csontheline Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2021 1) Αγοράζεις οικονομικό εξοπλισμό για youtubing 2) Αγοράζεις τα χημικά που χρειάζεσαι για το diesel (?) σου 3) Στήνεις τον εξοπλισμό να καταγραφεί όλες τις δοκιμές (ίσως κάνεις και live) 4) Μπαμ, μπουμ, μπαμ!! 5) Profit! Με τα χρήματα από το YouTube μετακομίζεις στις Μπαχάμες που έχει ζέστη.
paylidis Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Δεν ειναι τόσο εύκολο αυτο που σκέφτεσαι με το Biodiesel... Εστω οτι βρισκεις τα αναλωσιμα, ο εξοπλισμος αν πεις να το κανεις σωστο (δεξαμενες εισοδου εξοδου, αυτοματισμους, θερμοσίφωνο, κυκλοφορητές) θα σου βγει πάνω απο ένα χιλιάρικο... Και μη νομίζεις ότι θα σου δώσουν λάδια τσαμπα τα σουβλατζίδικα... τα δινουν πισω και παιρνουν ειτε καποια χρήματα είτε εκ νέου λάδι σε καμια αναλογία... Τέλος, το στερεο αποβλητο τι θα το κάνεις; Καλυτερα συνδέσου στο δικτυο ΦΑ κ ριξε εκει τα λεφτα που θα σπαταλήσεις ετσι και αλλιώς Επεξ/σία 19 Οκτωβρίου 2021 από paylidis
PC_MAGAS Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2021 Όμως υπάρχει και η λύση του σκέτου τηγανόλαδου αν φιλτραριστεί. Αλλά δεν ξέρω αν οι καυστήρες παίζουν μπαλίτσα και με τηγανόλαδο φιλτραρισμένο (από όλα τα στερεά σκουπίδια) Τέλος, δεν ξέρω ο Καυστήρας αν μπορεί να κάψει κηροζήνη.
Basilhs23___ Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2021 Για οτιδήποτε λάδι μιλάμε, αν δεν έχεις δικό σου μαγαζί δεν φτάνει το οικιακό λάδι για τέτοιες δουλειές, οπότε πάλι θα πρέπει να βρεις μαγαζί και προφανώς να πληρώσεις.
Ukforthemoment Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2021 1 ώρα πριν, PC_MAGAS είπε Όμως υπάρχει και η λύση του σκέτου τηγανόλαδου αν φιλτραριστεί. Αλλά δεν ξέρω αν οι καυστήρες παίζουν μπαλίτσα και με τηγανόλαδο φιλτραρισμένο (από όλα τα στερεά σκουπίδια) Τέλος, δεν ξέρω ο Καυστήρας αν μπορεί να κάψει κηροζήνη. Κηροζίνη;Αφου είναι πιο ακριβή απο το πετρέλαιο.
paylidis Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2021 10 ώρες πριν, PC_MAGAS είπε Όμως υπάρχει και η λύση του σκέτου τηγανόλαδου αν φιλτραριστεί. Αλλά δεν ξέρω αν οι καυστήρες παίζουν μπαλίτσα και με τηγανόλαδο φιλτραρισμένο (από όλα τα στερεά σκουπίδια) Τέλος, δεν ξέρω ο Καυστήρας αν μπορεί να κάψει κηροζήνη. Αυτο σαφως και γινεται, με μια αλλαγη μπεκ και ρυθμιση απο μαστορα με @@ Αλλα θελει ΠΟΛΥ καλο φιλτραρισμα το τηγανόλαδο...
manolis115 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Δεν μπορώ να μην πω πόσο μου θυμίζει την λογική αυτού του τύπου το όλο εγχείρημα. https://youtu.be/grcuXfJu5ZQ Επεξ/σία 22 Οκτωβρίου 2021 από manolis115
qwertyuiop2 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2021 Ο καλογεράκης πάντως ισχυρίζεται (και το κάνει λάηβ) ότι μπορείς απλώς να ρίξεις καλά φιλτραρισμένο... ελαιόλαδο σε καυστήρα πετρελαίου. Για δες.
PC_MAGAS Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Στις 22/10/2021 στις 9:30 ΠΜ, paylidis είπε Αυτο σαφως και γινεται, με μια αλλαγη μπεκ και ρυθμιση απο μαστορα με @@ Αλλα θελει ΠΟΛΥ καλο φιλτραρισμα το τηγανόλαδο... Χμμ όμως διερωτόμαι: To σουβλατζίδικό συνήθως πόσο πουλά το λάδι; H άμμος σε συνδυασμό με τούλι και πανί θα μπορεί να φιλτράρει αποτελεσματικά το τηγανόλαδο; For some reason τραβάει attention το θέμα Ακόμα στα μπεκ βλέπω κάποια νούμερα πχ. 0.75/60°S ή 0.60/60°S αυτά τα νούμερα τι σημαίνουν; https://www.skroutz.gr/c/969/accessory_kentriki_thermansi/f/1168513_1335575/mpek-gia-kaystira.html?o=μπεκ+καυστηρα Στις 22/10/2021 στις 12:41 ΠΜ, Ukforthemoment είπε Κηροζίνη;Αφου είναι πιο ακριβή απο το πετρέλαιο. Ναι όντως, όμως απ την άλλη δεν ξέρω η θερμάστρα Kerosun αν μπορεί να κάψει τηγανόλαδο. Επεξ/σία 23 Οκτωβρίου 2021 από PC_MAGAS
Ukforthemoment Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2021 12 λεπτά πριν, PC_MAGAS είπε Ναι όντως, όμως απ την άλλη δεν ξέρω η θερμάστρα Kerosun αν μπορεί να κάψει τηγανόλαδο. Σε κεροσαν σομπα θα βάλεις τηγανόλαδο;Θα βρωμίσουν τα πάντα στο δωμάτιο.
PC_MAGAS Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2021 11 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε Σε κεροσαν σομπα θα βάλεις τηγανόλαδο;Θα βρωμίσουν τα πάντα στο δωμάτιο. Λόγο ατελής καύσεως; Στις 22/10/2021 στις 12:24 ΠΜ, Basilhs23___ είπε Για οτιδήποτε λάδι μιλάμε, αν δεν έχεις δικό σου μαγαζί δεν φτάνει το οικιακό λάδι για τέτοιες δουλειές, οπότε πάλι θα πρέπει να βρεις μαγαζί και προφανώς να πληρώσεις. Πόσο όμως το λίτρο αν πχ πληρώσω 50% φτηνότερα από την τιμή του πετρελαίου τότε είναι κέρδος ακόμα και 10% να είναι πιστευώ πως αξίζει τον κόπο.
Ukforthemoment Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2021 16 λεπτά πριν, PC_MAGAS είπε Λόγο ατελής καύσεως; Γιατί δεν βγάζει τα καυσαέρια έξω η κεροσαν.Επικίνδυνα πράγματα αυτά που σκέφτεσαι!!
PC_MAGAS Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2021 3 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε Γιατί δεν βγάζει τα καυσαέρια έξω η κεροσαν.Επικίνδυνα πράγματα αυτά που σκέφτεσαι!! Άρα καλύτερα να δοκιμάσω σε σόμπα με καμινάδα.
Basilhs23___ Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2021 2 ώρες πριν, PC_MAGAS είπε Άρα καλύτερα να δοκιμάσω σε σόμπα με καμινάδα. Οποιαδήποτε σομπα και οποιοδήποτε καύσιμο παράγει κάποιες αναθυμιάσεις, ακομα και το φυσικό αέριο. Η ύπαρξη καμινάδας είναι αυτονόητη.
PC_MAGAS Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Ακόμα ψάχνω πηγή μεθανόληε αλλά δεν ξέρω αν η στερεοποιημένη μεθανόλη κάνει: https://vekrakos.gr/professional-equipment/food-display-buffet/bain-maries/safe-fuel-47-1-225gr/ Τέλος υπάρχει και η λύση του ξύλου και βιομάζας πχ. αντί να πετάς κλαδάκια και χόρταράκια από το γκαζόν κράτατα και καυτα τον χειμώνα. Επεξ/σία 24 Οκτωβρίου 2021 από PC_MAGAS
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα