Apostol. Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Καλησπερα μετα την εγκατασταση voip τηλεφωνικου κεντρου επιτελους μπορω να αλλαξω το oxygen του οτε. Αυτη την στιγμη εχω 100/10 που κλειδωνει 110/11 περιπου. Παλαιοτερα (adsl εποχες) ειχα καποια asus που με ειχαν βολεψει πολυ απο θεμα features (vpn κτλ) αλλα με την voip τηλεφωνια δεν μπορουσα να τα χρησιμοποιησω και εμεινα με το oxygen. Ψαχνω λοιπον καποιο modem router που να την παλευει με πολλες συσκευες στο δικτυο, να εχει καλη υποστηριξη vpn (τα asus ηταν πολυ καλα σε αυτον τον τομεα) και να εχει 35b προφιλ μηπως παιξει στο μελλον η 200αρα. Το wifi δεν με καιει να ειναι καλο γιατι εχω access points. Ισχυει ακομα οτι ειναι καλο το modem να ειναι ιδιο chipset με την καμπινα? O οτε χρησιμοποιει broadcom, σωστα? Η καμπινα ειναι του οτε και ειναι στα 50 μετρα. Η παιρνω οποιοδηποτε vdsl2+ 35b και δεν εχω προβλημα? Βγαζει η tp link modem/routers με broadcom chipsets αλλα ειναι μονο 17a (VR600 VR900 VR2800) Εχει και το 2100 που εχει 35b αλλα εχει mediatek. Τι αλλες μαρκες παιζουν? Καποιο καλο δοκιμασμενο? Ευχαριστω! Επεξ/σία 16 Οκτωβρίου 2021 από Apostol.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα