ewsd Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2021 Γεια σας Θέλω να συνδέσω την τηλεόραση με τον ενισχυτή home cinema με καλώδιο hdmi το οποίο όμως δεν περνα από την σωλήνωση του ηλεκτρολόγου και ρωτώ αν περασω ένα καλώδιο hdmi to mini hdm για να περάσει και μετά με ανταπτορα το κανω κανονικά hdmi θα εχω πρόβλημα? 2 λεπτά πριν, ewsd είπε Γεια σας Θέλω να συνδέσω την τηλεόραση με τον ενισχυτή home cinema με καλώδιο hdmi το οποίο όμως δεν περνα από την σωλήνωση του ηλεκτρολόγου και ρωτώ αν περασω ένα καλώδιο hdmi to mini hdm για να περάσει και μετά με ανταπτορα το κανω κανονικά hdmi θα εχω πρόβλημα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nakata1954 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Όχι δεν θα έχεις πρόβλημα, αρκεί μέσα από την σωλήνωση που θα περνάει το hdmi να μην περνάνε και καλώδια τροφοδοσίας (ρεύμα). Επεξ/σία 17 Οκτωβρίου 2021 από nakata1954 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ewsd Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2021 Μέλος Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2021 Καλημέρα Ευχαριστώ για την απάντηση εχω μια τελευταία ερώτηση σχετικά με το καλώδιο ο κατασκευαστής λέει micro hdmi to hdmi παίζει αυτό κάποιο ρολο σε ποια πλευρά θα πάει δηλαδή ενισχυτή η τηλεόρασή? ευχαριστώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nakata1954 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2021 Αν και τα καλώδια αυτά βγήκαν για σύνδεση πηγών (λόγω οικονομίας χώρου οπότε η πλευρά του mini μπαίνει στην πηγή) με μέσα προβολής πχ laptop με tv, monitors, projectors δεν παίζει κανένα ρόλο αν ο αντάπτορας μπει στη tv η στον ενισχυτή. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ewsd Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2021 Μέλος Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2021 Σε ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια!!1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα