Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Στις 17/10/2021 στις 12:21 ΠΜ, Yoshi είπε

Φιλος εκοψε το καπνισμα, γλυτωνει 2 ωρες τη μερα πηγαινε ελα και κανει γυμναστικη αντι αυτου, ξεκινησε masters, εχει καλυτερο εξοπλισμο δουλειας στο σπιτι αρα ειναι και πιο αποδοτικος, και γλιτωνει αρκετα λευτα στα μεσα μεταφορας. Και πλεον παει στο γραφειο οταν και αν χρειαστει να βρεθει με την ομαδα αυτοπροσοπως

Καθολου δεν ωφελει τι να σου πω!

Ο μονος κλαδος που δεν ωφελει ειναι οι middle managers γιατι φαινεται ξεκαθαρα πλεον οτι ειναι εντελως αχρηστοι.

Ο αλλος κλαδος που ωριεται ειναι οι ιδιοκτητες μεγαλων κτιριων για γραφεια (συνηθως πολυεκατομμυριουχοι) που πλεον εχει πεσει το ενδιαφερον ενοικιασης

Φίλε μου αυτό για τους middle managers ισχύει όσο δεν πάει, η αλήθεια είναι ότι υπάρχουν και πολλοί επιχειρηματίες μεγάλοι σε ηλικία που έχουν μάθει αλλιώς και δεν καλοβλέπουν την εργασία από το σπίτι, επι το πλείστον μάλλον γιατί πιστεύουν ότι δεν μπορεί να υπάρξει έλεγχος.

Προσωπικά έχω δει πολλά ωφέλη απο το WFH, και αν η εταιρία προσπαθήσει να μας γυρίσει πίσω όπως παλιά θα ψάξω για αλλού που να έχουν πολιτική ακόμα και για 100%, μετά από το πως έχω διαμορφώσει πολύ καλύτερα την ζωή μου.

23 ώρες πριν, infamousjohn είπε

Όσοι θα μείνετε στο σπίτι, ετοιμαστείτε να μείνετε μια ζωή στις χαμηλές βαθμίδες. Πείτε αντίο στις καλές προαγωγές και στους παχυλούς μισθούς. 

Ο κλασσικός Έλληνας εξυπνακιας, που βρήκε το μαγικό ζωμό και τα κάνει όλα από το σπίτι "πιο αποδοτικά". Μάλλον δεν έχετε μικρά παιδιά σπίτι . Οπότε εσείς και τα iPhone σας μόνο μια χαρά θα την βρείτε. 

Τεσπα αυτό είναι δευτερεύον. Το ζουμί είναι αυτά που είπα πιο πάνω. 

Ναι ναι, γιατί αλλιώς μας περίμενε θέση διευθυντή χαχαχαχχα. Όπως είπε κάποιος πιο πάνω ο καθένας μπορεί να λέει μόνο για τον εαυτό του οπότε αν δεν δουλεύει για εσένα το WFH ελπίζω εκεί που εργάζεστε να σας δωθεί η δυνατότητα επιστροφής.

Όντως το να δουλεύεις με τα παιδιά σπίτι ήταν πολύ δύσκολο αλλά τώρα είναι σχολείο και όταν τελειώνω με την εργασία μου μπορώ να ασχοληθώ με τον μικρό μου τουλάχιστον μια ώρα παραπάνω, που αλλιώς την έχανα μέσα στην κίνηση.

• Thanks 2
  • Απαντ. 32
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Δεν εχει νοημα για τους head τμηματων (ποσο μαλιστα στα C level) να ειναι head απο τον καναπε τους. 
Θελουν να σε βλεπουν να εργαζεσαι και να εχουν το interaction τους, να ακουν τις καλημερες τους, να βλεπουν τον "σεβασμο" στα ματια του εργαζομενου..

εχω κουραστει πολυ με το commuting και τα εξοδα βενζινης + Α.Οδο 

οσο δουλευα απο το σπιτι, εκανα πχ γυμναστικη 8-9, εκανα παραλαβη την εβδομαδιαια παραγγελια Σουπερ Μαρκετ, εκλεινα λαπτοπ στις 6 και ειχα (ειδικα καλοκαιρι) ολη τη μερα ακομη μπροστα μου. 

τωρα στα γραφεια(4 μερες), φευγω 6.30 γυριζω 7.30 - 8παρα με τα νευρα ηδη τσαταλια   .. ε σε πιανει μια αηδια

• Like 3

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...