koutsis Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2021 1 ώρα πριν, tombell είπε Άλλαξα μπαταρία χθες. Restore και setup as new είχα κάνει ήδη την Κυριακή. Χθες το βράδι το άφησα πάλι με κλειστά wifi/blueetooth Σήμερα το πρωί 12% κάτω παλι!!!!! $%%^(&^&(%^(&*%*$^& Μπας και η καινούρια μπαταρία θέλει καποια φορτίσματα για να συνέλθει? Μήπως έχεις καμιά εφαρμογή που τρέχει μόνιμα από πίσω; τσέκαρε λίγο. Μήπως έχεις τον καιρό να σου στέλνει ειδοποίησεις;
tombell Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2021 background app refresh ειναι off Επίσης το πρωι που τσεάκαρα τη σελίδα του battery στα settings, δεν είχε καμία εφαρμογη να καταναλώνει μπαταρία όλο το βράδυ Ούτε ειδοποιήσεις για τον καιρό είδα Εξορκιστή θέλω λέμε
CheOnWeb Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2021 8 hours ago, tombell said: Άλλαξα μπαταρία χθες. Restore και setup as new είχα κάνει ήδη την Κυριακή. Χθες το βράδι το άφησα πάλι με κλειστά wifi/blueetooth Σήμερα το πρωί 12% κάτω παλι!!!!! $%%^(&^&(%^(&*%*$^& Μπας και η καινούρια μπαταρία θέλει καποια φορτίσματα για να συνέλθει? Από σήμα κινητής, πώς πας;
tombell Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2021 9 ώρες πριν, CheOnWeb είπε Από σήμα κινητής, πώς πας; 3/4 σήμα. Πριν αλλάξω τη μπαταρία, το είχα και σε airplane mode και είχε την ίδια κατανάλωση Είμαι βέβαιος ότι και με τη νέα να το αφήσω σε airplane, πάλι τόσο θα φάει Μάλλον θα πρέπει να το δεχτώ και απλά να φορτίζω πιο συχνά
Andeus Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2021 iPhoneX με 100% battery health εδώ. Αν βοηθάει, νομίζω πως το βράδυ έχασα 5%. 1
Tasos19s Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2021 Στις 20/10/2021 στις 9:51 ΠΜ, tombell είπε 3/4 σήμα. Πριν αλλάξω τη μπαταρία, το είχα και σε airplane mode και είχε την ίδια κατανάλωση Είμαι βέβαιος ότι και με τη νέα να το αφήσω σε airplane, πάλι τόσο θα φάει Μάλλον θα πρέπει να το δεχτώ και απλά να φορτίζω πιο συχνά κατι δεν αφηνει το κινητο να πεσει σε λειτουργια υπνου κατι ξυπναει τον επεξεργαστη αυτο μπορει να ειναι απο κακο σημα(ειπες το εβαλες σε πτηση αρα παμε παρακατω) μπορει να φταιει ακομα και το router στο σπιτι μπορει να εχεις συνδεμενο καποιο αξεσουαρ πχ smartwatch? μπορει καποια εφαρμογη που δεν δουλευει σωστα (ειναι πολυ δυσκολο να την εντωπισεις) δεν εχει σχεση παντως εαν ειχες παλια μπαταρια η νεα. η διαφορα μεταξυ τους σε μια νυχτα δεν μπορει να ειναι 10-15%
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα