Penny2019 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2021 Καλησπέρα. Έπιασα πρόσφατα μια δουλειά και διέκοψα το ταμείο ανεργίας. Μου δημιουργήθηκε πρόβλημα υγείας τρέχω στα νοσοκομεία για σειρά εξετάσεων και δεν θέλω να συνεχίσω σ'αυτή την εταιρεία και θέλω να συνεχίσω το ταμείο ανεργίας μου. Το είπα στην εταιρεία να με απολύσουν και δεν πήρα απάντηση. Με παραίτηση συνεχίζεται το ταμείο ή θέλει μόνο απόλυση;
Επισκέπτης Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2021 2 ώρες πριν, Penny2019 είπε Καλησπέρα. Έπιασα πρόσφατα μια δουλειά και διέκοψα το ταμείο ανεργίας. Μου δημιουργήθηκε πρόβλημα υγείας τρέχω στα νοσοκομεία για σειρά εξετάσεων και δεν θέλω να συνεχίσω σ'αυτή την εταιρεία και θέλω να συνεχίσω το ταμείο ανεργίας μου. Το είπα στην εταιρεία να με απολύσουν και δεν πήρα απάντηση. Με παραίτηση συνεχίζεται το ταμείο ή θέλει μόνο απόλυση; Εχω την εντυπωση οτι απο την στιγμη που υπογραφτηκε νεο συμβολαιο εργασιας το <<δικαιωμα>> απο την προηγουμενη εργασιας για ταμειο ανεργιας χαθηκε, αλλα ας δουμε τι εχουνε να πουνε και οι πιο σχετικοι.
Dark_panel Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2021 7 ώρες πριν, Penny2019 είπε Καλησπέρα. Έπιασα πρόσφατα μια δουλειά και διέκοψα το ταμείο ανεργίας. Μου δημιουργήθηκε πρόβλημα υγείας τρέχω στα νοσοκομεία για σειρά εξετάσεων και δεν θέλω να συνεχίσω σ'αυτή την εταιρεία και θέλω να συνεχίσω το ταμείο ανεργίας μου. Το είπα στην εταιρεία να με απολύσουν και δεν πήρα απάντηση. Με παραίτηση συνεχίζεται το ταμείο ή θέλει μόνο απόλυση; Με παραιτηση, οχι δε μπαινετε ταμειο ανεργιας παλι..πρεπει να γινει απολυση..ξανασυζητηστε το με τον εργοδοτη σας γιατι ενδεχεται μεχρι και το Νοεμβρη να μην εχει δικαιωμα να απολυσει προσωπικο λογω επιχορηγησεων που ελαβαν οι εταιρειες για τον Covid.
Bitbit Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2021 θέλει απόλυση και λογικό είναι. Αλίμονο αν παραιτούταν ο καθένας και τον πληρώναμε κιολας. Από εκεί και πέρα , αν δεν έχει αλλάξει κάτι, μέσα σε 4 χρόνια δικαιούσαι ταμείο 12-13 μηνών. κάπου εκεί. Πράγμα που σημαίνει πως αν έχεις φάει αυτούς τους μήνες, τώρα θα πάρεις τους υπόλοιπους. Δηλαδή αν είχες πάρει ταμείο για 10 μήνες, τώρα αν σε απολύσουν θα πάρεις για 2-3 χοντρικά. Οπότε έχε και αυτό στο νου σου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα