Προς το περιεχόμενο

ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟ

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπέρα παιδιά, πριν λίγο καιρό βαλαμε συναγερμό. είμαι κάτοχος fiber speed 100 xl απο την cosmote, δεν ειχα ποτε κανενα προβλημα μεχρι που βαλαμε συναγερμο , μολις ανοιξουμε την εξωπορτα η χανεται για λιγο το internet η καμια φορα πεφτουν ολα τα λαμπακια, ανοιξα το κεντρικο κουτι να δω τι παιζει , ειδα οτι ειχε βαλει μεσα ενα adsl φιλτρο οποτε ειπα οτι θα φταιει αυτο (vdsl θα επρεπε), το αποσυνδεσα το τηλεφωνο μια και καλη και ακομα το προβλημα συμβαινει, ειμαι στα ορια της τρελας. ελπιζω καποιος απο εσας να μου δωσει λιγο τα φωτα του σας ευχαριστω

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

φιλε μου τον καλεσα λεει δεν εχει ιδεα..... 

και οτι κατι αλλο θα φταιει...

5 λεπτά πριν, greekfragma είπε

Θα φωνάξεις αυτόν που σου έβαλε το συναγερμό να σου φτιάξει τις καλωδιώσεις όπως πρέπει για Fiber VOIP

Μόλις τώρα, QRulles είπε

δεν έχει ιδέα για τη δουλειά του προφανώς. αυτός θα έβαζε τους παλιούς συναγερμούς με απλή τηλεφωνική πρίζα και σπλίτερς. άντε να του πεις να συνδέσει και κανέναν μέσω wifi monitoring

του ζητάς να έρθει να το φτιάξει και αν δε στο φτιάξει και δε ξέρει να σου γυρίσει τα χρήματα της τοποθέτησης για να πληρώσεις άλλον που ξέρει τη δουλειά του.

για ποιο συναγερμό μιλάμε;

κινέζικο της πλάκας ή κάποιον επώνυμο όπως Paradox;

πόσες παγίδες και ραντάρ;

πόσα πλήρωσες συναγερμό και εγκατάσταση;

1 λεπτό πριν, greekfragma είπε

δεν έχει ιδέα για τη δουλειά του προφανώς. αυτός θα έβαζε τους παλιούς συναγερμούς με απλή τηλεφωνική πρίζα και σπλίτερς. άντε να του πεις να συνδέσει και κανέναν μέσω wifi monitoring

του ζητάς να έρθει να το φτιάξει και αν δε στο φτιάξει και δε ξέρει να σου γυρίσει τα χρήματα της τοποθέτησης για να πληρώσεις άλλον που ξέρει τη δουλειά του.

για ποιο συναγερμό μιλάμε;

κινέζικο της πλάκας ή κάποιον επώνυμο όπως Paradox;

πόσες παγίδες και ραντάρ;

πόσα πλήρωσες συναγερμό και εγκατάσταση;

ειναι paradox, ο αδερφος το πληρωσε δεν γνωριζω εχει 5 ζωνες, τωρα εχω βγαλει το τηλεφωνο ( εχω ανοιξει το κουτι και αποσυνδεσα το φιλτρο) 

σταμάτα να βάζεις χέρι και φώναξε τον εγκαταστάτη.

εφόσον δε γνωρίζεις τίποτα από όσα σε ρώτησα δε μπορείς να πάρεις άλλη βοήθεια εδώ μέσα.

Μόλις τώρα, QRulles είπε

ειναι paradox, ο αδερφος το πληρωσε δεν γνωριζω εχει 5 ζωνες, τωρα εχω βγαλει το τηλεφωνο ( εχω ανοιξει το κουτι και αποσυνδεσα το φιλτρο) 

επισης εχει βαλει το καλωδιο  μεσα στην πριζα του τηλεφωνου του οτε ( στανταρ αυτο θα κανει καποια παρεμβολη η κατι) σου λεω μολις ανοιγω κεντρικη πορτα πεφτει το νετ, ο οτε δεν εχει ιδεα αυτος δεν εχει ιδεα. δεν ξερω που να καλεσω και ποιος θα με σωσει. 

Μόλις τώρα, greekfragma είπε

σταμάτα να βάζεις χέρι και φώναξε τον εγκαταστάτη.

εφόσον δε γνωρίζεις τίποτα από όσα σε ρώτησα δε μπορείς να πάρεις άλλη βοήθεια εδώ μέσα.

σου ειπα γνωριζω οτι ειναι paradox και εχει 5 ζωνες 

Η σύνδεση του συναγερμού έχει γίνει με την παλιά συνδεσμολογία όταν η γραμμή ήταν PSTN.

Τώρα έχεις VoIP και πρέπει να πάρει την τηλεφωνία μέσω του Router, όπως δουλεύει και στην απλές τηλεφωνικές συσκευές. Είναι δουλειά και ευθύνη του εγκαταστάτη του συναγερμού να στο φτιάξει σωστά και αν δεν γνωρίζει καλύτερα να εγκαταλείψει το επάγγελμα ή να βρεις άλλον.

παιδες το προβλημα το λυσαμε! ηρθε εβγαλε το καλωδιο που ηταν γυμνο πανω στη μπριζα- γραμμη του τηλεφωνου το εκανε σε RJ11 RJ45 και το βαλαμε direct στο modem και δουλεψε!

Στις 16/10/2021 στις 3:05 ΜΜ, jkoukos είπε

Η σύνδεση του συναγερμού έχει γίνει με την παλιά συνδεσμολογία όταν η γραμμή ήταν PSTN.

Τώρα έχεις VoIP και πρέπει να πάρει την τηλεφωνία μέσω του Router, όπως δουλεύει και στην απλές τηλεφωνικές συσκευές. Είναι δουλειά και ευθύνη του εγκαταστάτη του συναγερμού να στο φτιάξει σωστά και αν δεν γνωρίζει καλύτερα να εγκαταλείψει το επάγγελμα ή να βρεις άλλον.

20 ώρες πριν, QRulles είπε

παιδες το προβλημα το λυσαμε! ηρθε εβγαλε το καλωδιο που ηταν γυμνο πανω στη μπριζα- γραμμη του τηλεφωνου το εκανε σε RJ11 RJ45 και το βαλαμε direct στο modem και δουλεψε!

Ε αυτό που σου είπε ο Koukos.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...