BLACK1234 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2021 Αντιμετωπιζω δυο θεματα . 1)Ενω συνδεσα το λαπτοπ με την τηλεοραση για να παρακολουθησω καποιο αθλητικο γεγονος δεν μου εβγαζε την εικονα του λαπτοπ στην τηλεοραση . Οταν εκανα το ιδιο σε αλλη (πιο καινουρια )τηλεοραση αναζητωντας τις πηγες HDMI αμεσως συνδεθηκε η εικονα του λαπτοπ σε χρονο ρεκορ.Αναζητησα στην δικη μου τηλεοραση και τις πηγες HDMI αλλα και μεσα απο το λατοπ στις ρυθμισεις οθονης δε βγαζω ακρη με τιποτα . 2) Το δευτερο θεμα μου ειναι οτι σκαλιζοντας το λαπτοπ μηπως και βγαλω ακρη δε ξερω τι εχω πειραξει αλλα τωρα συνδεοντας το καλωδιο HDMI το λαπτοπ με την τηλεοραση μαυριζει η εικονα του λαπτοπ χωρις να εχω τωρα ουτε την εικονα του και επανερχεται μολις βγαλω το καλωδιο απο την υποδοχη του . Σε καθε περιπτωση δεν μπορω με τιποτα να εχω εικονα στην τηλεοραση μου. Τη βοηθεια σας λοιπον πρωτα να επανελθει η εικονα στο λαπτοπ συνδεοντας το καλωδιο και μετεπειτα να εμφανιστει η εικονα του λαπτοπ που θελω στην τηλεοραση μου , Προκειτε μια SONY BRAVIA 14 ετων , Σας ευχαριστω εκ των προτερων . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
devil-ji Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2021 Η οθονη του λαπτοπ γινεται μαυρη γιατι λογικα δεν κανει extend την οθονη στην tv. https://www.bu.edu/comtech/faculty-staff/classroom-av/instructor-station-desktop-mirroring/ Δοκιμασε δεις απο το Display settings αν αναγνωριζει την οθονη και παιξε λιγο με τις επιλογες extend/show only on display 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
czarjuly Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2021 εχεις δοκιμασει με αλλο καλωδιο να δεις μηπως λειτουργει; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα