Visehrad Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2021 Καλησπέρα σε όλους, Ψάχνω για νέα καρέκλα γραφείου και θα ήθελα να ρωτήσω αν εκτός από το πλαίσιο υπάρχουν άλλα καταστήματα που να έχουν έκθεση ώστε να μπορείς να δοκιμάσεις διάφορες καρέκλες πριν αποφασίσεις.
valantis123 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2021 Εχω αγοράσει 3 φορές απο την αλυσίδα The Mart οικονομικές max 70€ και πολύ καλές έχουν και έκθεση. Αν θες κάτι καλύτερο πας αλλού, για έκθεση δε ξέρω. 1
Nabuko Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2021 7 λεπτά πριν, Visehrad είπε Ψάχνω για νέα καρέκλα γραφείου και θα ήθελα να ρωτήσω αν εκτός από το πλαίσιο υπάρχουν άλλα καταστήματα που να έχουν έκθεση Πράκτικερ, Ικέα, Jysk, Διάφανο to name a few
Visehrad Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 12 λεπτά πριν, Nabuko είπε Πράκτικερ, Ικέα, Jysk, Διάφανο to name a few Δεν έθεσα σωστά το ερώτημα. Εννοώ καταστήματα επίπλων. Αυτές τις αλυσίδες τις έχω επισκεφτεί. Το διάφανο thanks για την σύσταση δεν έχω πάει! Επεξ/σία 17 Οκτωβρίου 2021 από Visehrad
Dimitris156 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2021 Στα καταστήματα τύπου sigma, sato, μπορούμε να δούμε τις καρέκλες σε φυσικό κατάστημα ή είναι μόνο κατόπιν παραγγελίας?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα