Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, gorg45 είπε

Λογικα εσυ πηρες απο πωλητη ο οποιος λεγοταν "Kindle store" και δεν το εφερνε εκει που θες. Αλλιως το amazon.de πηγαινει πακετα σε ολη την ευρωπη

αυτο που ξερω ειναι οτι εχω ψωνισει απειρες φορες απ'οπουδηποτε στον πλανητη γη αλλα σαν αυτους τους μπετοβλακες δεν εχω πετυχει πουθενα αλλου

• Απαντ. 47
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, HateMe είπε

Πριν λίγο καιρό είχα αγοράσει και εγώ κάτι απ το Γερμανικό (μιλάμε για οθόνη μεγάλης αξίας) και για κάποιον λόγο μου το δέχτηκε και επίσης δεν πλήρωσα τίποτα παραπάνω :P

Έστειλα το link τότε σε φίλο μου που ήθελε να πάρει οθόνη και δεν τον άφηνε.

Δεν τον αφηνε να το αγορασει ή να τραβηξει τα χρηματα?

Μόλις τώρα, triplex1 είπε

αυτο που ξερω ειναι οτι εχω ψωνισει απειρες φορες απ'οπουδηποτε στον πλανητη γη αλλα σαν αυτους τους μπετοβλακες δεν εχω πετυχει πουθενα αλλου

Ισχυει αυτο 😂

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, HateMe είπε

Πριν λίγο καιρό είχα αγοράσει και εγώ κάτι απ το Γερμανικό (μιλάμε για οθόνη μεγάλης αξίας) και για κάποιον λόγο μου το δέχτηκε και επίσης δεν πλήρωσα τίποτα παραπάνω :P

Έστειλα το link τότε σε φίλο μου που ήθελε να πάρει οθόνη και δεν τον άφηνε.

ετσι ακριβως , ενω δεχτηκε την πληρωμη μου και εγινε και η παραγγελια , επιστραφηκαν τα λεφτα στον λογαριασμο και ακυρωθηκε η παραγγελια

Δημοσ.

Δεν τον αφηνε να το αγορασει ή να τραβηξει τα χρηματα?

Δεν τον άφηνε να αγοράσει.

Ούτε εμένα με άφηνε να αγοράσω την προηγούμενη μέρα. Άντε βγάλε άκρη.

ΧΑΧΑΑΧΑΧΑΧ

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, HateMe είπε

Δεν τον άφηνε να αγοράσει.

Ούτε εμένα με άφηνε να αγοράσω την προηγούμενη μέρα. Άντε βγάλε άκρη.

ΧΑΧΑΑΧΑΧΑΧ

ψεκασμενοι ειναι ολοι εκει μεσα μη το ψαχνεις

3 ώρες πριν, gorg45 είπε

Ρε παιδια, μου εχει βγει η ψυχη. Εδω και κατι μηνες ψαχνω λαπτοπ να αγορασω και η αμαζον με εχει κανει τη ζωη κολαση. 
1) 1η Προσπαθεια, ηταν απο amazon.de πριν απο 2 μηνες για μια αγορα ενος lenovo λαπτοπ (1200-1300). Το βαζω στο καλαθι κανονικα, παω να κανω την αγορα και δεν μου ζηταει 3ψηφιο πιν καρτας. Τελος παντων λεω θα το ζηταει μετα, συνεχιζω και μου πετουσε συνεχεια κατι τρελα errors και δεν μπορουσα να κανω τιποτα. Μιλουσα με amazon και μου λενε ολα καλα και η τραπεζα ελεγε οτι προσπαθουσαν να γινουν κινησεις και εγινα καμια 20αρια οι οποιες ηταν μηδενικου ποσου ... Με αυτα και με αυτα με κανανε να μην μπορω καν να βαλω εκεινο το κομματι ξανα για αγορα

2) Πριν απο 2 εβδομαδες παω στο amazon.com και αποφασιζω να αγορασω ενα λαπτοπ παρομοιας αξιας για να τελειωνω. Λενε οτι το ειχανε "in stock" και τους πηρε 2 ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ για να μπορεσουν να ξεκινησουν να το στειλουν ... Και πανε να τραβηξουν τα χρηματα και παλι σφαλμα!!!! Τους ρωταω τι μπορει φταιει και μου λενε ειναι σιγουρα η τραπεζα οτι δεν τα στελνει. Παιρνω τηλεφωνο την τραπεζα και μου λενε οτι εχουν προσπαθησει κανονικα να τα στειλουν και μου δωσανε ακομη και κωδικο ο οποιος ειναι επιβεβαιωσης προσπαθειας ... Πραγματικα δεν ξερω τι να πιστεψω. 

Εχει συμβει σε κανεναν αλλο κατι παρομοιο;

Για πες τελικα τι λαπτοπ ηταν και βολευτηκες απ'αλλου;;

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, triplex1 είπε

ψεκασμενοι ειναι ολοι εκει μεσα μη το ψαχνεις

Για πες τελικα τι λαπτοπ ηταν και βολευτηκες απ'αλλου;;

Ηταν ενα της acer (δεν με πειραξε και τοσο επειδη δεν μου αρεσει καθολου η acer), αλλα τωρα μιας και ππυ το καθηστερησα τοσο λεω να περιμενω μεχρι black friday

Δημοσ.

Ηταν ενα της acer (δεν με πειραξε και τοσο επειδη δεν μου αρεσει καθολου η acer), αλλα τωρα μιας και ππυ το καθηστερησα τοσο λεω να περιμενω μεχρι black friday

Οτι λαπτοπ εχω δουλεψει μεχρι σημερα ηταν Acer , μια χαρα ειναι , καλυτερα ισως σε βγει σε καλο που δεν εκανες αγορα παντως

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, triplex1 είπε

Οτι λαπτοπ εχω δουλεψει μεχρι σημερα ηταν Acer , μια χαρα ειναι , καλυτερα ισως σε βγει σε καλο που δεν εκανες αγορα παντως

Ισως! Ελεγες κατι για Γερμανια, τι σελιδες εχεις προτιμησει?

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, triplex1 είπε

τι εννοεις;

Εχεις βάλει καποιες σελιδες στο ματι για αγορα λαπτοπ ή να ετυχε να αγορασεις απο εκει τα δικα σου?

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, gorg45 είπε

Εχεις βάλει καποιες σελιδες στο ματι για αγορα λαπτοπ ή να ετυχε να αγορασεις απο εκει τα δικα σου?

Λαπτοπ δεν τα πολυκυνηγαω γιατι δεν εχουν νοημα , δεν υπαρχει μετρο συγκρισης με τους σταθερους υπολογιστες , αλλα πραγματα παιρνω αν χρειαστει.

https://www.caseking.de
https://www.mindfactory.de/shopping_cart.php
https://www.idealo.de/
https://computerstoreberlin.de/Home
https://www.kosmos24.com/

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, gorg45 είπε

Λογικα εσυ πηρες απο πωλητη ο οποιος λεγοταν "Kindle store" και δεν το εφερνε εκει που θες. Αλλιως το amazon.de πηγαινει πακετα σε ολη την ευρωπη

2 ώρες πριν, triplex1 είπε

για να το ξεκαθαρισω και να το καταλαβετε οι περισσοτεροι

Το αμαζον που ψωνιζουμε εμεις ειναι το αμερικανικο και οχι το γερμανικο , εκτος αν καποιος εχει συγγενεις ή ο ιδιος γερμανικη διευθυνση.

Το γερμανικο το αμαζον ειναι καθαρα για γερμανους - αυστριακους και ελβετους , για κανεναν αλλον , απο κει και περα αν υπαρχει καποιο προιον διαθεσιμο απο το αμερικανικο μεσω του γερμανικου παραλαβη ουτε που τους ενδιαφερει

Οποιος ψωνιζει εννοειται οτι θα εχει τα επιπλεον αυξημενα μεταφορικα και ολους τους δασμους

Αν ξερει καποιος ξερει κατι περισσοτερο απ'αυτο που λεω ας το πει να αρχισουμε ολοι να ψωνιζουμε απο το γερμανικο

Το "Kindle store" ειναι η ονλινε υπηρεσια της amazon για το Amazon Kindle. Ειναι ενας ebook reader για βιβλια και audiobooks. Ειναι συνδρομητικη υπηρεσια με περιεχομενο εξ'ολοκληρου στα γερμανικα και γιαυτο περιοριζεται σε γερμανους και αυστριακους κτλ.

Το amazon.de δεν ειναι μονο για Γερμανούς. Έχω αγοράσει πολλές φορές χωρίς κανένα απολύτως πρόβλημα. Ούτε υπάρχουν δασμοί αφού είμαστε ΕΕ. (O triplex1 ανεβασε εικονα απο το kindle store για να στηριξει το επιχειρημα του - οτι το amazon.de ειναι μονο για γερμανους- κλαιω πραγματικα)

Επεξ/σία από papapontikas
  • Like 6
Δημοσ.
9 λεπτά πριν, papapontikas είπε

Το "Kindle store" ειναι η ονλινε υπηρεσια της amazon για το Amazon Kindle. Ειναι ενας ebook reader για βιβλια και audiobooks. Ειναι συνδρομητικη υπηρεσια με περιεχομενο εξ'ολοκληρου στα γερμανικα και γιαυτο περιοριζεται σε γερμανους και αυστριακους κτλ.

Το amazon.de δεν ειναι μονο για Γερμανούς. Έχω αγοράσει πολλές φορές χωρίς κανένα απολύτως πρόβλημα. Ούτε υπάρχουν δασμοί αφού είμαστε ΕΕ. (O triplex1 ανεβασε εικονα απο το kindle store για να στηριξει το επιχειρημα του - οτι το amazon.de ειναι μονο για γερμανους- κλαιω πραγματικα)

Ποτε δεν εχω μπει στο "Kindle store" φιλε ουτε επιχειρημα στηριζω οπως το λες , οι ανθρωποι που δουλευουν εκει ειναι βλαμμενοι  , το πως εμφανιστικε το "Kindle store" μονο οι ιδιοι το γνωριζουν

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, triplex1 είπε

Ποτε δεν εχω μπει στο "Kindle store" φιλε ουτε επιχειρημα στηριζω οπως το λες , οι ανθρωποι που δουλευουν εκει ειναι βλαμμενοι  , το πως εμφανιστικε το "Kindle store" μονο οι ιδιοι το γνωριζουν

Μα δεν εισαι καν στις αγορες. Μας δουλευεις; Αφού έχεις μπει με log in στο prime/kindle και συγκεκριμενα στο Manage contents and devices -> Content. (Μεχρι και η διευθυνση σου στην Δαφνη φαινεται.)

Δεν σε στέλνει τυχαία η amazon εκει. Μονος σου πας και κανεις κλικ. Δεν ησουν σε σελιδα αγορων. Τελικα το Amazon.de στελνει σε ολη την ευρωπη ή μονο σε Γερμανούς;

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, papapontikas είπε

Μα δεν εισαι καν στις αγορες. Μας δουλευεις; Αφού έχεις μπει με log in στο prime/kindle και συγκεκριμενα στο Manage contents and devices -> Content. (Μεχρι και η διευθυνση σου στην Δαφνη φαινεται.)

Δεν σε στέλνει τυχαία η amazon εκει. Μονος σου πας και κανεις κλικ. Δεν ησουν σε σελιδα αγορων. Τελικα το Amazon.de στελνει σε ολη την ευρωπη ή μονο σε Γερμανούς;

εσυ αν θα μπεις εισαι αορατος ρε φιλε πλακα με κανεις , ο λαγαριασμος που ειχα ηταν στο de και δεν ειχε καμια σχση με κιντελε και μλκιες , εχω κατι να κερδισω αν σε πω ψεματα;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...