xristos152 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2021 Καλησπέρα, ενδιαφέρομαι να αγοράσω ένα σκούτερ για καθημερινή χρήση το οποίο θα κάνει περίπου 30-35χλμ τη μέρα. Εμφανισιακά μου αρέσουν 3 μηχανάκια: beverly-HD-agility. Βασική προϋπόθεση η αξιοπιστία και η χαμηλή κατανάλωση. Ποιο πιστεύετε ότι αξίζει ανάμεσα σε αυτά ή ακόμα αν έχετε να προτείνετε κάτι άλλο. Budget μέχρι 5 χιλιάρικα... Ευχαριστώ πολύ.
Fordakias7 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2021 Το Beverly πολύ ανώτερο από τα υπόλοιπα που ανέφερες και δεν είμαι beverlakias καθόλου το αντίθετο θα έλεγα.Το HD έχει και αυτό ένα πολύ δυνατό μοτέρ αλλά καμία σχέση με την ποιότητα του καινούργιου μπεβερλυ διαφέρουν αρκετά και στην αγορά τους κιολλας.
VonLoutsos Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2021 9 hours ago, Fordakias7 said: Το Beverly πολύ ανώτερο από τα υπόλοιπα που ανέφερες και δεν είμαι beverlakias καθόλου το αντίθετο θα έλεγα.Το HD έχει και αυτό ένα πολύ δυνατό μοτέρ αλλά καμία σχέση με την ποιότητα του καινούργιου μπεβερλυ διαφέρουν αρκετά και στην αγορά τους κιολλας. Beverly υπάρχουν πολλές γκρίνιες για την ποιότητα κατασκευής. Αν αληθεύουν ή όχι δεν γνωρίζω αλλά όπου υπάρχει καπνός θα υπάρχει και φωτιά. Το νέο που έχει κυκλοφορήσει φέτος θα το άφηνα να κυλίσει ίγο ακόμα για να δούμε τι παιδικές ασθενειες θα βγάλει. Όσο για το HD το είχαν στα 3700 και τώρα που ανέβηκε η τιμή στο νέο Beverly 300 τσίμπησε και αυτό την αύξηση.... Πονηρός ο κυρ Γκοργκόλης....
Mr_Terror Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2021 Για το xmax 300 της hamaha τι γνωμη εχετε? Ειμαι κα εγω σε αναζητηση σκουτερ.
livornian7 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2021 ρε παιδια και γω ψαχνω για 300αρι γιατι τετοιες αυξησεις??ενδεικτικα για το kymco xtown 300 απο 4100 4560...ξερουμε ποτε θα επανελθουν οι τιμες ??ευχαριστω
Jos3ph Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2021 6 ώρες πριν, livornian7 είπε ρε παιδια και γω ψαχνω για 300αρι γιατι τετοιες αυξησεις??ενδεικτικα για το kymco xtown 300 απο 4100 4560...ξερουμε ποτε θα επανελθουν οι τιμες ??ευχαριστω λόγω κορονοιου αυξήθηκαν τα θαλάσια logistics , εγώ ως άποψη περιμένω πολύ μεγαλύτερη αύξηση , της τάξης του 100%
Fordakias7 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2021 9 ώρες πριν, Mr_Terror είπε Για το xmax 300 της hamaha τι γνωμη εχετε? Ειμαι κα εγω σε αναζητηση σκουτερ. Πολυ καλο σκουτερ αλλα overpriced τα 6200 που ζητανε ειναι εξωφρενικα πολλα για 300αρι σκουτερ.Αγοράζεις το beverly 400! 1
basilis_k6 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2021 για καινουργιο μάλλον hd. για μτχ το beverly. αυτα ειναι ολόιδια με το bev να ειναι λίγο καλυτερο ποιοτικά. βεβαια Piaggio ειναι, λαχειο δηλαδη. η kymco δεν εχει και την καλυτερη φημη. καποια μοντελα ειναι σκυλοι, καποια χαλανε συχνα. σιγουρα βρισκεις πιο δυσκολα καλο μαστορα. εγω θα πηγαινα σε μτχ beverly 300 2019-2020. προφανως τα ιαπωνικα ειναι τοπ αλλα μιλαμε και για αλλες τιμες. οποιος μπορει να παρει sh/xmax δεν κοιτάει τα παραπάνω για κανενα λογο πλήν ισως του γκαζιου. και τα δυο δεν βαζουν και φωτια στην ασφαλτο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα