Επισκέπτης Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα Το Πάσχα αγόρασα το lenovo ideapad 3 βέβαια δεν ήταν η 1η επιλογή κοίταζα σαν 1η επιλογή το macbook air m1 ωστόσο λόγο budget και καθώς δεν μπορούσα άλλο να καθυστερήσω την αγορά ενος laptop βρήκα το συγκεκριμένο στον Κωτσόβολο στα 599ευρώ. Το laptop έχει 12gb ram, 256 nvme αποθηκευτικό χώρο, 15. κάτι οθόνη antiglure, 0.6 mpixel κάμερα και amd radeon κάρτα γραφικών όπου δεσμεύει 2gb ram. Αρχίζω από τα αρνητικά καθώς είναι πολλά. Από ποιότητα κατασκευής δεν θα το έλεγα ότι έμεινα ικανοποιημένος καθώς σου βγάζει την αίσθηση ότι είναι των 300ευρώ και κάτω (μιλάω με βάση την δική μου άποψη), η κάμερα άθλια άλλα και το μικρόφωνο όπου οι συμμετέχοντες σε skype, zoom παραπονέθηκαν για τον άθλιο ήχο και μάλιστα με ηχογράφησαν. Η οθόνη δεν με ικανοποιεί καθόλου καθώς σε ταινίες σε σκοτεινές σκηνές η εικόνα είναι άθλια με αποτέλεσμα να μην βλέπω ταινίες, το χειρότερο είναι ότι πρέπει να είμαι σε σκιά ακόμα και να έχω πίσω μου παράθυρο με κουρτίνα η οθόνη θαμπώνει ενοχλητικά. Το touchpad δεν ανταποκρίνεται σωστά ορισμένες φορές και το πιο ενοχλητικό που έχω εντοπίσει βρίσκετε στην κάρτα δικτύου όπου αποσυνδέεται σε άκυρες στιγμές από το wifi και η απουσία ethernet θύρας όπου μετέπειτα κατάλαβα την χρησιμότητα της. Επίσης ένα σημαντικό μειονέκτημα είναι η διάρκεια της μπαταρίας εξαντλείτε γρήγορα με αποτέλεσμα να το φορτίζω τουλάχιστον 1 φορά την ημέρα. Στα θετικά οι επιδόσεις του laptop είναι ικανοποιητικές μέσα σε 10'' έχω μπει στα windows και στο chrome (το laptop το χρησιμοποιώ για γραφείο). Ο αθόρυβος ανεμιστήρας όπου ρυθμίζεται με το fn+q. Επίσης άλλο θετικό όπου εντόπισα είναι η οι συντομεύσεις στο πληκτρολόγιο. Συνοψίζοντας δεν είμαι ικανοποιημένος με την συγκεκριμένη αγορά και μετανιώνω που δεν αγόρασα το macbook air m1 Επισημάνω πως η χρήση του laptop είναι καθαρά γραφείου δεν το έχω δοκιμάσει για gaming οπότε κατά την γνώμη μου δεν μπορώ να είμαι αντικειμενικός https://www.skroutz.gr/s/26205450/Lenovo-IdeaPad-3-15ADA05-Ryzen-5-3500U-8GB-256GB-FHD-W10-US-Keyboard-Cherry-Red.html#reviews Επεξ/σία 17 Οκτωβρίου 2021 από Επισκέπτης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
andreas1gr Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 9 ώρες πριν, pan0s_ είπε Καλησπέρα Το Πάσχα αγόρασα το lenovo ideapad 3 βέβαια δεν ήταν η 1η επιλογή κοίταζα σαν 1η επιλογή το macbook air m1 ωστόσο λόγο budget και καθώς δεν μπορούσα άλλο να καθυστερήσω την αγορά ενος laptop βρήκα το συγκεκριμένο στον Κωτσόβολο στα 699ευρώ. Το laptop έχει 12gb ram, 256 nvme αποθηκευτικό χώρο, 15. κάτι οθόνη antiglure, 0.6 mpixel κάμερα και amd radeon κάρτα γραφικών όπου δεσμεύει 2gb ram. Αρχίζω από τα αρνητικά καθώς είναι πολλά. Από ποιότητα κατασκευής δεν θα το έλεγα ότι έμεινα ικανοποιημένος καθώς σου βγάζει την αίσθηση ότι είναι των 300ευρώ και κάτω (μιλάω με βάση την δική μου άποψη), η κάμερα άθλια άλλα και το μικρόφωνο όπου οι συμμετέχοντες σε skype, zoom παραπονέθηκαν για τον άθλιο ήχο και μάλιστα με ηχογράφησαν. Η οθόνη δεν με ικανοποιεί καθόλου καθώς σε ταινίες σε σκοτεινές σκηνές η εικόνα είναι άθλια με αποτέλεσμα να μην βλέπω ταινίες, το χειρότερο είναι ότι πρέπει να είμαι σε σκιά ακόμα και να έχω πίσω μου παράθυρο με κουρτίνα η οθόνη θαμπώνει ενοχλητικά. Το touchpad δεν ανταποκρίνεται σωστά ορισμένες φορές και το πιο ενοχλητικό που έχω εντοπίσει βρίσκετε στην κάρτα δικτύου όπου αποσυνδέεται σε άκυρες στιγμές από το wifi και η απουσία ethernet θύρας όπου μετέπειτα κατάλαβα την χρησιμότητα της. Επίσης ένα σημαντικό μειονέκτημα είναι η διάρκεια της μπαταρίας εξαντλείτε γρήγορα με αποτέλεσμα να το φορτίζω τουλάχιστον 1 φορά την ημέρα. Στα θετικά οι επιδόσεις του laptop είναι ικανοποιητικές μέσα σε 10'' έχω μπει στα windows και στο chrome (το laptop το χρησιμοποιώ για γραφείο). Ο αθόρυβος ανεμιστήρας όπου ρυθμίζεται με το fn+q. Επίσης άλλο θετικό όπου εντόπισα είναι η οι συντομεύσεις στο πληκτρολόγιο. Συνοψίζοντας δεν είμαι ικανοποιημένος με την συγκεκριμένη αγορά και μετανιώνω που δεν αγόρασα το macbook air m1 Επισημάνω πως η χρήση του laptop είναι καθαρά γραφείου δεν το έχω δοκιμάσει για gaming οπότε κατά την γνώμη μου δεν μπορώ να είμαι αντικειμενικός https://www.skroutz.gr/s/26205450/Lenovo-IdeaPad-3-15ADA05-Ryzen-5-3500U-8GB-256GB-FHD-W10-US-Keyboard-Cherry-Red.html#reviews Φιλε μου καλέ σχετικά με την ποιότητα του συγκεκριμένου μηχανήματος είναι όπως τα λες... Εχω ενα παρόμοιο στην οικογένεια αλλά μετά απο έρευνα αγοράς το αγόρασα στα 500€ και δεν υπήρχε περίπτωση να έδινα 700€ για τα χαρακτηριστικά του... Αλλά θα σου επισημάνω τα παρακάτω: Γιατί συγκρίνεις ενα λαπτοπ των 500-600 (αυτή ειναι max η τιμή του εκτος και αν πας σε αλυσίδες που θα πληρώσεις και καπέλο) με ενα που έχει 1000+...;;; Εξάλου εσύ ετσι και αλλιώς δεν είχες τα χρήματα για ενα πιο ακριβό μηχάνημα, όπως έγραψες... Αν τα είχες θα το είχες αγοράσει... Επίσης εκεί έξω στην αγορά βλέπεις φτηνά και ακριβά μηχανήματα... Γιατί άραγε;;; Γενικά οτι πληρώνεις παίρνεις... Επεξ/σία 17 Οκτωβρίου 2021 από andreas1gr 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nickol-us Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2021 Έχεις κάνει μια κακή αγορά. Δεν είναι αυτό που ονομάζουμε vfm. Απ'οσο βλέπω το λάπτοπ στις περισσότερες εκδόσεις βγαίνει με οθόνη Tn, αυτό δικαιολογεί την κακή εικόνα. Αν δεν ξέρεις τι είναι αυτό έπρεπε να έχεις ρωτήσει πριν προβείς σε αγορά. 12gb μνήμη σου είναι εντελώς άχρηστα για τις εργασίες που κάνεις. Την επόμενη φορά απλά πάρε περισσότερες γνώμες. Ίσως κάποιοι που γνωρίζουν δουνε πράγματα που εσύ δεν. Όσο για το lan υπάρχουν usb αντάπτορες αν το θεωρείς κρίσιμο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2021 3 ώρες πριν, nickol-us είπε Έχεις κάνει μια κακή αγορά. Δεν είναι αυτό που ονομάζουμε vfm. Απ'οσο βλέπω το λάπτοπ στις περισσότερες εκδόσεις βγαίνει με οθόνη Tn, αυτό δικαιολογεί την κακή εικόνα. Αν δεν ξέρεις τι είναι αυτό έπρεπε να έχεις ρωτήσει πριν προβείς σε αγορά. 12gb μνήμη σου είναι εντελώς άχρηστα για τις εργασίες που κάνεις. Την επόμενη φορά απλά πάρε περισσότερες γνώμες. Ίσως κάποιοι που γνωρίζουν δουνε πράγματα που εσύ δεν. Όσο για το lan υπάρχουν usb αντάπτορες αν το θεωρείς κρίσιμο Όταν αγόρασα το laptop είχε ξεκινήσει η ψηφιακή μέριμνα όπου ο καθένας έσπρωξε τα στοκ με τιμές 400+ (αρχαίους επεξεργαστες και 4gb ram) μιας και ήταν στην ίδια κατηγορία τιμής θεώρησα ότι το συγκεκριμένο άξιζε. Όσο για το ethernet το <<έλυσα>> με αντάπτορα της tplink καθώς με σύνδεση μέσω wifi ήταν ασταθής. Στην αρχή θεώρησα ότι ευθύνεται το router της vodafone αλλά όταν παρατήρησα και σε άλλα σημεία έκανε το ίδιο ακόμα και με hotspot από κινητό κατάλαβα οτι ήταν πρόβλημα του υπολογιστή δεν το πήγα πίσω καθώς το laptop είναι το καθημερινό εργαλείο οπότε προσωρινά βολεύτηκα με τον αντάπτορα 3 ώρες πριν, nickol-us είπε Έχεις κάνει μια κακή αγορά. Δεν είναι αυτό που ονομάζουμε vfm. Απ'οσο βλέπω το λάπτοπ στις περισσότερες εκδόσεις βγαίνει με οθόνη Tn, αυτό δικαιολογεί την κακή εικόνα. Αν δεν ξέρεις τι είναι αυτό έπρεπε να έχεις ρωτήσει πριν προβείς σε αγορά. 12gb μνήμη σου είναι εντελώς άχρηστα για τις εργασίες που κάνεις. Την επόμενη φορά απλά πάρε περισσότερες γνώμες. Ίσως κάποιοι που γνωρίζουν δουνε πράγματα που εσύ δεν. Όσο για το lan υπάρχουν usb αντάπτορες αν το θεωρείς κρίσιμο Προφανώς δεν είναι vfm. Σε ένα laptop το κρίσιμο χαρακτηριστικό είναι η μπαταρία όπου στο συγκεκριμένο εξαντλείτε γρήγορα χωρίς απαιτητική χρήση (μέσα σε 3 ώρες έχει αδειάσει οπότε πάντοτε έχω και τον φορτιστή. Απλά τώρα περιμένω να έρθει το black friday μήπως αγοράσω το macbook air m1 που ήθελα και το laptop να πάρει πόδι. Την συγκεκριμένη αγορά την χαρακτηρίζω η χειρότερη αγορά που έχω κάνει. Δυστυχώς η lenovo με δυσαρέστησε γιατί το προηγούμενο laptop ήταν πάλι lenovo ένα Thikpad όπου για τις δυνατότητες που είχε (μέχρι και υποδοχή sim για σύνδεση μέσω data) με είχε ικανοποιήσει αρκετά και ήταν ο λόγος που αγόρασα το συγκεκριμένο laptop. Ηθικό δίδαγμα μην αγοράζετε την μάρκα, η μάρκα δεν παίζει ρόλο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
andreas1gr Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, pan0s_ είπε Όταν αγόρασα το laptop είχε ξεκινήσει η ψηφιακή μέριμνα όπου ο καθένας έσπρωξε τα στοκ με τιμές 400+ (αρχαίους επεξεργαστες και 4gb ram) μιας και ήταν στην ίδια κατηγορία τιμής θεώρησα ότι το συγκεκριμένο άξιζε. Όσο για το ethernet το <<έλυσα>> με αντάπτορα της tplink καθώς με σύνδεση μέσω wifi ήταν ασταθής. Στην αρχή θεώρησα ότι ευθύνεται το router της vodafone αλλά όταν παρατήρησα και σε άλλα σημεία έκανε το ίδιο ακόμα και με hotspot από κινητό κατάλαβα οτι ήταν πρόβλημα του υπολογιστή δεν το πήγα πίσω καθώς το laptop είναι το καθημερινό εργαλείο οπότε προσωρινά βολεύτηκα με τον αντάπτορα Προφανώς δεν είναι vfm. Σε ένα laptop το κρίσιμο χαρακτηριστικό είναι η μπαταρία όπου στο συγκεκριμένο εξαντλείτε γρήγορα χωρίς απαιτητική χρήση (μέσα σε 3 ώρες έχει αδειάσει οπότε πάντοτε έχω και τον φορτιστή. Απλά τώρα περιμένω να έρθει το black friday μήπως αγοράσω το macbook air m1 που ήθελα και το laptop να πάρει πόδι. Την συγκεκριμένη αγορά την χαρακτηρίζω η χειρότερη αγορά που έχω κάνει. Δυστυχώς η lenovo με δυσαρέστησε γιατί το προηγούμενο laptop ήταν πάλι lenovo ένα Thikpad όπου για τις δυνατότητες που είχε (μέχρι και υποδοχή sim για σύνδεση μέσω data) με είχε ικανοποιήσει αρκετά και ήταν ο λόγος που αγόρασα το συγκεκριμένο laptop. Ηθικό δίδαγμα μην αγοράζετε την μάρκα, η μάρκα δεν παίζει ρόλο. Μονο οι άσχετοι αγοράζουν μονο με την μάρκα... Οι υπόλοιποι κοιτάζουν τιμη, μαρκα, χαρακτηριστικά, διαβάζουν reviews και μετά προχωρούν στην αγορά... Έχεις κολλήσει για κάποιον λόγο στο macbook air m1... Γνωρίζεις οτι δεν είναι με windows ε; Έχεις δουλέψει καθόλου το λειτουργικό του; Γνωρίζεις αν σε βολεύει;; Δηλαδή για εσένα υπάρχουν είτε το φτηνιάρικο lenovo είτε το παράλογα ακριβό Apple;;; Εκτός απο τα δύο άκρα, στο ενδιάμεσο μπωρείς να βρεις δεκάδες πολύ καλά laptop, με απίστευτη ποιότητα.... Επεξ/σία 17 Οκτωβρίου 2021 από andreas1gr 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2021 1 ώρα πριν, andreas1gr είπε Μονο οι άσχετοι αγοράζουν μονο με την μάρκα... Οι υπόλοιποι κοιτάζουν τιμη, μαρκα, χαρακτηριστικά, διαβάζουν reviews και μετά προχωρούν στην αγορά... Έχεις κολλήσει για κάποιον λόγο στο macbook air m1... Γνωρίζεις ότι δεν είναι με windows ε; Έχεις δουλέψει καθόλου το λειτουργικό του; Γνωρίζεις αν σε βολεύει;; Δηλαδή για εσένα υπάρχουν είτε το φτηνιάρικο lenovo είτε το παράλογα ακριβό Apple;;; Εκτός από τα δύο άκρα, στο ενδιάμεσο μπορείς να βρεις δεκάδες πολύ καλά laptop, με απίστευτη ποιότητα.... To λειτουργικό της apple το έχω χρησιμοποιήσει καθώς είχα imac και συγκεκριμένα το imac (early 2008) οπού με έβγαλε αυτοπρόσωπο μέχρι το 2018, παράλληλα το laptop το προηγούμενο lenovo thinkpad μου το είχε παραχωρηθεί στην προηγούμενη εργασία. Ήθελα να πάω σε αλυσίδα για 2 λόγους 1. Για να βγάλω τιμολόγιο και 2 έχω καεί πολύ άσχημα με τις εγγυήσεις συσκευών στα skroutzμάγαζα. Αγόρασα το συγκεκριμένο καθώς δεν έβρισκα κάτι με λογική τιμή έπεσε και η περίοδος όπου ξεκίνησε η διάθεση της ψηφιακής μέριμνας και ξεσκαρτάρανε όλα τα παλιά σε απλησίαστες τιμές για εμένα . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mphxths Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2021 3 ώρες πριν, pan0s_ είπε Σε ένα laptop το κρίσιμο χαρακτηριστικό είναι η μπαταρία όπου στο συγκεκριμένο εξαντλείτε γρήγορα χωρίς απαιτητική χρήση (μέσα σε 3 ώρες έχει αδειάσει οπότε πάντοτε έχω και τον φορτιστή. Ουτε καν. Σε ενα λαπτοπ τα κρισιμα χαρακτηριστικα ειναι οθονη/επεξεργαστης/μνημη-δισκοι/ποιοτητα κατασκευης. Κοιτα , και εγω ξενερωνω με μαπα και σαπια φορητα , αλλα στην προκειμενη περιπτωση κραζεις ενα φορητο επειδη προσφερει αυτα ακριβως που μπορει. 1. Αν πηρες την εκδοση με την TN οθονη , δικαιολογειται η χαλια ποιοτητα. 2. Το φορητο δεν ειναι business class , δεν ριχνει βαρυτητα σε καμερα/μικροφωνο. Αρα μην περιμενεις πολλα σε αυτον τον τομεα. 3. Εχει wifi ax αν διαβαζω καλα . Ισως για αυτο να μην εχει σταθερη αποδοση με το μοντεμ σου ... Δεν ξερω αν ειναι δικαιολογια κατι τετοιο βεβαια. 4. Για την ποιοτητα κατασκευης δεν μπορω να εκφερω αποψη , δεν το εχω πιασει το φορητο στα χερια μου. 5. Η μπαταρια αν διαβαζω σωστα ειναι μια 45αρα. Το να κραταει 3 ωρες το λες και κατορθωμα. Το "χωρις απαιτητικη χρηση" δεν μου λεει κατι. Μπορει στο background να τρεχουν διεργασιες που να καταναλωνουν πορους. Tεσπα , ηταν μια κακη αγορα , εμαθες , στο μελλον θα παρεις κατι καλυτερο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2021 Μόλις τώρα, mphxths είπε Ουτε καν. Σε ενα λαπτοπ τα κρισιμα χαρακτηριστικα ειναι οθονη/επεξεργαστης/μνημη-δισκοι/ποιοτητα κατασκευης. Κοιτα , και εγω ξενερωνω με μαπα και σαπια φορητα , αλλα στην προκειμενη περιπτωση κραζεις ενα φορητο επειδη προσφερει αυτα ακριβως που μπορει. 1. Αν πηρες την εκδοση με την TN οθονη , δικαιολογειται η χαλια ποιοτητα. 2. Το φορητο δεν ειναι business class , δεν ριχνει βαρυτητα σε καμερα/μικροφωνο. Αρα μην περιμενεις πολλα σε αυτον τον τομεα. 3. Εχει wifi ax αν διαβαζω καλα . Ισως για αυτο να μην εχει σταθερη αποδοση με το μοντεμ σου ... Δεν ξερω αν ειναι δικαιολογια κατι τετοιο βεβαια. 4. Για την ποιοτητα κατασκευης δεν μπορω να εκφερω αποψη , δεν το εχω πιασει το φορητο στα χερια μου. 5. Η μπαταρια αν διαβαζω σωστα ειναι μια 45αρα. Το να κραταει 3 ωρες το λες και κατορθωμα. Το "χωρις απαιτητικη χρηση" δεν μου λεει κατι. Μπορει στο background να τρεχουν διεργασιες που να καταναλωνουν πορους. Tεσπα , ηταν μια κακη αγορα , εμαθες , στο μελλον θα παρεις κατι καλυτερο. ΤN οθόνη δεν αναφερόταν έλεγε anti-glure ότι ήταν οπότε μάλλον λάθος του Κωτσόβολου; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nickol-us Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2021 9 λεπτά πριν, pan0s_ είπε ΤN οθόνη δεν αναφερόταν έλεγε anti-glure ότι ήταν οπότε μάλλον λάθος του Κωτσόβολου; Στο σκρουτζ λέει ips:όχι. Το antiglare με τον τύπο panel είναι διαφορετικό. Πάντα με τον μοντέλο ελέγχουμε στη "μαμά" εταιρεία τα χαρακτηριστικά και σε κάτι που δεν είναι ξεκάθαρο ζητάμε διευκρινήσεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mphxths Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2021 Αntiglare σημαινει αντιθαμβωτικο , δηλ οτι δεν κανει αντανακλασεις. Δεν σημαινει οτι θα ειναι IPS η οθονη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nik1239 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2021 33 λεπτά πριν, pan0s_ είπε ΤN οθόνη δεν αναφερόταν έλεγε anti-glure ότι ήταν οπότε μάλλον λάθος του Κωτσόβολου; Πάλι καλά που ένας γνωστής κράζει ένα προϊόν που αγόρασε και οχι ένας άσχετος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
andreas1gr Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 5 ώρες πριν, pan0s_ είπε To λειτουργικό της apple το έχω χρησιμοποιήσει καθώς είχα imac και συγκεκριμένα το imac (early 2008) οπού με έβγαλε αυτοπρόσωπο μέχρι το 2018, παράλληλα το laptop το προηγούμενο lenovo thinkpad μου το είχε παραχωρηθεί στην προηγούμενη εργασία. Ήθελα να πάω σε αλυσίδα για 2 λόγους 1. Για να βγάλω τιμολόγιο και 2 έχω καεί πολύ άσχημα με τις εγγυήσεις συσκευών στα skroutzμάγαζα. Αγόρασα το συγκεκριμένο καθώς δεν έβρισκα κάτι με λογική τιμή έπεσε και η περίοδος όπου ξεκίνησε η διάθεση της ψηφιακής μέριμνας και ξεσκαρτάρανε όλα τα παλιά σε απλησίαστες τιμές για εμένα . 5 ώρες πριν, pan0s_ είπε ΤN οθόνη δεν αναφερόταν έλεγε anti-glure ότι ήταν οπότε μάλλον λάθος του Κωτσόβολου; Φίλε pano δυστυχώς έκανες μια κακή αγορά, γιατί πλήρωσες πολύ ακριβά ενα τίμιο μηχανημα, που πρέπει να πωλείτε 500-550 και σε καμία περίπτωση 700... Η κάθε lenovo έχει και φτηνές συσκευές, αλλά και ακριβές - ποιοτικές... Δεν έκανες καλή έρευνα αγοράς και απο οτι φαίνεται δεν γνωρίζεις και πολλά... Επίσης στο ξανά λέω,. Μην κολλάς σε μάρκες (πχ Apple) γιατι οποιοδήποτε μηχάνημα των 1200 - 1400 να πάρεις, παπάδες θα κάνει... Το θέμα είναι να πάρεις το καλύτερο για τα χρήματα σου... Οταν έρθει η ώρα της νεας αγοράς, άνοιξε ένα νεο θέμα με το τι ζητας απο ενα μηχάνημα πχ: Ανάλογα τις εργασίες που κάνεις θέλεις και διαφορετικό επεξεργαστή, μνήμη, κάρτα γραφικών ή ενσωματωμένα γραφικά... Τι ποιότητα οθόνης θέλεις... TN; Ips; 2K; 3K; 100%sRGB; glare ή anti glare και δεν εχει τελειωμό... Τι σασί θέλεις; αλουμινίου ή πλαστικό; Πόσες και τι θύρες θέλεις να έχει; Να έχει 1 ή 2 nvme ή 1 nvme και 1 2,5'; Και η λίστα συνεχίζεται... Επεξ/σία 17 Οκτωβρίου 2021 από andreas1gr 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα