple care ειναι 'παγκοσμια καλυψη', και επιπλεον, το πας οπουδηποτε σε authorized service, και οχι μονο σε αυτους. Και εχεις και 3ο ετος καλυψη. Ασε που με apple care, δεν 'σου κουνιεται' κανεις, ενω με τη 'δικη τους εγγυηση', ξερω εγω τι τερτιπια μπορει να σκαρφιστουν αν χρειαστω κατι στον 2ο χρονο; Ποσο κοστιζει τελικα στην Ελλαδα το apple care για macbook pro; Links? Πως γινεται παντως, να εχω παρει απο εξωτερικο το apple care για το macbook pro με κανα 80αρι ευρω, πληρως νομιμο/εγκυρο, και εδω να ζητανε 300αριες, ειναι σχεδον ακατανοητο. Να καταλαβω ακριβοτερη τιμη, πες ενα 20%, αντε πες. Αλλα 300% ακριβοτερο, ειναι να μην αγοραζεις απο Ελλαδα με την καμία.
mindreader Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2021 Παλιοτερα ειχαν αναφερθει σε αλλα νηματα εδω στο insomnia, και για καποια κυπριακα καταστηματα που εφερναν mac σε καλες τιμες. Αν εχει κανεις καλη εικονα και απο την Κυπριακη αγορα με mac, ας αναφερει εδω.
CheOnWeb Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 14 hours ago, mindreader said: Προμοταρουν τα δικα τους πακετα μαλλον. Ομως το apple care ειναι 'παγκοσμια καλυψη', και επιπλεον, το πας οπουδηποτε σε authorized service, και οχι μονο σε αυτους. Και εχεις και 3ο ετος καλυψη. Ασε που με apple care, δεν 'σου κουνιεται' κανεις, ενω με τη 'δικη τους εγγυηση', ξερω εγω τι τερτιπια μπορει να σκαρφιστουν αν χρειαστω κατι στον 2ο χρονο; Το δικό τους πακέτο είναι κι αυτό 3 χρόνια και κοστίζει 129 αν θυμάμαι καλά. Αυτό που λέει για 2ο χρόνο (χωρίς κόστος) είναι η "νόμιμη" εγγύηση που έχουν υποχρέωση να δίνουν βάσει Ευρωπαϊκού κανονισμού. Επεξ/σία 21 Οκτωβρίου 2021 από CheOnWeb 1
bioentre Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2021 Στις 21/10/2021 στις 8:29 ΠΜ, mindreader είπε Τσεκαρω isystem και istorm, 'κρυμμενο' το εχουν το apple care για macbook pro; Προμοταρουν τα δικα τους πακετα μαλλον. Ομως το apple care ειναι 'παγκοσμια καλυψη', και επιπλεον, το πας οπουδηποτε σε authorized service, και οχι μονο σε αυτους. Και εχεις και 3ο ετος καλυψη. Ασε που με apple care, δεν 'σου κουνιεται' κανεις, ενω με τη 'δικη τους εγγυηση', ξερω εγω τι τερτιπια μπορει να σκαρφιστουν αν χρειαστω κατι στον 2ο χρονο; Ποσο κοστιζει τελικα στην Ελλαδα το apple care για macbook pro; Links? Πως γινεται παντως, να εχω παρει απο εξωτερικο το apple care για το macbook pro με κανα 80αρι ευρω, πληρως νομιμο/εγκυρο, και εδω να ζητανε 300αριες, ειναι σχεδον ακατανοητο. Να καταλαβω ακριβοτερη τιμη, πες ενα 20%, αντε πες. Αλλα 300% ακριβοτερο, ειναι να μην αγοραζεις απο Ελλαδα με την καμία. Μην ασχολείσαι με istorm γιατί ούτε και αυτοί θα αχοληθούν μαζί σου.... Εδώ είναι link για isystem: https://i-system.gr/el/applecare-protection-plan-for-macbook-macbook-air-macbook-pro-13.html Ελπίζω να σε βοηθήσουν, εμένα που ήθελα ένα παλιό πληκτρολόγιο σε πολλά κομμάτια το έβαλαν ειδικά παραγγελία για εμένα. Αντίθετα istorm έχουμε αγοράσει 3 υπολογιστές φέτος και είχα μια δωροεπιταγή κερδίσει, πήρα κάτι με χρήση της δωροεπιταγής, πήγα να το αλλάξω και μου είπαν πως δεν γίνεται γιατί είναι από δωροεπιταγή... Πήγα σε άλλο κατάστημα και μου το άλλαξαν κανονικά με άλλο προιόν που ήθελα. Μετά από 2 μέρες με πήραν τηλέφωνο να μου ζητήσουν σε αυστηρό τόνο γιατί πήγα και έκανα την αλλαγή ενώ μου είπαν πως δεν γίνεται. Στους όρους του κουπονιού έγραφε πως γίνεται αλλαγή για την ιστορία. Οπότε υπάρχουν και τα δικά τους προγράμματα, αλλά εδώ δεν τηρούν τους όρους μιας δωροκάρτας 50 ευρώ, θα τηρήσουν τους όρους επισκευής που στα macbook βγαίνει πολύ παραπάνω?..... 1
mindreader Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2021 bioentre, thanks για το λινκ για το apple care στην isystem. Καλα, βλεπουν καλα τα ματια μου, γραφει 'εξαντλημενο';;;;;; Μηχανημα διχως apple care, σχεδον σιγουρα εχω αποφασισει, οτι απλα δεν προκειται να αγορασω. Αν ειναι να παιζω ρουλετα, θα μου 'κατσει' ή 'δεν θα μου κατσει' η αγορα apple care, παω και παιρνω και απο παραεισαγωγη καινουριο mbp, και να γλυτωσω και εκατονταδες ευρω!!! Ελπιζω να ειναι κατι εντελως προσωρινο ή fake, η ενδειξη 'εξαντλημενο'.
CheOnWeb Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2021 36 minutes ago, mindreader said: bioentre, thanks για το λινκ για το apple care στην isystem. Καλα, βλεπουν καλα τα ματια μου, γραφει 'εξαντλημενο';;;;;; Μηχανημα διχως apple care, σχεδον σιγουρα εχω αποφασισει, οτι απλα δεν προκειται να αγορασω. Αν ειναι να παιζω ρουλετα, θα μου 'κατσει' ή 'δεν θα μου κατσει' η αγορα apple care, παω και παιρνω και απο παραεισαγωγη καινουριο mbp, και να γλυτωσω και εκατονταδες ευρω!!! Ελπιζω να ειναι κατι εντελως προσωρινο ή fake, η ενδειξη 'εξαντλημενο'. 1) Πάρε στην iSystem και ρώτα γιατί το έχουν ως εξαντλημένο. 2) Ρώτα στην Document αν το διαθέτουν 3) Αποφάσισε αν θα δώσεις τα 129 στην iSystem για το δικό τους πρόγραμμα ή τα 259 στη Document για το Apple Care. Ό,τι κι αν αποφασίσεις θα είσαι καλυμένος (είναι και τα δύο καλά μαγαζιά), εκτός αν έχεις σκοπό να μετακομίσεις εξωτερικό οπότε καλύτερα το Apple Care. 1
mindreader Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2021 Αφου το 1ο ετος ειναι εγγυηση απευθειας απο apple, το 2ο ετος εγγυηση isystem, τι ακριβως καλυπτει; Οτι και το 1ο ετος της apple? Ή λιγοτερα; Δεν βρηκα καποια σελιδα που να γραφει λιγο πιο αναλυτικα τι εστι εγγυηση isystem.
bioentre Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2021 26 λεπτά πριν, mindreader είπε Αφου το 1ο ετος ειναι εγγυηση απευθειας απο apple, το 2ο ετος εγγυηση isystem, τι ακριβως καλυπτει; Οτι και το 1ο ετος της apple? Ή λιγοτερα; Δεν βρηκα καποια σελιδα που να γραφει λιγο πιο αναλυτικα τι εστι εγγυηση isystem. Νομίζω δίνουν Apple Care αν τους πάρεις τηλέφωνο. Μπορεί να το βγάζει εξαντλημενο αλλά αν μιλήσεις μαζί τους θα εξυπηρετήσουν πιστεύω. Με είχαν ενημερώσει παλιά τηλεφωνικά αλλά δεν προχώρησα σε ενεργοποίηση, είχα πάρει απλά ενημερωτικά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα