sior_nionios Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2021 Καλημέρα σας Η συσκευή μου band 4 την αποσύσευξα από το κινητό μου xiaomi redmi 9 pro γιατί την έδωσα σε κάποιο φίλο αλλά δεν μπορεί να κάνει σύζευξη. Ομως διαπίστωσα ότι ουτε στο δικό μου κινητό γίνεται σύζευξη τώρα. στην οθόνη του band 4 εμφανίζεται Pair First αλλά δεν το βλέπει το τηλέφωνο. απεγκατέστησα και εγκατέστησα την εφαρμογή αλλά τπτ. επίσης στο Bluetooth ενώ την βλέπει οταν πατήσω επάνω μου λέει "εγινε άρση σύζευξης" . Διαβάζω διάφορα για reset του band4 αλλά δεν μου δίνει αυτην την δυνατότητα. Υπάρχει η δυνατότητα να την ξαναζωντανέψω; Ευχαριστώ πολύ
GeorgeR1_700 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2021 Καλησπέρα. Δες αν έχεις την τελευταία έκδοση Mi Fit, και κάντου "διαγραφή προσωρινής μνήμης" και "διαγραφή αποθηκευτικού χώρου". Στην συνέχεια που θα την ξανα ανοίξεις λογικά θα ζητήσει η εφαρμογή δικαιώματα στο κινητό (οπότε και τα αποδέχεσαι όλα). Γενικά αν έχεις ενεργοποιημένη την εξοικονόμηση μπαταρίας να την απενεργοποιήσεις πριν προσπαθήσεις να ξανακάνεις σύζευξη. Επίσης ενεργοποίησε το GPS. (Εννοείται φυσικά η λειτουργία πτήσης να είναι απενεργοποιημένη). Αν δεν γίνει κάτι, πρέπει να το δοκιμάσεις και σε μια ακόμη συσκευή. Αν συνδεθεί σε άλλη συσκευή, κάνεις reset το band και το ξανα προσπαθείς με το κινητό σου.
sior_nionios Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2021 Καλησπέρα. Ευχαριστώ αλλα δεν θέλει να ζωντανέψει.
GeorgeR1_700 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2021 Έκανες ότι είπα και δεν λειτούργησε? Το δοκίμασες σε μία ακόμη συσκευή?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα