tombell Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2021 Καλησπέρα Κάτοχος iphone X εδώ. Το πήρα μεταχειρισμένο με 90% battery health Γενικά δεν είμαι ικανοποιημένος απο τη διάρκεια της μπαταρίας. Πριν είχα το galaxy S8 Αυτό που μου κάνει ιδιαίτερη εντύπωση είναι ότι τα βράδια καταναλώνει 10-12% ακόμη και σε airplane mode! Θα ήθελα να ρωτήσω άλλους κατόχους αν είναι φυσιολογική τέτοια καταναλώση Ευχαριστώ
koutsis Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2021 2 λεπτά πριν, tombell είπε Καλησπέρα Κάτοχος iphone X εδώ. Το πήρα μεταχειρισμένο με 90% battery health Γενικά δεν είμαι ικανοποιημένος απο τη διάρκεια της μπαταρίας. Πριν είχα το galaxy S8 Αυτό που μου κάνει ιδιαίτερη εντύπωση είναι ότι τα βράδια καταναλώνει 10-12% ακόμη και σε airplane mode! Θα ήθελα να ρωτήσω άλλους κατόχους αν είναι φυσιολογική τέτοια καταναλώση Ευχαριστώ Εντάξει τώρα, το κινητό έχει 2700mah μπαταρία και είναι και πολύ παλιό μοντέλο άρα η μπαταρία θα είναι ταλαιοωρημενη. Περίμενες αλήθεια να μείνεις ευχαριστημένος από τη μπαταρία? Τώρα για το 12% που τρώει στη νύχτα δεν το θεωρώ φυσιολογικό αλλά όπως είπα η μπαταρία δεν είναι σε καλή κατάσταση και είναι και πολύ μικρή άρα όλα είναι πιθανά!
tombell Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2021 Με βάση αυτά που έχω διαβάσει 90% δε θεωρείται και τόσο κακό. Για τη χωρητικότητα της μπαταρίας ισχύει ότι είναι μικρή. Θα ηθελα βέβαια να ακούσω τι καταναλώσεις έχουν αλλοι χρήστες το βράδυ με airplane mode ή wifi off
koutsis Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2021 1 ώρα πριν, tombell είπε Με βάση αυτά που έχω διαβάσει 90% δε θεωρείται και τόσο κακό. Για τη χωρητικότητα της μπαταρίας ισχύει ότι είναι μικρή. Θα ηθελα βέβαια να ακούσω τι καταναλώσεις έχουν αλλοι χρήστες το βράδυ με airplane mode ή wifi off Μπορεί το 90% να είναι σχετικά καλό αλλά είναι περίπου 2 χρόνια περισσότερης χρήσης από ενα καινούργιο. Άρα εφόσον το κινητό είχε μικρή μπαταρία καινούργιο φαντάσου . πόσο χειρότερη θα έχει μετά από 2-3 χρόνια! Για τη βράδινη κατανάλωση δεν μπορώ να σε βοηθήσω μιας και εγώ το σβήνω τη νύχτα... 1
Επισκέπτης Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2021 Εγω παντως θα πω ενα πραγμα> Απο τοτε που εσβησα το facebook, instagramm KAI το YOUTUBE απο το κινητο, η μπαταρια κραταει περισσοτερο. Και για να πω την αληθεια εχω την αισθηση με αυτο το 15.02 update καπως βγαζει περισσοτερο.
tombell Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2021 @CaratNaturelle έχεις τι κατανάλωση έχεις το βράδυ?
Επισκέπτης Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2021 1 λεπτό πριν, tombell είπε @CaratNaturelle έχεις τι κατανάλωση έχεις το βράδυ? Δεν το εχω παρατησει επισταμενα για να σου πω την αληθεια, αλλα απο τοτε που εκανα αυτα που εγραψα βγαζει μερα ανετα. Οσο για το βραδυ οπως το αφησω σχεδον το βρισκω. Μαλλον κατι δουλευει στο παρασκηνιο και σου τρωει μπαταρια. Δοκιμασε ενα βραδυ να κλεισεις το wlan και κοψε τις εργασιες στο παρασκηνιο για να δεις τι θα γινει, αν εχει πολυ μικρη καταναλώση τοτε ξερεις που να κοιταξεις.
tombell Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2021 χθες το ειχα σε airplane mode και έφαγε 11%. background app refresh ειναι off σκέφτομαι να το κανω restore μέσω itunes μήπως βοηθήσει
mistr4l Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2021 Για να μην ταλαιπωρείσαι άδικα, απλά θέλεις καινούρια μπαταρία. Το battery health είναι απλά ενδεικτικό. Όπως αναφέρθηκε, είναι ήδη ταλαιπωρημένη η μπαταρία, οπότε δεν έχει αντοχές. Σαφέστατα κοίτα ποια εφαρμογή καταναλώνει περισσότερο ενέργεια, με βάση την εμπειρία μου όμως θέλεις μπαταρία. Απλώς αν την αλλάξεις, πήγαινε στην αντιπροσωπεία. Μην λυπηθείς τα χρήματα. Το κινητό άλλωστε είναι μια χαρά με βάση τα σημερινά δεδομένα, οπότε θα το κρατήσεις. 2
tombell Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2021 @mistr4l μάλλον έχεις δίκιο. Έκανα χθες restore το κινητό και δεν έβαλα καμία εφαρμογή. Το αφησα το βραδι με bluetooth/wifi off apo settings και background app refresh off Το πρωί έιχε χάσει 11% σε 9 ώρες. Θεωρώ ότι δεν είναι φυσιολογικό
taslikos Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2021 Άλλαξε μπαταρία με αυθεντική σε εξουσιοδοτημένο service και θα είναι οκ. Φυσιολογική φθορά είναι. Όπως σου είπαν πάνω στις ρυθμίσεις κλεβει το ποσοστό καμία φορά. Ουσιαστικά σου δίνει ένα σκορ από τα 100% μετρώντας την τάση της μπαταρίας όταν είναι πλήρως φορτισμένο πράγμα που δεν πρόκειται να σου δώσει φουλ εικόνα μιας πλήρης εκφορτισης. Συνδεσε το κινητό στον υπολογιστή, πέρασε ένα προγραμμα που λεγεται 3utools και μπες στην καρτέλα που λέει τους κύκλους φόρτισης της μπαταρίας. Αν οι κύκλοι είναι πάνω από 500 η μπαταρία θέλει σίγουρη αλλαγή. Αν είναι από 400-500 είναι στο όριο. Από 400 και κάτω είναι οκ.
tombell Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2021 χαχαχαχαχα 616 φορές λέει!!!!!!!! Να σαι καλά για το πρόγραμμα
JailbrokenDiesel Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2021 iPhone X αγορα Οκτ2017. Οταν πηγε 78% , αλλαξα μπαταρια (Νοεμβριος 2020) σε επισημο καταστημα στη Ν.Σμυρνη, τωρα τρεχω με 88% υγεια.. δε το προσεχω ιδιαιτερα αλλα ειναι καπως meh να χανει 12% σε ενα χρονο σχεδον
amorealex Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2021 Στο δικό μου με 88% υγεία μπαταρίας, μου τρώει 3-4 % το βράδυ με όλα ανοιχτά (WiFi, Bluetooth, 3G). Τράβα του ένα restore και set up as new μπας και ισιώσει.
tombell Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2021 Άλλαξα μπαταρία χθες. Restore και setup as new είχα κάνει ήδη την Κυριακή. Χθες το βράδι το άφησα πάλι με κλειστά wifi/blueetooth Σήμερα το πρωί 12% κάτω παλι!!!!! $%%^(&^&(%^(&*%*$^& Μπας και η καινούρια μπαταρία θέλει καποια φορτίσματα για να συνέλθει?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα