Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 56
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Red Dead και Cyberpunk ίδια τιμή με το κουπόνι στα 30. Τα θέλω και τα δύο, χρόνο πρακτικά δεν έχω για κανένα. Το cyberpunk το χουν φτιάξει καθόλου σε θέμα bugs ή να πάρω το RDR2 τώρα και το άλλο του χρόνου; (κάπου τόσο θα μου πάρει να τελειώσω όποιο πάρω)

Επεξ/σία από Hergal123
Δημοσ.
7 λεπτά πριν, Hergal123 είπε

Red Dead και Cyberpunk ίδια τιμή με το κουπόνι στα 30. Τα θέλω και τα δύο, χρόνο πρακτικά δεν έχω για κανένα. Το cyberpunk το χουν φτιάξει καθόλου σε θέμα bugs ή να πάρω το RDR2 τώρα και το άλλο του χρόνου; (κάπου τόσο θα μου πάρει να τελειώσω όποιο πάρω)

RDR 2 με τα μπουνια το 2077 αστο να παρει ακομα 4-5 patch και βλεπεις για αγορα μετα.

Δημοσ.
19 ώρες πριν, Hergal123 είπε

Αν και το cyberpunk μου άρεσε πολύ παρά τα θέματα του , ξεκάθαρα ,RDR2 . Συγκλονιστική εμπειρία 

Δημοσ.
3 ώρες πριν, nickk0kkav είπε

Αν και το cyberpunk μου άρεσε πολύ παρά τα θέματα του , ξεκάθαρα ,RDR2 . Συγκλονιστική εμπειρία 

Θελεις να παιξεις και το 1ο; Συνδεονται οι ιστοριες;

Δημοσ.
43 λεπτά πριν, Lazostat είπε

Θελεις να παιξεις και το 1ο; Συνδεονται οι ιστοριες;

Και ναι και όχι . Το 1ο είναι και αυτό αριστούργημα από μόνο του και μου άρεσε περισσότερο σαν υπόθεση . 

Στο 2ο παιχνίδι συναντάς τον πρωταγωνιστή του 1ου σε δεύτερο ρόλο αλλά ως εκεί . Θα χάσεις κάποιες συγκινήσεις γιατί άλλο να βλέπεις έναν απλό άγνωστο χαρακτήρα και άλλο έναν χαρακτήρα που έχεις παίξει μαζί του πόσες ώρες αλλα εκεί τελειώνουν οι συνδέσεις 

Δε χρειάζεται να παίξεις το πρώτο για να καταλάβεις την ιστορία 

• Like 1
Δημοσ.

από allkeyshop βρίσκεις πολύ κάτω τιμές, γιατί δεν το προτιμάτε?

ξεκίνησα ξανά το gaming μετά από πολλά χρόνια, και ότι game έχω πάρει το ψάχνω εκεί, κάνω import το κλειδί  στους επίσημους launcher και όλα κυριλέ, υπάρχει λόγος να μην το προτιμώ?  

Δημοσ.
34 λεπτά πριν, Dark_son20 είπε

από allkeyshop βρίσκεις πολύ κάτω τιμές, γιατί δεν το προτιμάτε?

ξεκίνησα ξανά το gaming μετά από πολλά χρόνια, και ότι game έχω πάρει το ψάχνω εκεί, κάνω import το κλειδί  στους επίσημους launcher και όλα κυριλέ, υπάρχει λόγος να μην το προτιμώ?  

Κανονικα η πληθωρα των gamers απο αυτα ψωνιζουν ( κλειδαδικα ) , αλλα εδω δεν δημοσιευονται αρθα ή προσφορες απο τετοιου ειδους ηλεκτρονικα καταστηματα . Ωστοσο φυσικα και συμφερει απο οικονομικης πλευρας να γινονται απο εκει οι αγορες ( γνωμη μου παντα ) .

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...