Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
3 ώρες πριν, anax111 είπε

Αυτό που δεν μπορώ να καταλάβω εγώ είναι γιατί η FIFA ξαφνικά έχει έχει τέτοια πρεμούρα για περισσότερα χρήματα. Να θυμίσω πως έχει συγκρουστεί με την UEFA αλλά και τις άλλες ηπειρωτικές ομοσπονδίες γιατί θέλει να κάνει το παγκόσμιο κύπελο κάθε 2 χρόνια. Ξαφνικά θέλει να τα αρπάξει χοντρά από παντού. Μέχρι τώρα μια χαρά ήτανε, τώρα ξαφνικά τα έχει βάλει με όλους και με όλα. 

Το σκεφτόμουν και εγώ,πρέπει να έχει φαγωθεί τόσο χρήμα για το Μουντιάλ του Κατάρ που βρίσκονται σε πολύ δεινή θέση για να μην σκάσουν σκάνδαλα.Τρέχει να κλείσει Μουντιάλ κάθε 2 χρόνια για να συμφωνήσει με χορηγούς,ζητάει παραπάνω από τα διπλά για την ονομασία του παιχνιδιού από την ΕΑ.Μάλλον ο Ινφαντίνο θα γράψει χειρότερη ιστορία από τον Πλατινί.

• Like 1
Δημοσ.

Και στα 1990s πολλά παιχνίδια ήταν ακριβά για τα δεδομένα της εποχής. Π.χ. το Phantasmagoria έφτανε το 1995 να κοστίζει 19.900 Δραχμές. Με βασικό μισθό τότε τις 120.000 Δραχμές.

Δημοσ.
15 ώρες πριν, donakos83 είπε

Αυτό πάει να πει μήπως παίρνει την κατηφόρα όπως το pro evolution soccer??

🤭🤭🙄🙄🙄😳😳😳😳😳😳😳😳

Μακάρι να πιάσει πάτο γιατί όολα αυτα τα χρόνια το  ασύστολο άρμεγμα το σιχαθήκαμε με ενα προϊόν

που απλά το περνάνε ένα χέρι για φρεσκάρισμα και το πουλάνε για καινούριο σε εμάς τα πρόβατα.

Δημοσ.
14 ώρες πριν, Dimitris_1981 είπε

Από τότε που οι αχόρταγοι βάλαν in-app μαδημα για μένα τελείώσαν τα ποδοσφαιράκια. Δεν τους φτάνουν τα 60 ευρώ κάθε χρόνο.

σ.σ. 99 το χρόνο δίνω για να έχω το Microsoft 365 σε 5 accounts που όσο να πεις είναι πιο απαραίτητο.

Με αφορμή το FIFA…

Πέρα από FIFA & PRO, γενικά η βιομηχανία των games έχει γίνει pay to win.

Έχει χαθεί η χαρά του να νικάει ο πιο ικανός. Αυτός που πληρώνει τα πιο πολλά έχει ασύγκριτο πλεονεκτημα.

Παιχνίδια της πλάκας ζητάνε 5 - 100 ευρώ και για να παίξει κανείς θέλει πολλά από αυτά. Έχω δει άτομα να χώνουν πολλά λεφτά.

Μήπως είναι η ώρα οι εταιρίες να φάνε άκυρο ώστε να συμορφωθούν; Μόνο παιχνίδια χωρίς in app purchases .

Συμφώνω άπειρα φίλε. Γι'αυτό και παίζω παιχνίδια όπως Skyrim, Jets n Guns, Age of Empires 2 και έχω την ησυχία μου. Δυστυχώς κάποιοι είναι πορωμένοι με First person shooters και "μπάλα"

• Like 1
Δημοσ.
5 ώρες πριν, Black Flag είπε

Και στα 1990s πολλά παιχνίδια ήταν ακριβά για τα δεδομένα της εποχής. Π.χ. το Phantasmagoria έφτανε το 1995 να κοστίζει 19.900 Δραχμές. Με βασικό μισθό τότε τις 120.000 Δραχμές.

Καλα και τωρα τα παιχνίδια deluxe κλπ έχουν 100-120 ευρώ με βασικό μισθό 600

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αλλες εποχές. Λίγοι είχαν υπολογιστή στα 90's. στα τέλη της δεκαετίας του 90 έγινε η μεγάλη αρχή στην Ελλάδα.

Στο θέμα του φιφα δεν με ενοχλεί η ονομασία. Για μένα όμως καλό θα ήταν να είχε τα δικαιώματα των ονομάτων των ομάδων όπως παλιότερα.

Σήμερα όμως που η σύγχρονη τάση είναι για online gaming δεν έχουν μάλλον μεγάλη σημασία οι ονομασίες για τον περισσότερο κόσμο.

Επεξ/σία από The_Judas

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...