Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Καλημέρα φίλε μου, είναι κλασική περίπτωση backlight bleed την οποία η samsung δυστυχώς το αποδέχεται ως μή πρόβλημα. Στείλε τους email με φωτό για αντικατάσταση.

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπερα, δεν ειναι backlight bleed, ειναι αστοχια led reflector που ξεκολλησε. Σαφως εαν η εγγυηση ειναι σε ισχυ σε καλύπτει μια χαρα. Υποψην το εν λόγω πρόβλημα σε συσκευες TV 2018 -2020 ηταν συχνο ανευ μαρκας κτλ.

Εαν πας σε ιδιωτη ηλεκτρονικο γνωστη. ειναι απλη επισκευη. 

Επεξ/σία από graphist83
  • Thanks 1
Δημοσ.

Εγώ έκανα τα εξής: Πίεσα ελαφρώς με τα δάχτυλά μου το κάτω πλαίσιο όχι το πάνελ για 5 δεύτερα. Την άλλη μέρα με πανάκι microfiber ελαφρώς με κυκυλικές κινήσεις σκούπισα το πάνελ που υπήρχε η φωτεινή ένδειξη. ¨όλα τα παραπάνω τα είδα από το internet. Μειώθηκε αρκετά το πρόβλημα.

Πιστεύω επίσης ότι όλες οι εταιρίες έχουν θέμα με το ΒΒ.

• Thanks 1
Δημοσ.

Δεν είναι και τόσο απλή η επισκευή του ΒΒ. Εγώ μετά την αγορά επικοινώνησα με την samsung για το ΒΒ, ήταν ευγενικοί και συνεργάσιμοι, ήρθε τεχνικός τους, την παρέλαβε και μετά από 10 ημέρες την επέστρεψε λέγοντάς μου ότι η samsung δεν βρήκε κάποιο πρόβλημα και μικρό backlight bleed είναι φυσιολογικό για αυτές τις τηλεοράσεις. Επίσης μου συστήσανε να μειώσω την φωτεινότητα και την αντίθεση. Το λάθος μου ήταν ότι έπρεπε στισ 14 ημέρες αγοράς να την επιστρέψω στο κατάστημα που την πήρα, Αυτά! 

• Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...