Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Έχω το iPhone 13 Pro Max εδώ και 2 βδομάδες (το αγόρασα day 1 από Γερμανία) και έχω παρατηρήσει ότι δεν πιάνει πουθενά Cosmote 5G στο κέντρο της Αθήνας. Αντίθετα βλέπω ότι iPhone 12 από φίλους συνδέεται συνέχεια σε 5G. Έχω ενεργοποιήσει το setting να συνδέεται μόνο με 5G. Έχει παρατηρήσει κάποιος με 13 το ίδιο πρόβλημα; 

Επεξ/σία από Machead
  • Like 1
Δημοσ.

Μήπως πρέπει να στείλεις ένα μήνυμα στην κοσμοτε να σου ενεργοποιήσουν το 5G; Στο 4g θυμάμαι ήθελε να το ενεργοποιήσεις εσυ αρχικά. 

Επίσης: ίσως έχεις παλιά καρτα και να θέλει να βγάλεις καινουρια. Αν το model number του κινητού που πήρες από Γερμανία είναι το ίδιο που πωλείται και εδώ Ελλάδα (επιβεβαίωσε το με ένα φιλαράκι σου) θα πρέπει να δουλεύει.

• Like 3
Δημοσ.

Φίλε είχες δίκιο! Έπρεπε να στείλω sms στο 1333 με τη λέξη 5G. Έκανα restart και ενεργοποιήθηκε/ Μαλακία που δεν λειτουργεί αυτόματα. Ευχαριστώ!

• Like 5
Δημοσ.

Η wind έχει καλό 5G?

9 ώρες πριν, taslikos είπε

Μήπως πρέπει να στείλεις ένα μήνυμα στην κοσμοτε να σου ενεργοποιήσουν το 5G; Στο 4g θυμάμαι ήθελε να το ενεργοποιήσεις εσυ αρχικά. 

Επίσης: ίσως έχεις παλιά καρτα και να θέλει να βγάλεις καινουρια. Αν το model number του κινητού που πήρες από Γερμανία είναι το ίδιο που πωλείται και εδώ Ελλάδα (επιβεβαίωσε το με ένα φιλαράκι σου) θα πρέπει να δουλεύει.

Εμείς φέτος έχουμε ίδιο model number με φιλανδία και σουηδία, τουλάχιστον στο mini

Δημοσ.

Εγω πάντως που έχω wind σε 13 pro max έχω προβλημα στης ρυθμίσεις δικτύου δεν μου βγάζει καν επιλογή 5g μου λένε ότι πρέπει να γίνει πιστοποίηση του κινητού πρώτα και ότι  θα μου έρθει μήνυμα! Πάρε το αβγό και κουρευτο έχω ξενερώσει μακριά από wind και ακόμα περιμένω 

• Like 1
Δημοσ.
15 ώρες πριν, Georgegd33 είπε

Εγω πάντως που έχω wind σε 13 pro max έχω προβλημα στης ρυθμίσεις δικτύου δεν μου βγάζει καν επιλογή 5g μου λένε ότι πρέπει να γίνει πιστοποίηση του κινητού πρώτα και ότι  θα μου έρθει μήνυμα! Πάρε το αβγό και κουρευτο έχω ξενερώσει μακριά από wind και ακόμα περιμένω 

κατάλαβα... απλά έχεις καλές τιμές, μου έχουν δώσει προσφορά απεριορίστα τα πάντα σταθερό και κινητό και γράμμη fiber 200άρα στα 60 ευρώ νομίζω ή στα 50 με όριο στην κατανάλωση gb κινητό και μου φάνηκε καλό συγκριτικά με τις τιμές άλλως εταιρειών

Δημοσ.
15 ώρες πριν, bioentre είπε

κατάλαβα... απλά έχεις καλές τιμές, μου έχουν δώσει προσφορά απεριορίστα τα πάντα σταθερό και κινητό και γράμμη fiber 200άρα στα 60 ευρώ νομίζω ή στα 50 με όριο στην κατανάλωση gb κινητό και μου φάνηκε καλό συγκριτικά με τις τιμές άλλως εταιρειών

Σε θέμα τιμής είναι οι καλύτερη από όλους σε θέμα ποιότητας είναι οι χειρότερη εταιρεία στο Σταθερό δεν τους κράτησα ούτε 5 μήνες τους πέταξα και έβαλα cosmote και το ίδιο έχω ξεκινήσει να κάνω και στο κινητό 

• Like 1
  • 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
Στις 23/10/2021 στις 12:52 ΠΜ, Georgegd33 είπε

Μία απο τα ίδια,13 pro max και 5G πουθενά στης ρυθμίσεις δικτύου ,η wind λέει πάντως πώς έχει θέμα και είναι σε συνεργασία με την apple για να το λύσουν,και με την apple που μίλησα ούτε και αυτοί ξέρουν πολλά

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Vaggelis_G είπε

Μία απο τα ίδια,13 pro max και 5G πουθενά στης ρυθμίσεις δικτύου ,η wind λέει πάντως πώς έχει θέμα και είναι σε συνεργασία με την apple για να το λύσουν,και με την apple που μίλησα ούτε και αυτοί ξέρουν πολλά

Δεν έχει πάρει κάποιου είδους έγκριση που θέλουν τα τηλέφωνα νομίζω για να λειτουργήσουν στο κάθε δίκτυο ξεχωριστά.

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, bioentre είπε

Δεν έχει πάρει κάποιου είδους έγκριση που θέλουν τα τηλέφωνα νομίζω για να λειτουργήσουν στο κάθε δίκτυο ξεχωριστά.

για γέλοια, βάζω την κάρτα στο 12 pro max και εχει στης ρυθμίσεις κανονικά επιλογή 5G,την βάζω την κάρτα στο 13 και δεν εχει 5G στης ρυθμίσεις,βαρέθηκα να μιλάω όλη μέρα με την wind και με την apple χωρίς να βγάζω άκρη. νόμιζα πως έχει πρόβλημα η συσκευή,τουλάχιστον δέν εχει πρόβλημα η συσκευή. απο την wind μου είπαν πως είναι κανονικά πιστοποιημένες συσκευές η σειρά 13 ,τώρα περιμένω τους μηχανικούς της apple αύριο να δώ τι θα μου πούν. αν έχεις κανένα νεο κάνε μας μια ενημέρωση.ευχαριστώ

• Thanks 1
  • 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

Καλησπέρα. Έχω iphone 13, αγορά προ15ημερών.

ΠΡΟΒΛΗΜΑ : συνεχής εναλλαγή 4G / E ...μπαίνει και βγαίνει σε 4G ...και αργεί πολύ να βρει δίκτυο, γενικότερα!

1. Άλλαξα sim.

2..Εστειλα sms  4G στο 1333.

3.Το έλεγξε ένας τεχνικός που κάνει επισκευές.

4.Πήγα 2 φορές σε κατάστημα cosmote.

Any ideas, please???

Δημοσ.
9 ώρες πριν, kabe1975 είπε

Καλησπέρα. Έχω iphone 13, αγορά προ15ημερών.

ΠΡΟΒΛΗΜΑ : συνεχής εναλλαγή 4G / E ...μπαίνει και βγαίνει σε 4G ...και αργεί πολύ να βρει δίκτυο, γενικότερα!

1. Άλλαξα sim.

2..Εστειλα sms  4G στο 1333.

3.Το έλεγξε ένας τεχνικός που κάνει επισκευές.

4.Πήγα 2 φορές σε κατάστημα cosmote.

Any ideas, please???

πιο iOS φοράς?

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 5/3/2022 στις 10:40 ΜΜ, fazer 1000 είπε

Βλέπω δεν είμαι ο μόνος μ αυτό το πρόβλημα 

βρηκε κανεις λυση; 

Προσωπικά όσο καιρό είχα Wind λειτουργούσε κανονικά το 5G. Και με εναλλαγές σε 4g όταν έφευγα από το κέντρο. Ταχύτητες είχα δει και 200mbps και χαμηλότερες σε κάποια σημεία. Το μόνο που είχα κάνει, είχα καλέσει στην εξυπηρέτηση πελατών (γιατί στην αρχή δεν είχα 5G) και μου είπαν ότι πρέπει να το ενεργοποιήσουν αυτοί. Μου είπε κάνε μια επανεκκίνηση και όλα θα είναι εντάξει (όπως και έγινε). Εσένα είδα γράφει 5G. Περίεργο που δεν λειτουργεί. Έχεις κάποια κάρτα sim (συγγενή/φίλου) από άλλο πάροχο να δοκιμάσεις μήπως και ευθύνεται το κινητό κάπου;

Πλέον είμαι στην Cosmote, ενεργοποιήθηκε αυτόματα το 5G και ταχύτητες εως 650mbps. 

Επεξ/σία από giannis_ps_21
  • Confused 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...