Leoniums Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2021 Καλησπέρα αναρωτιέμαι τις τελευταίες ημέρες εάν θα πρέπει να αλλάξω το μόνιτορ μου και να πάω σε 4Κ. Αυτή την στιγμή είμαι με 3080 αλλλα σκέφτομαι και την αλλαγή σε 3080ti (msi suprim η οποία δείχνει απίστευτα δυνατή) Αυτή τι στιγμή είμαι σε 2Κ 27" Asus PG279Q. Η χρήση είναι για FPS games. Θα ήθελα την άποψη σας και στην περίπτωση που συμφωνείτε τι θα προτείνατε. Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Makam Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2021 Χωρίς να είμαι ειδήμων, αφού σου αρέσουν τα παιχνίδια βολών πρώτου προσώπου, προτιμότερα είναι τα πολλά καρέ παρά η μεγαλύτερη ανάλυση. Οι επαγγελματίες παίκτες ακόμα παίζουν σε 1080, κάτι θα ξέρουν. Επίσης αν μείνεις σε 2560 ανάλυση θα γλιτώσεις και την "αναβάθμιση" σε Ti, γιατί δεν την χρειάζεσαι. Δεν πας καλύτερα σε 4080 όταν βγει; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
7nisiotis Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2021 Πλέον οι περισσότεροι μεταβαίνουν εν τάχει σε 1440 κ 27αρες καθώς διακρίνονται καθαρότερα και με περισσότερη λεπτομέρεια τα πιο μακρινά spots/targets Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα