Προς το περιεχόμενο

Πληρώστε για να κατεβάσετε ...hardware drivers ???!

panokali

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έψαχνα το driver μιας παλιάς κάρτας γραφικών και έπεσα πάνω σε αυτό:

http://www.helpdrivers.com/ingles/tpv/download.asp?codigo=8824

Δεν το ήξερα ότι υπάρχουν τέτοιου είδους υπηρεσίες. Βέβαια κάπου στο κάτω μέρος της σελίδας λέει:

Helpdrivers does not charge for the drivers, only for the search service, classification, storage and, finally, user access to the download area.

Και μετά λέμε για τους Έλληνες...Απίστευτο.

Υ.Γ. Μου φαίνεται πως πρέπει να αλλάξω τον τίτλο θέματος σε:

"Ψάχνοντας για χαϊβάνια" :)

Δημοσ.

Σιγά σιγά ετοιμάζω ένα serverάκι που θα έχει πάνω του Drivers. Έχω αυτή τη στιγμή περί τα 5GB. Σιγά σιγά θα βάλω και freeware utilities.

Δυστυχώς έχω καιρό να το αννανεώσω. Αλλά πιστεύω ότι θα βρω χρόνο να το κάνω.

http://d-w.dyndns.org:8888/drivers/

Θέλει δουλειά όμως. :shock: :shock:

Δημοσ.

Δεν πιστεύω ότι χρειάζεται κάποιο site για να βρεις drivers εγώ όποτε θέλω να βρω drivers μπαίνω στη κατασκευάστρια εταιρία και τους βρίσκω!!! Η μόνη φορά που είχα πρόβλημα για driver ήταν για ένα παλιό scanner της mustek που τουλάχιστο τότε είχε πρόβλημα με το ftp της.

Δημοσ.
Δεν πιστεύω ότι χρειάζεται κάποιο site για να βρεις drivers εγώ όποτε θέλω να βρω drivers μπαίνω στη κατασκευάστρια εταιρία και τους βρίσκω!!! Η μόνη φορά που είχα πρόβλημα για driver ήταν για ένα παλιό scanner της mustek που τουλάχιστο τότε είχε πρόβλημα με το ftp της.

Εν μέρη δεν έχεις άδικο.

Το πρόβλημα τίθεται όταν δεν ξέρεις τι είναι αυτό που έχεις στα χέρια σου.

Συνήθως modem, κάρτες TV κλπ τέτοια μπινελίκια που σου κάνουν τη ζωή δύσκολη.

Αν και πλέον τα πράγματα έχουν βελτιωθεί με προγράμματα όπως το AIDA32 πλέον EVEREST Home.

Ωραίος ο Highlander! Άντε με το καλό να του δώσεις και ένα ωραίο GUI.

Αυτό ίσως είναι το πιό δύσκολο. Πρέπει πρώτα να τα zipάρω όλα. Στη συνέχεια να βρω μία φόρμουλα ώστε να μπουν σε κάποια υποτιθέμενη database ώστε να υπάρχει και αναζήτηση. Βέβαια αν οργανώσω καλύτερα τις κατηγορίας δεν θα υπάρχει πρόβλημα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...