fazer 1000 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2022 Στις 6/3/2022 στις 12:22 ΠΜ, giannis_ps_21 είπε Προσωπικά όσο καιρό είχα Wind λειτουργούσε κανονικά το 5G. Και με εναλλαγές σε 4g όταν έφευγα από το κέντρο. Ταχύτητες είχα δει και 200mbps και χαμηλότερες σε κάποια σημεία. Το μόνο που είχα κάνει, είχα καλέσει στην εξυπηρέτηση πελατών (γιατί στην αρχή δεν είχα 5G) και μου είπαν ότι πρέπει να το ενεργοποιήσουν αυτοί. Μου είπε κάνε μια επανεκκίνηση και όλα θα είναι εντάξει (όπως και έγινε). Εσένα είδα γράφει 5G. Περίεργο που δεν λειτουργεί. Έχεις κάποια κάρτα sim (συγγενή/φίλου) από άλλο πάροχο να δοκιμάσεις μήπως και ευθύνεται το κινητό κάπου; Πλέον είμαι στην Cosmote, ενεργοποιήθηκε αυτόματα το 5G και ταχύτητες εως 650mbps. με την εξυπηρετηση πελατων που μιλησα μου ειπαν πως εχει καποιο θεμα η κεραια τους θα περιμενω λιγες μερες να δω 24 λεπτά πριν, fazer 1000 είπε με την εξυπηρετηση πελατων που μιλησα μου ειπαν πως εχει καποιο θεμα η κεραια τους θα περιμενω λιγες μερες να δω μολις εκανα αλλαγη sim και συσκευη, cosmote επιασε κοντα 300 mbps στο iphone και η wind στην αλλη συσκευη ξανα στα πατωματα. Το καλο της υποθεσης ειναι δεν εχει θεμα το τηλεφωνο
giannis_ps_21 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2022 2 ώρες πριν, fazer 1000 είπε με την εξυπηρετηση πελατων που μιλησα μου ειπαν πως εχει καποιο θεμα η κεραια τους θα περιμενω λιγες μερες να δω μολις εκανα αλλαγη sim και συσκευη, cosmote επιασε κοντα 300 mbps στο iphone και η wind στην αλλη συσκευη ξανα στα πατωματα. Το καλο της υποθεσης ειναι δεν εχει θεμα το τηλεφωνο Cosmote εχει καλή προσφορά για φορητότητα απο wind αυτη τη περίοδο.. 😂 Περα απ τη πλάκα, αφου το τηλ δεν έχει πρόβλημα τότε με λίγη υπομονή πιστεύω θα το φτιάξουν.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα