GATE123 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2021 6 λεπτά πριν, koukis hlias είπε έχω κανει τα πάντα , την κάρτα την βλέπει κανονικά το λαπτοπ απλά έχει error code 10 και δεν λειτουργεί , αν βάλω την παλιά (μια dell) δεν έχει θέμα Αυτό το έχεις διαβάσει https://www.lifewire.com/how-to-fix-code-10-errors-2623181 3 λεπτά πριν, koukis hlias είπε δεν κατάλαβα https://www.bestprice.gr/item/2156460165/oem-wd03.html?qid=9XQETG7wKaF_0f6f0&seq=1&qo=wifi+usb+κεραια
koukis hlias Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2021 2 λεπτά πριν, GATE123 είπε Αυτό το έχεις διαβάσει https://www.lifewire.com/how-to-fix-code-10-errors-2623181 ναι δεν έκανε κάτι καμία από τις λύσεις
GATE123 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 1 λεπτό πριν, koukis hlias είπε ναι δεν έκανε κάτι καμία από τις λύσεις Διάβασες και το link που έδωσα. Επεξ/σία 21 Οκτωβρίου 2021 από GATE123
koukis hlias Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2021 5 λεπτά πριν, GATE123 είπε Διάβασες και το link που έδωσα. ναι , διαφώτισε με, είναι κάτι συγκεκριμένο που θες να διαβάσω ;
GATE123 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 11 λεπτά πριν, koukis hlias είπε ναι , διαφώτισε με, είναι κάτι συγκεκριμένο που θες να διαβάσω ; Θα στο στείλω σε μετάφραση. Το σφάλμα Code 10 είναι ένας από τους πολλούς κωδικούς σφάλματος της Διαχείρισης Συσκευών . Δημιουργείται όταν η Διαχείριση Συσκευών δεν μπορεί να εκκινήσει τη συσκευή υλικού , μια κατάσταση που συνήθως προκαλείται από παλιά ή κατεστραμμένα προγράμματα οδήγησης . Μια συσκευή μπορεί επίσης να λάβει ένα σφάλμα Code 10 εάν ένα πρόγραμμα οδήγησης δημιουργήσει ένα σφάλμα που δεν κατανοεί η Διαχείριση Συσκευών. Με άλλα λόγια, ένα σφάλμα Code 10 μπορεί μερικές φορές να είναι ένα πολύ γενικό μήνυμα που υποδεικνύει κάποιο είδος απροσδιόριστου προβλήματος προγράμματος οδήγησης ή υλικού. Το σφάλμα Code 10 θα μπορούσε να ισχύει για οποιαδήποτε συσκευή υλικού στη Διαχείριση Συσκευών, αν και τα περισσότερα σφάλματα Code 10 εμφανίζονται σε συσκευές USB και ήχου. Επεξ/σία 21 Οκτωβρίου 2021 από GATE123
koukis hlias Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2021 6 λεπτά πριν, GATE123 είπε Θα στο στείλω σε μετάφραση. Το σφάλμα Code 10 είναι ένας από τους πολλούς κωδικούς σφάλματος της Διαχείρισης Συσκευών . Δημιουργείται όταν η Διαχείριση Συσκευών δεν μπορεί να εκκινήσει τη συσκευή υλικού , μια κατάσταση που συνήθως προκαλείται από παλιά ή κατεστραμμένα προγράμματα οδήγησης . Μια συσκευή μπορεί επίσης να λάβει ένα σφάλμα Code 10 εάν ένα πρόγραμμα οδήγησης δημιουργήσει ένα σφάλμα που δεν κατανοεί η Διαχείριση Συσκευών. Με άλλα λόγια, ένα σφάλμα Code 10 μπορεί μερικές φορές να είναι ένα πολύ γενικό μήνυμα που υποδεικνύει κάποιο είδος απροσδιόριστου προβλήματος προγράμματος οδήγησης ή υλικού. Το σφάλμα Code 10 θα μπορούσε να ισχύει για οποιαδήποτε συσκευή υλικού στη Διαχείριση Συσκευών, αν και τα περισσότερα σφάλματα Code 10 εμφανίζονται σε συσκευές USB και ήχου. κατανόησα και από πριν τι μου έλεγε το σαϊτ αλλα που βοηθάνε αυτά που λέει , νε μεν μου εξηγεί αλλα δεν μου δίνει λύση
Nikos_Vita Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 8 ώρες πριν, koukis hlias είπε έχω κανει τα πάντα , την κάρτα την βλέπει κανονικά το λαπτοπ απλά έχει error code 10 και δεν λειτουργεί , αν βάλω την παλιά (μια dell) δεν έχει θέμα Νομίζω ότι εδώ βρίσκεται η απάντηση στο πρόβλημα. Έχεις παλαιότερη κάρτα με την οποία λειτουργεί κανονικά το WiFi; Η κάρτα που έχει το πρόβλημα έχει λειτουργήσει καθόλου; Την έβαλες εκ' των υστέρων; Για ποιο λόγο έκανες αυτή την "αναβάθμιση"; Τυπικές οι ερωτήσεις, γιατί εγώ θεωρώ ότι έχει "αρπάξει" η κάρτα. Πας για αντικατάσταση κάρτας. Αν παίζει η παλιά τότε δεν έχεις κάποιο θέμα. Εκτός αν η παλιά δεν υποστηρίζει π.χ. N mode και το θέλεις. Επεξ/σία 22 Οκτωβρίου 2021 από Nikos_Vita
koukis hlias Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2021 9 ώρες πριν, Nikos_Vita είπε Νομίζω ότι εδώ βρίσκεται η απάντηση στο πρόβλημα. Έχεις παλαιότερη κάρτα με την οποία λειτουργεί κανονικά το WiFi; Η κάρτα που έχει το πρόβλημα έχει λειτουργήσει καθόλου; Την έβαλες εκ' των υστέρων; Για ποιο λόγο έκανες αυτή την "αναβάθμιση"; Τυπικές οι ερωτήσεις, γιατί εγώ θεωρώ ότι έχει "αρπάξει" η κάρτα. Πας για αντικατάσταση κάρτας. Αν παίζει η παλιά τότε δεν έχεις κάποιο θέμα. Εκτός αν η παλιά δεν υποστηρίζει π.χ. N mode και το θέλεις. Η παλιά δούλευε κανονικά απλά είναι μόνο 2.4 και γενικά δεν πολύ αντέχει , όταν την ξαναβαλα και αυτή μου έβγαλε την πίστη αλλα τελικά δούλεψε .
Nikos_Vita Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2021 Η δική σου περίπτωση είναι κάπως μπερδεμένη γιατί δεν είναι σίγουρο αν η νέα κάρτα που έβαλες είναι και συμβατή με τον φορητό. Μπορεί και να προκάλεσε και πρόβλημα στο Laptop. Όπως έγραψα και ποιο πριν στην θέση σου θα ξεκίνησα με USB Linux για να επιβεβαιώσω αν φταίει ή όχι η κάρτα.
Nikos_Vita Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2021 Η δική μου περίπτωση θα πάρει το δρόμο της υποστήριξης (περίοδος εγγύησης). Όλα κανονίστηκαν. Απορία. Πως άραγε θα μπορούσε να αντιμετωπιστεί μία τέτοια δυσλειτουργία στο service μίας εταιρείας;
Nikos_Vita Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2021 Μετά από μία βδομάδα στο service της εταιρείας, σήμερα το πρωί το πήρα. Μάλλον το πρόβλημα επιλύθηκε. Πρόβλημα στην κάρτα WiFi. Άλλαξαν την κάρτα με νέα. Ρόλο παίζει τελικά ο κωδικός της πλακέτας που ανέφερα και σε προηγούμενο post. Μου έβαλαν ποιο καινούρια κάρτα με κωδικό πλακέτας a7-018. Πιθανολογώ ότι και στο service θα ταλαιπωρήθηκαν με τις εκδόσεις καρτών μέχρι να πετύχουν κάποια που να παίξει απροβλημάτιστα. Ελπίζω (και εύχομαι) να μην βγάλει κάποιο πρόβλημα γιατί δεν έχω ιδιαίτερη διάθεση να αγοράσω νέο φορητό.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα