Επισκέπτης Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2021 εδω και χρονια χρησιμοποιω playstation και xbox. συμβαινει ενα περιεργο προβλημα στις κονσολες. Συγκεκριμενα σε ps4 slim και xbox one s. και στις 2 κονσολες οταν βαζω οποιοδηποτε δισκακι και μετα το βγαζω τοτε αν βαλω εντονο φως η φακο στο κατω μερος του δισκου τοτε βλεπω παρα πολυ μικρα σημαδακια σαν μικροσκοπικες κουκιδες και καποιες φορες εχει και μια πολυ απαλη γρατζουνια στο κεντρο του δισκου ( ισα ισα που φαινεται ) , στο αντοιστοιχο σημειο του μαγνητη του οπτικου drive. Το συγκεκριμενο περιεργο θεμα εχει εμφανηστει σε 2 κονσολες ps4 slim και αλλες 2 xbox one s που εχω δοκιμασει. Εχω παρει ολα τα απαραιτητα μετρα για να αποκλεισω οτι το θεμα οφειλεται στο ρευμα. εχω καινουργιο πινακα hager στο σπιτι μου , πολυ καλη γειωση 1 ωμ με ηλεκτροδιο , επιτηρητη τασης στον πινακα και χρησημοποιω ξεχωριστη γραμμη πριζας απο τον πινακα για να εχω τις συσκευες μου. επισης οι κονσολες με αυτο το θεμα ειναι παντα συνδεδεμενες πανω σε apc ups. Η ερωτηση μου ειναι αν ειναι φυσιολογικο να αφηνει το drive σημαδακια στα cd εστω και αν τα σημαδια φαινονται μονο σε εντονο φως. Δεν νομιζω να φταιει το ρευμα και να επηρεαζει το laser και τον μηχανισμο του οπτικου επειδη εχω παρει πολλα μετρα προστασιας. θελω τις γνωμες σας σχετικα με αν στα δικα σας δισκακια παρατηρειτε κατω απο εντονο φως αυτα που ανεφερα και αν αυτα που ανεφερα ειναι μεχρι ενα βαθμο φυσιολογικα η οχι. Το καλο ειναι οτι ολες οι κονσολες που εχω διαβαζουν κανονικα τα cd αλλα με προβληματιζουν τα σημαδια που ανεφερα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα