Krisdim7 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2021 Χαίρετε, Παρακαλώ προτείνετέ μου μια κάρτα γραφικών για τον αδελφό μου. Την θέλει για minecraft, rocket league κτλ. Συνάπτω και τα specs: *το τροφοδοτικό είναι: 500W. Προηγουμένος είχε μια NVIDIA GTS 250. Σκεφτόμουν για GT1030, θα κουμπώνει; Ευχαριστώ εκ των προτέρων!
nickol-us Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2021 Η πιο λογική επιλογή ακούγεται. Κανονικά θα κουμπώνει. Επειδή μάλλον μιλάς για branded μηχάνημα και πολλά από αυτά έχουν περιορισμένο χώρο, θα πρέπει να βρεις κάποια low profile και οπωσδήποτε ddr5 μνήμη, γιατί πολλές έχουν ddr4 με αρκετά μειωμένες επιδόσεις. Αν μια στα 1000 δεν παίξει, προτίμησε να αγοράσεις από φυσικό κατάστημα που θα μπορείς να την επιστρέψεις. Μικρό το ενδεχόμενο αλλά ποτέ δεν ξέρεις. 2
triplex1 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2021 22 λεπτά πριν, Krisdim7 είπε Χαίρετε, Παρακαλώ προτείνετέ μου μια κάρτα γραφικών για τον αδελφό μου. Την θέλει για minecraft, rocket league κτλ. Συνάπτω και τα specs: *το τροφοδοτικό είναι: 500W. Προηγουμένος είχε μια NVIDIA GTS 250. Σκεφτόμουν για GT1030, θα κουμπώνει; Ευχαριστώ εκ των προτέρων! Το θεμα ειναι να την βρεις ετσι οπως παει και αν θα παρεις προσεχε να ειναι DDR5 1
Τέρης Α. Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Branded εποχής '08 με 500άρι τροφοδοτικό και να παίρνει μικρή κάρτα λίγο δύσκολο. Αυτό είναι το κουτί; Αν ναι, τότε μία κάρτα από αυτές είναι ιδανική. Επεξ/σία 20 Οκτωβρίου 2021 από Τέρης Α. 1
Krisdim7 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2021 1 ώρα πριν, Τέρης Α. είπε Branded εποχής '08 με 500άρι τροφοδοτικό και να παίρνει μικρή κάρτα λίγο δύσκολο. Αυτό είναι το κουτί; Αν ναι, τότε μία κάρτα από αυτές είναι ιδανική. Αυτό πρέπει να είναι. Κι εγώ για low profile gt1030 σκεφτόμουν... Με προβλημάτιζε μόνο αν θα δούλευε με την μητρική που έχει.
nickol-us Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2021 54 λεπτά πριν, Krisdim7 είπε Αυτό πρέπει να είναι. Κι εγώ για low profile gt1030 σκεφτόμουν... Με προβλημάτιζε μόνο αν θα δούλευε με την μητρική που έχει. Εφόσον έχει δίκιο ο Τερης για το κουτί δεν χρειάζεται να πας για low profile. Υπάρχουν θέματα συμβατότητας σε μερικά branded pc's αλλά με nvidia και ειδικά 1030 είναι κάπως δύσκολο. Είπαμε για την μια στις 1000 που δεν θα παίξει πας σε φυσικό κατάστημα που μπορείς να την επιστρέψεις. Εφόσον δεν έχεις διαλύσει την συσκευασία την γυρνάς εντός 14 ημερών. 1
SabotazNic Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2021 1 λεπτό πριν, nickol-us είπε Είπαμε για την μια στις 1000 που δεν θα παίξει πας σε φυσικό κατάστημα που μπορείς να την επιστρέψεις. Εφόσον δεν έχεις διαλύσει την συσκευασία την γυρνάς εντός 14 ημερών. *αρκεί να γίνει η αγορά της κάρτα ηλεκτρονικά. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα