Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά, έχω καμιά δεκαριά μέρες τώρα το Gl66 της Msi ( i7-11800H, Rtx3060) έχει από την μαμά του μικρή μπαταρία αλλά η κατάσταση είναι γελοία, έχω κάνει όλες τις ρυθμίσεις για να μην καίει, το δουλεύω με εξωτερική οθόνη και ακόμα δεν βγάζει άνω από 1.30 ώρα web browsing, τι στο καλό συμβαίνει? Στο battery report δεν δείχνει να έχει κανένα πρόβλημα η μπαταρία του! Έχω κλείσει εντελώς το να τρέχουν εφαρμογές το background, το δουλεύω σε battery saver κλπ κλπ

Δημοσ.

Μήπως είχε θέμα εξαρχής η μπαταρία?

Γιατί δεν το πας από εκεί που το πήρες?

Έχεις εγγύηση και πρέπει να στην αλλάξουν.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

3 κελιων μπαταρία τη περίμενες;;;...ρουφανε..τα gaming λαπτοπ γενικά πρέπει δυστηχως να είναι στη πρίζα..αλλα 1:30 ώρα κάτι παίζει αν μου έλεγες 2 οκ... κοιτα έχεις ένα ποιοτικό λαπτοπ...πολύ δυνατό...από θέματα θερμοκρασίας πως πας;; γιατί βλέπω γενικά σε άρθρα έχει θέμα με θερμοκρασία και μπαταρία...καλα το τελευταίο δε με νοιαζει και τόσο..είναι gaming laptop και αυτό τα λέει όλα...πάστες άλλαξες;;..αλλα πρέπει να χάνεις την εγγυηση νομίζω...αλλά από τη είδα και θερμοκρασία που ανεβάζει διατηρη τις επιδόσεις σε υψηλα επίπεδα..MSI ΛΕΜΕ..στο συγκεκριμένο με χαλάει που δεν έχει mux switch αλλα με την εξωτερική οθόνη που έχεις δεν υπάρχει πρόβλημα...επίσης με χαλάει το hdmi 2.0,θυρα thunderbord ...τόσα λεφτά ναμην έχει 2.1 τουλάχιστον .. μοντέλο τεσπα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...