kstab Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2021 Καλησπέρα σε όλους. Διαθέτω μια Gigabyte 3090 και οι θερμοκρασίες φλερτάρουν -τωρα που δρόσισε- με τους 100'C. Διαθέτω εξαιρετικό κουτί με έξτρα ανεμιστήρες Be Quiet. Καθώς θα ήθελα χαμηλότερες θερμοκρασίες έχω αποφασίσει να αλλάξω τα Thermal Pads. Γνωρίζετε μήπως που θα μπορούσα να απευθυνθώ για να μου αλλάξουν τα Thermal Pads επαγγελματικά και αξιόπιστα; Επίσης γνωρίζετε αν με αυτή την αλλαγή χάνω την εγγύηση; Ευχαριστώ εκ των προτέρων για κάθε απάντηση.
hliasgiannopoulos Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2021 Καλημερα φιλε μου. Εχω αλλαξει thermal pads σε 2 gigabyte καρτες μου και η διαφορα ειναι τρομερη. Βαλε 2mm thermalright. Δεν ειναι δυσκολο να την ανοιξεις. Προσοχη θελει στο πως ξεκολας το backplate για να μην χαλασεις τα μικροτερα pads. Επισης πρεπει να κανεις και ενα repaste με thermal paste στον πυρινα μιας και την ανοιγεις. Αποσο ειχα, ψαξει δεν χανεις εγγυηση αμα δεν κανεις ζημια στο κυκλωμα. Επισης αλλο ενα λιγο δυσκολο κομματι ειναι να αποσυνδεσεις τα ανεμιστηρακια. Η διαφορα ειναι τεραστια παντως μετα. Φαντασου σε καρτα μεσα σε bequiet κουτι πιανω 92 oC
kkatzos Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2021 Στις 12/11/2021 στις 7:44 ΠΜ, hliasgiannopoulos είπε Αποσο ειχα, ψαξει δεν χανεις εγγυηση αμα δεν κανεις ζημια στο κυκλωμα. Πόσο λάθος κάνεις. Η Gigabyte ρητά βγάζει εκτός εγγύησης ανοιγμένες κάρτες. Πως θα το καταλάβει; Έχουν τρόπους. Μόνο η EVGA επιτρέπει τέτοιου είδους συντήρηση στις GPUs
hliasgiannopoulos Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2021 16 ώρες πριν, kkatzos είπε Πόσο λάθος κάνεις. Η Gigabyte ρητά βγάζει εκτός εγγύησης ανοιγμένες κάρτες. Πως θα το καταλάβει; Έχουν τρόπους. Μόνο η EVGA επιτρέπει τέτοιου είδους συντήρηση στις GPUs Η asus τι κανει?
kkatzos Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2021 5 ώρες πριν, hliasgiannopoulos είπε Η asus τι κανει? Εκτός εγγύησης και η Asus
hliasgiannopoulos Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, kkatzos είπε Εκτός εγγύησης και η Asus Η asus διαφωνει μαζι σου φιλε μου. Και μιας και ειναι δικο της το μαγαζι μαλλον η δικια της αποψη μετραει. Πραγματικα εχουμε μεγαλο θεμα με το πως υιοθετουμε το bro science σαν απολυτη αληθεια σε αυτη την χωρα και το αναπαραγουμε με υφος χιλιων καρδιναλιων..... Επεξ/σία 14 Νοεμβρίου 2021 από hliasgiannopoulos
kkatzos Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2021 31 λεπτά πριν, hliasgiannopoulos είπε Η asus διαφωνει μαζι σου φιλε μου. Και μιας και ειναι δικο της το μαγαζι μαλλον η δικια της αποψη μετραει. Πραγματικα εχουμε μεγαλο θεμα με το πως υιοθετουμε το bro science σαν απολυτη αληθεια σε αυτη την χωρα και το αναπαραγουμε με υφος χιλιων καρδιναλιων..... Πωωωω ρε φίλε. Τι είπες τώρα; 🤣 Με έκανες bro scientist από δύο post. "'Ύφος χιλίων καρδιναλίων" και "απόλυτη αλήθεια". Εσύ χαραμίζεσαι εδώ μέσα, πέρα από ρήτορας του @#%@$^ εχμμμ πληκτρολογίου είσαι κοινωνιολόγος του καναπέ με σοβαρές ανησυχίες (bro science-απόλυτη αλήθεια) αλλά και μέντιουμ αφού γνώριζες το ύφος μου όταν έγραφα. Στο προκείμενο τώρα... Μακάρι για την Asus να ισχύει αυτό και να τιμήσουν τα λεγόμενα τους αν το χρειαστεί κάποιος. Για τη Gigabyte, την οποία αφορά το θέμα, έχεις κάτι αντίστοιχο; Για να ξέρω και εγώ βρε αδελφέ, Gigabyte έχω.
hliasgiannopoulos Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2021 56 λεπτά πριν, kkatzos είπε Πωωωω ρε φίλε. Τι είπες τώρα; 🤣 Με έκανες bro scientist από δύο post. "'Ύφος χιλίων καρδιναλίων" και "απόλυτη αλήθεια". Εσύ χαραμίζεσαι εδώ μέσα, πέρα από ρήτορας του @#%@$^ εχμμμ πληκτρολογίου είσαι κοινωνιολόγος του καναπέ με σοβαρές ανησυχίες (bro science-απόλυτη αλήθεια) αλλά και μέντιουμ αφού γνώριζες το ύφος μου όταν έγραφα. Στο προκείμενο τώρα... Μακάρι για την Asus να ισχύει αυτό και να τιμήσουν τα λεγόμενα τους αν το χρειαστεί κάποιος. Για τη Gigabyte, την οποία αφορά το θέμα, έχεις κάτι αντίστοιχο; Για να ξέρω και εγώ βρε αδελφέ, Gigabyte έχω. Κλασσικος Ελληναρας με ετοιμες ατακες, εγωισμο και ξερολιαση. Δεν θεν ασχοληθω. Γεμισαμε με τετοιους. Αμα θες πιστεψε τα ματια σου στο pic που ανεβασα. Εαν θες μην τα πιστευεις και συνεχισε να διαδιδεις αμπελοφιλοσοφιες απο την κουτρα σου. Εχει ουσια να σου linkαρω την απαντηση που περιμενω απο gigabyte? Αφου παλι οτι πιστευει η κουτρα σου θα υποστηριξεις με νυχια και με δοντια. Καλη συνεχεια στην ζωη σου.
Herald Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2021 Αδερφέ αν η κάρτα έχει stickers warranty void if damaged τότε είναι προφανές το πράγμα, δεν νομίζεις?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα