GATE123 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 53 λεπτά πριν, Kthulhou είπε τι πρόβλημα έχει ? Συγκεκριμένα μαζεύω λεφτά για στήσιμο καινούργιου pc. Το άλλο που είχα το έδωσα. Τώρα δίνω το λάπτοπ 😛 Επεξ/σία 19 Οκτωβρίου 2021 από GATE123
Nikos_Vita Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Άμα δεν σε θέλει ρε παιδάκι μου, ότι και να κάνεις από την γκαντεμιά δεν ξεφεύγεις με τίποτα! Δεν πήρα μία, δεν πήρα δύο, πήρα τρεις κάρτες WiFi από Cosmodata και καμιά δεν μπορεί να κάνει enable! This device cannot start! Τα Windows βλέπουν και τις τρεις κάρτες αλλά δεν μπορούν να τις εκκινήσουν. Είτε κάπου υπάρχει ασυμβατότητα, είτε το πρόβλημα δεν είναι στους αντάπτορες και είναι κάπου αλλού. Δεν ξέρω. Σηκώνω τα χέρια ψηλά. Δεν υπάρχει άλλη λύση. Θα το πάω το λάπτοπ στο μαγαζί που το πήρα και θα προχωρήσω σε αγορά καινούριου γιατί δεν βλέπω να βγαίνει άκρη. Κρίμα. Ευτυχώς που δεν έδωσα μία περιουσία. Επεξ/σία 21 Οκτωβρίου 2021 από Nikos_Vita
GATE123 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 59 λεπτά πριν, Nikos_Vita είπε Άμα δεν σε θέλει ρε παιδάκι μου, ότι και να κάνεις από την γκαντεμιά δεν ξεφεύγεις με τίποτα! Δεν πήρα μία, δεν πήρα δύο, πήρα τρεις κάρτες WiFi από Cosmodata και καμιά δεν μπορεί να κάνει enable! This device cannot start! Τα Windows βλέπουν και τις τρεις κάρτες αλλά δεν μπορούν να τις εκκινήσουν. Είτε κάπου υπάρχει ασυμβατότητα, είτε το πρόβλημα δεν είναι στους αντάπτορες και είναι κάπου αλλού. Δεν ξέρω. Σηκώνω τα χέρια ψηλά. Δεν υπάρχει άλλη λύση. Θα το πάω το λάπτοπ στο μαγαζί που το πήρα και θα προχωρήσω σε αγορά καινούριου γιατί δεν βλέπω να βγαίνει άκρη. Κρίμα. Ευτυχώς που δεν έδωσα μία περιουσία. Πήγαινε και τις κάρτες και πες του ότι τις έχεις δοκιμάσει και τις τρείς που είναι καινούργιες (πάρε και τις αποδείξεις) και δεν έγινε τίποτα. Εγώ δεν νομίζω ότι υπάρχει πρόβλημα στους αντάπτορες αλλά κάπου στο λάπτοπ. Δυστυχώς θα υποστείς κάποια ταλαιπωρία. Το θέμα είναι να στο αναλάβει και να πάνε όλα καλά. Γιατί κάτι μου λέει ότι αν πεις τη έχεις κάνει θα σου πουν γιατί δεν το έφερες από την αρχή και δεν το αναλάβουν. Συνήθως η εγγύηση που δίνουν είναι χωρίς να έχεις κάνει εσύ κάποια παρέμβαση. Επεξ/σία 21 Οκτωβρίου 2021 από GATE123
Nikos_Vita Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2021 Σίγουρα θα το πάω. Θα το φτιάξω το λάπτοπ όπως μου το έδωσαν και θα το πάω. Απλά χρειάζεται να αφιερώσω αρκετό χρόνο. Δεν θα τους πω τίποτα για τις κάρτες που πήρα. Και ψάχνω και για καινούριο γιατί τα έχω πάρει στο κρανίο εντελώς.
koukis hlias Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2021 έχω ακριβώς το ίδιο πρόβλημα σε dell λαπτοπ , βλέπει την κάρτα αλλα βγάζει error code 10 , έχουμε καμία λύση ;
Nikos_Vita Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2021 χα!χα! τι κάρτα wifi έχει το δικό σου;
koukis hlias Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2021 2 λεπτά πριν, Nikos_Vita είπε χα!χα! τι κάρτα wifi έχει το δικό σου; μια centrino advanced n 6205
Nikos_Vita Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2021 Επιδημία έπεσε;; Αν σκέφτεσαι να αγοράσεις άλλη κάρτα δες στην δική σου κάρτα το κωδικό πλακέτας. Είναι με λευκά γράμματα στα Pins. π.χ. στην κάρτα που θα δεις παρακάτω ο κωδικός είναι Α8-18 με λευκά γράμματα. Μάλλον η έκδοση πλακέτας παίζει ρόλο.
koukis hlias Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2021 1 λεπτό πριν, Nikos_Vita είπε Επιδημία έπεσε;; Αν σκέφτεσαι να αγοράσεις άλλη κάρτα δες στην δική σου κάρτα το κωδικό πλακέτας. Είναι με λευκά γράμματα στα Pins. π.χ. στην κάρτα που θα δεις παρακάτω ο κωδικός είναι Α8-18 με λευκά γράμματα. Μάλλον η έκδοση πλακέτας παίζει ρόλο. η δικιά μου είναι a7-015 και είναι αρκετά διαφορετική οπτικά από αυτήν , έχει βγει από άλλο λαπτοπ ως αναβάθμιση για το τορινο
GATE123 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2021 16 λεπτά πριν, Nikos_Vita είπε Σίγουρα θα το πάω. Θα το φτιάξω το λάπτοπ όπως μου το έδωσαν και θα το πάω. Απλά χρειάζεται να αφιερώσω αρκετό χρόνο. Δεν θα τους πω τίποτα για τις κάρτες που πήρα. Και ψάχνω και για καινούριο γιατί τα έχω πάρει στο κρανίο εντελώς. Έλα πουλάω το δικό μου......😁😁😁😁
Nikos_Vita Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2021 8 λεπτά πριν, koukis hlias είπε η δικιά μου είναι a7-015 και είναι αρκετά διαφορετική οπτικά από αυτήν , έχει βγει από άλλο λαπτοπ ως αναβάθμιση για το τορινο Με reboot διορθώνεται το πρόβλημα ή το πρόβλημα είναι μόνιμο; Έχεις κάνει τα τυπικά; Διαγραφή κάρτας, network reset κλπ...κλπ...; Στο Bios το Dell την βλέπει την κάρτα; Αν θέλεις να επιβεβαιώσεις ότι τα έφτυσε ο αντάπτορας ή ότι υπάρχει πρόβλημα hardware, ξεκίνα το φορητό με ένα Linux USB και δες αν θα δει την κάρτα, αν θα μπει στο δίκτυο κλπ...κλπ... Προτείνω https://www.linuxliteos.com/ . Είναι πολύ εύκολο στην χρήση του και έχει πολύ εύκολο setup για σύνδεση WiFi. 6 λεπτά πριν, GATE123 είπε Έλα πουλάω το δικό μου......😁😁😁😁 χε!χε! Αυτή τη φορά θα πάω σε καινούριο και ας μην είναι το καλύτερο στα πλαστικά του. Τουλάχιστον θα είναι αχρησιμοποίητο. Εξαρχής έπρεπε να πάω σε καινούριο.
GATE123 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2021 4 λεπτά πριν, Nikos_Vita είπε χε!χε! Αυτή τη φορά θα πάω σε καινούριο και ας μην είναι το καλύτερο στα πλαστικά του. Τουλάχιστον θα είναι αχρησιμοποίητο. Εξαρχής έπρεπε να πάω σε καινούριο. 👍
koukis hlias Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2021 4 λεπτά πριν, Nikos_Vita είπε Με reboot διορθώνεται το πρόβλημα ή το πρόβλημα είναι μόνιμο; Έχεις κάνει τα τυπικά; Διαγραφή κάρτας, network reset κλπ...κλπ...; Στο Bios το Dell την βλέπει την κάρτα; Αν θέλεις να επιβεβαιώσεις ότι τα έφτυσε ο αντάπτορας ή ότι υπάρχει πρόβλημα hardware, ξεκίνα το φορητό με ένα Linux USB και δες αν θα δει την κάρτα, αν θα μπει στο δίκτυο κλπ...κλπ... Προτείνω https://www.linuxliteos.com/ . Είναι πολύ εύκολο στην χρήση του και έχει πολύ εύκολο setup για σύνδεση WiFi. χε!χε! Αυτή τη φορά θα πάω σε καινούριο και ας μην είναι το καλύτερο στα πλαστικά του. Τουλάχιστον θα είναι αχρησιμοποίητο. Εξαρχής έπρεπε να πάω σε καινούριο. έχω κανει τα πάντα , την κάρτα την βλέπει κανονικά το λαπτοπ απλά έχει error code 10 και δεν λειτουργεί , αν βάλω την παλιά (μια dell) δεν έχει θέμα
GATE123 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2021 22 λεπτά πριν, koukis hlias είπε μια centrino advanced n 6205 Στο δικό σου δεν υπάρχει κάτι από Ελλάδα. Εξωτερικό Wifi έχεις δοκιμάσει?
koukis hlias Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2021 Μόλις τώρα, GATE123 είπε Στο δικό σου δεν υπάρχει κάτι από Ελλάδα. Εξωτερικό Wifi έχεις δοκιμάσει? δεν κατάλαβα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα