badbiter Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2021 Καλησπέρα θα ήθελα να μου πει καποιος οποίος γνωρίζει φυσικά, πως μπορώ να καταλάβω που υπάρχει το πρόβλημα σε μια μητρική που δεν δουλεύει. Για παράδειγμα εχω μητρικές που δεν δουλεύουν αλλά δεν μπορώ να ξερω τι φταίει. Επίσης αξίζει ο κοπος για επισκευή? και αν ναι σε ποιους τεχνικούς θα πρέπει να απευθυνθώ .
Τέρης Α. Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2021 3 ώρες πριν, badbiter είπε πως μπορώ να καταλάβω που υπάρχει το πρόβλημα σε μια μητρική που δεν δουλεύει. Τι συμπτώματα παρουσιάζουν; Ανάβουν και δεν κάνουν post ή δεν ανάβουν καθόλου; Από ηλεκτρονικά έχετε γνώσεις π.χ. χρήση πολύμετρου; 3 ώρες πριν, badbiter είπε αξίζει ο κοπος για επισκευή? Για τι chipset μιλάμε; 1
badbiter Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2021 Στις 16/10/2021 στις 4:45 ΜΜ, Τέρης Α. είπε Τι συμπτώματα παρουσιάζουν; Ανάβουν και δεν κάνουν post ή δεν ανάβουν καθόλου; Από ηλεκτρονικά έχετε γνώσεις π.χ. χρήση πολύμετρου; Για τι chipset μιλάμε; Φιλε μου συγνωμη για την καθυστεριμενη απαντηση, σου στελνω αναλυτικα σε φωτο τις μητρικες.....
badbiter Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2021 Στις 16/10/2021 στις 4:45 ΜΜ, Τέρης Α. είπε Τι συμπτώματα παρουσιάζουν; Ανάβουν και δεν κάνουν post ή δεν ανάβουν καθόλου; Από ηλεκτρονικά έχετε γνώσεις π.χ. χρήση πολύμετρου; Για τι chipset μιλάμε; Μόλις τώρα, badbiter είπε
Τέρης Α. Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Όλες φαίνονται να ήταν αποθηκευμένες σε μέρος με σκόνη και υγρασία, επομένως λογικό να μην δουλεύουν. Η πρώτη έχει σημάδια σκουριάς και στραβωμένα πινάκια στο socket, η δεύτερη στραβωμένα πινάκια, η τρίτη ίσως είναι εντάξη, αν και έχει στάξει κάποιο υγρό στην PS/2 θύρα και η τέταρτη δεν της δίνω ελπίδες. Γενικά, δεν επισκευάζονται. Είτε βάλτε τις σε αγγελία όλες μαζί 20ε, είτε χαρίστε τις εδώ (για ανταλλακτικά): Επεξ/σία 23 Οκτωβρίου 2021 από Τέρης Α. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα