anso Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2021 Επειδή ξέμεινε απο υπολογιστή ο πατερας μου κ εχω καιρο να ασχοληθώ με υπολογιστες και ειδικα με λαπτοπ θα θελα ενα λαπτοπ εως 500 ευρω γι αυτον.γενικα βλεπω η αγορα δεν εχει πολλές επιλογες. Η χρηση του ειναι ενα πρόγραμμα που εχει στην δουλεια, ytube,γενικα χασομεραει στο ιντερνετ να περάσει η ωρα και γενικα σοφτ χρηση κ απ οτι εχω καταλαβει και το πρόγραμμα δεν είναι βαρυ. Επειδη εχει ξεμεινει κ επείγει για την δουλειά του θα θελα και τα δικα σας φώτα οσο το ψαχνω και εγω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GATE123 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2021 Γιατί δεν βλέπει κανένα μεταχειρισμένο. Τα 500€ για κάτι τόσο λίγο που θέλει να κάνει είναι μάλλον πολλά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nickol-us Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Επειδή πρόσφατα πρότεινα σε πολύ κοντινό μου άνθρωπο σε αυτά τα λεφτά https://www.mgmanager.gr/laptops/107169-hp-15s-eq2005nw-ryzen-3-5300u156-fhd-ips8gb256gb-ssdwebcamfreedos-black.html Νομίζω είναι μια καλή all around πρόταση που σε καλύπτει και με το παραπάνω. Η μνήμη είναι επεκτάσιμη(2 σλοτ μέχρι 32gb). Αν σε ενδιαφέρει το λειτουργικό ίσως δεν σου κάνει. Μετά μπορείς να μπεις στο νήμα όπου τα παιδιά ξεψαχνίζουν "άσχημα" τα λάπτοπ και μπορεί να έχουν καλύτερη πρόταση (αλλάζουν καθημερινώς). Θα συμφωνήσω εν μέρει με τον Gate123 οτι το λάπτοπ στα 500 δεν σου χρειάζεται για την χρήση αυτή (αν και δεν μας είπες τι πρόγραμμα είναι αυτό), Ίσως βρεις και τίποτα πιο οικονομικό που να σε καλύπτει. Εφόσον μπορείς να αγοράσεις καινούργιο δεν βρίσκω λόγο να "μπλέξεις" με μεταχειρισμένα. Επεξ/σία 16 Οκτωβρίου 2021 από nickol-us 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
anso Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2021 Μέλος Share Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2021 2 ώρες πριν, nickol-us είπε Επειδή πρόσφατα πρότεινα σε πολύ κοντινό μου άνθρωπο σε αυτά τα λεφτά https://www.mgmanager.gr/laptops/107169-hp-15s-eq2005nw-ryzen-3-5300u156-fhd-ips8gb256gb-ssdwebcamfreedos-black.html Νομίζω είναι μια καλή all around πρόταση που σε καλύπτει και με το παραπάνω. Η μνήμη είναι επεκτάσιμη(2 σλοτ μέχρι 32gb). Αν σε ενδιαφέρει το λειτουργικό ίσως δεν σου κάνει. Μετά μπορείς να μπεις στο νήμα όπου τα παιδιά ξεψαχνίζουν "άσχημα" τα λάπτοπ και μπορεί να έχουν καλύτερη πρόταση (αλλάζουν καθημερινώς). Θα συμφωνήσω εν μέρει με τον Gate123 οτι το λάπτοπ στα 500 δεν σου χρειάζεται για την χρήση αυτή (αν και δεν μας είπες τι πρόγραμμα είναι αυτό), Ίσως βρεις και τίποτα πιο οικονομικό που να σε καλύπτει. Εφόσον μπορείς να αγοράσεις καινούργιο δεν βρίσκω λόγο να "μπλέξεις" με μεταχειρισμένα. Δε ξερω κ γω ακριβως τι πρόγραμμα ειναι .ειναι κατι για πελατολόγιο το οποίο δούλευε κ σε επταετιας λαπτοπ χωρις κάποιο ιδιαιτερο θεμα μεχρι σημερα που το λαπτοπ έμεινε απ τον σκληρό δυσκολο κ με κατι αλλα θεματακια μαζι δεν αξιζε να φτιαχτεο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lector Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2021 Για τετοια χρηση μπορεις να βρεις ικανοποιητικο refurbished σε πολυ λιγοτερα απο 500. Ψαξε mgmanager, pcportal, staren κλπ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
anso Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2021 Μέλος Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2021 6 ώρες πριν, lector είπε Για τετοια χρηση μπορεις να βρεις ικανοποιητικο refurbished σε πολυ λιγοτερα απο 500. Ψαξε mgmanager, pcportal, staren κλπ. Refurbished? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lector Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2021 6 λεπτά πριν, anso είπε Refurbished? Μεταχειρισμενο/ανακατασκευασμενο. Απο καταστημα εννοω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα