Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ήταν όνειρο ζωής; Εκεί έκατσε η μπίλια; Είχατε γονείς στο επάγγελμα;

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, epsilonN είπε

Μετα απο ψαξιμο για τις σχολες, ηταν η μονη σχολη που μου ταιριαζε λιγο παραπανω και απλα τη δηλωσα

ποια σχολη;

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Michelanjelo είπε

ποια σχολη;

Μηχανικων παραγωγης και διοικησης Πολ Κρητης. (απλα ειχε λιγα παραπανω μαθηματικα απο τους μηχανολογους ενω η αντιστοιχη της ξανθης ειχε πολλα διοικησης)..Δηλ ηθελα σχολη μηχανικων με αρκετα μαθηματικα

Δημοσ.
2 ώρες πριν, Michelanjelo είπε

Η σχολή όχι. Η δουλειά θα έλεγα περίπου. 

Ήμουν μικρός , δεν ήξερα το σημαίνει ακριβώς η σχολή μου (οικονομικών επιστημών, ήξερα τι είναι η σχολή δεν είδα ποτέ πρόγραμμα σπουδών). Τελικά ήταν καλουτσικη. Δεν έπιανα το ΑΕΙ που ήθελα (μόνο σε κάτι νησιά που δεν ψηνομουν) και από κόμπλεξ δεν πήγα σε αντίστοιχο ΤΕΙ. Φάουλ μου, έπρεπε να πάω ΤΕΙ.

Δεν είχα γονείς στο επάγγελμα. 

Δημοσ.
4 ώρες πριν, Michelanjelo είπε

Η πρωτες μου σπουδες στα Παιδαγωγικα ηταν απλα γτ εκει εκατσε η μπιλια, χωρις να υπαρχει το παραμικρο ενδιαφερον..Τωρα, στα 32 μου (ξεκινησα στα 28), οι σπουδες στη Διοικηση και τα Οικονομικα ειναι καθαρα δικη μου επιλογη!

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Είμαι στο τελευταίο έτος, σπουδάζω Δημοσία Διοίκηση, ήθελα πολύ να σπουδάσω το συγκεκριμένο πρόγραμμα.

Δεν γνώριζα όταν άρχισα πριν πολλά χρόνια ότι θα γίνουν όλα ψηφιακά μέσα σε μήνες. Ίσως να έχω δυσκολία στο να βρω δουλειά στην Ελλάδα αλλά τουλάχιστον θα έχω πτυχίο με καλούς βαθμούς, τώρα για το μεταπτυχιακό του χρόνου δεν ξέρω που και τι θα κάνω.

Πάντως για το αρχικό ερώτημα ήταν σίγουρα όνειρο, οι γνωστοί μου είχαν και έχουν φάει πολύ κούραση από εμένα που τους λέω συνέχεια πράγματα για τις σπουδές..

Επεξ/σία από Επισκέπτης
Δημοσ.

safe job, αλλά κυρίως να μου αρέσει για να μπορεί να υπάρχει ένα combination. Θα ελεγα οτι το μεταπτυχιακο που εκανα μου αρεσε περισσοτερο απο το προπτυχιακο

Δημοσ.

Μικρός ήθελα να γίνω μπατσόνι. Με φανταζόμουν να καβαλάω μηχανή και να κυνηγάω τους κακούς. Ο κνιτης μπαμπακας εβγαλε αφρους και μου ειπε ξεχνα το. Πιστευε οτι θα εδερνα κοσμο στα ΜΑΤ. Η αλήθεια είναι όμως ότι θα καθόμουν σε ένα γραφείο και θα έπαιρνα καταθέσεις πληκτρολογώντας αργά και με κεφαλαία και θα έπαιρνα 1000ρικο.

Μετά έφαγα σκάλωμα με την αλχημεία και τη ραδιενέργεια. Ερωτεύτηκα τη χημεία στο σχολείο και ασχολήθηκα με αυτή.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Michelanjelo είπε

Μικρός ήθελα να γίνω μπατσόνι. Με φανταζόμουν να καβαλάω μηχανή και να κυνηγάω τους κακούς. Ο κνιτης μπαμπακας εβγαλε αφρους και μου ειπε ξεχνα το. Πιστευε οτι θα εδερνα κοσμο στα ΜΑΤ. Η αλήθεια είναι όμως ότι θα καθόμουν σε ένα γραφείο και θα έπαιρνα καταθέσεις πληκτρολογώντας αργά και με κεφαλαία και θα έπαιρνα 1000ρικο.

Μετά έφαγα σκάλωμα με την αλχημεία και τη ραδιενέργεια. Ερωτεύτηκα τη χημεία στο σχολείο και ασχολήθηκα με αυτή.

Ναι αλλά πήγαινε με βγάλει; 1000αρικο με αυτό που σπουδάσες. Σαν το μισθό του δημοσίου πουθενα

Δημοσ.

εδωσα πανελληνιες στα 25. Διαλεξα σχολη με βαση τι μου αρεσει. βεβαια εχει και καλη επαγγελματικη αποκατασταση. Αν δεν ειχε δεν ξερω με τι κριτηριο θα διαλεγα. Μηχανικων Η/Υ

Δημοσ.
25 λεπτά πριν, elenipapserres είπε

Ναι αλλά πήγαινε με βγάλει; 1000αρικο με αυτό που σπουδάσες. Σαν το μισθό του δημοσίου πουθενα

σε χασα

Δημοσ.

Ημμυ ενεργειακός, απο το Γυμνάσιο που ασχολιόμουν με ηλεκτρονικές κατασκευές (ήμουν ραδιοπειρα(ματισ)τής) είχα αποφασίσει να πάω σε αυτή την σχολή, ήμουν και δυνατός στα σχετικά μαθήματα (μαθηματικά, φυσική κτλ), οπότε εκεί κατέληξα. 

• Members
Δημοσ.

Έχοντας περάσει όλη την μέχρι τότε ζωή μου σε χωριό, το μόνο που με ενδιέφερε ήταν να φύγω και να ζήσω μόνος μου σε κάποια μεγάλη πόλη. Από εκεί και πέρα, όταν συμπλήρωνα το μηχανογραφικό, βασική μου προτεραιότητα ήταν να δηλώσω σχολές στην Αθήνα, ώστε να μπορώ να πηγαίνω στο ΟΑΚΑ για να βλέπω τον Παναθηναϊκό. Ακολουθούσαν οι σχολές στη Θεσσαλονίκη, που τότε είχε 3 ομάδες στην Α' εθνική. Για τον ίδιο λόγο δήλωσα πρώτες τις σχολές επικοινωνίας, με τη λογική ότι θα γινόμουν αθλητικογράφος (αν και ανάμεσα σε σχολή δημοσιογραφίας στη Θεσσαλονίκη και σε οποιαδήποτε άλλη στην Αθήνα θα προτιμούσα Αθήνα, για τον ώριμο λόγο που προανέφερα). Πράγματι, τα 2 πρώτα χρόνια δεν έχανα αγώνα, και πήγαινα ακόμη και σε κάτι τελειωμένα ματς κυπέλλου με ομάδες Γ' εθνικής, που στο ημίχρονο για να περάσει η ώρα μετρούσα έναν-έναν τους οπαδούς. Μετά μου πέρασε, μεγάλωσα, άλλαξαν εντελώς και τα ενδιαφέροντα (ευτυχώς γιατί με τα χάλια που είχε η ομάδα τα επόμενα χρόνια θα με έπιανε κατάθλιψη) και κατέληξα να κάνω τελείως διαφορετικά πράγματα σε σχέση με αυτά που σπούδασα. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...