rubadub Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Παιδιά καλησπέρα, αγόρασα το παραπάνω laptop για φίλη, χωρίς OS. Βάζω win10 64x οκ, δεν βλέπει touchpad και wireless adapter (απο τα βασικά). Κατεβάζω drivers απο hp για το συγκεκριμένο sn, run as admin, τίποτα... το μόνο που κατάφερα (μάλλον) είναι το bios update... τι κάνω λάθος??? ευχαριστώ πολύ. Επεξ/σία 16 Οκτωβρίου 2021 από rubadub
fragsp Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Τα windows που εβαλες ηταν ενημερωμένα με το τελευταίο update; γιατι στον δικο μου HP 15s-eq2011nw που εκανα εγκατασταση δεν δημιουργηθηκε κανενα προβλημα. Αφού τα εγκατέστησες έκανες την τελευταία ενημέρωση του λογισμικού των windows; Έχεις κατεβάσει το διαγνωστικό εργαλείο της HP; Επεξ/σία 17 Οκτωβρίου 2021 από fragsp
nickol-us Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2021 Στη διαχείριση συσκευών έχεις άγνωστες συσκευές; Στα Windows 10 σπάνιο να μην δουλεύει συσκευή, βεβαιώσου ότι έχεις κατεβάσει τους σωστούς drivers. Συνήθως έστω και με generic δουλεύουν οι περισσότερες συσκευές. Αν δεν δουλέψουν οι drivers της εταιρείας μέτα βάζεις hwinfo πρόγραμμα και ψάχνεις με το id της κάθε συσκευής.
rubadub Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2021 Σας ευχαριστώ πολυ για τις απαντησεις, οι drivers ήταν σωστοί. Το μόνο που κατάφερα σε πρώτη φάση ήταν να δεί το bluetooth, οπότε συνδέθηκα internet μέσω tethering και απο ενημερώσεις τα βρήκε όλα, εκτός μικροφώνου. Δοκίμασα και το εργαλείο της HP, μου έδινε ακριβώς τους ίδιους drivers... Δοκιμάζω τον driver του audio μηπως έχει σχέση με το μικρόφωνο, δίνει error "driver is not supported on this OS version".... χμμμ....Πάλι format, περνάω την τελευταία έκδοση των windows 10 (2104, είχα την 18 κάτι) που βρήκα και τα βρήκε όλα απευθείας.... δεν μου έχει ξανασυμβεί κάτι τέτοιο, να μήν βρίσκει τα βασικα έστω και σε generic... ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας παιδιά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα