hliastsek Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2021 Στις 17/10/2021 στις 1:17 ΠΜ, AzaZyL είπε ελπίζω να βγάλει το red dead redemption 2 κανένα 25αρι... 30 ευρω βγαινει (40-10 απο το κουπονι). Πολυ καλη προσφορα. Εγω κοιταω το Valhalla που βγαινει 26. 1
lnoldori Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2021 Στις 15/10/2021 στις 11:10 ΜΜ, 1nsom-n1k είπε Απορία το 'χω... Όλα αυτά τα δωρεάν παιχνίδια που δίνει η επικ και οι υπόλοιποι τα παίζετε ποτέ ή απλά τα βάζετε στη συλλογή σας; Κι αν τα παίζετε ποτέ, που βρίσκεται το χρόνο; Δουλειά, οικογένεια δεν έχετε; Ούτε καν φίλε, τα έχω και τα κοιτάζω, χρόνος δεν υπάρχει ούτε για ζήτω. Απλα τα μαζευω ως ρακοσυλλέκτης για να λέω ότι τα έχω, έτσι και αλλίως δεν πιάνουν χώρο 1
mcgerger Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2021 1 ώρα πριν, lnoldori είπε Ούτε καν φίλε, τα έχω και τα κοιτάζω, χρόνος δεν υπάρχει ούτε για ζήτω. Απλα τα μαζευω ως ρακοσυλλέκτης για να λέω ότι τα έχω, έτσι και αλλίως δεν πιάνουν χώρο Και γω έτσι, τα μαζεύω... Τα "αγοράζω" και μπαίνω και τα κοιτάζω συχνά πυκνά και αισθάνομαι πλήρης με την ψευδαίσθηση ότι έπαιξα, όπως τον παλιό καλό καιρό...
lnoldori Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2021 1 λεπτό πριν, mcgerger είπε Και γω έτσι, τα μαζεύω... Τα "αγοράζω" και μπαίνω και τα κοιτάζω συχνά πυκνά και αισθάνομαι πλήρης με την ψευδαίσθηση ότι έπαιξα, όπως τον παλιό καλό καιρό... Που θα πάει, θα βρεθεί κάποια στιγμή και αυτός ο ρημαδιασμένος ο χρόνος να παίξουμε τίποτα.
generalb31 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2021 Το mafia trilogy σε τι τιμη σας το εμφανιζει....??(¨αρχικη εμενα 32.99)
Arkin Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 4 λεπτά πριν, generalb31 είπε Το mafia trilogy σε τι τιμη σας το εμφανιζει....??(¨αρχικη εμενα 32.99) Ηταν λαθος η τιμη τα 19.79 καποιοι προλαβαν στα 9.79 τσαμπα πρακτικα για 3 παιχνιδαρες ειδικα το πρωτο που ειναι και remake. Το αλλαξαν σε 32.99 αρα 22.99 βγαινει με το κουπονι. Στις 18/10/2021 στις 7:20 ΜΜ, 7nisiotis είπε • INDUSTRIA @ 7.99€ (Καινούργια κυκλοφορία Σεπτέμβριος 2021!) • PREY @ 9.99€ (Πολύ υποτιμημένος τίτλος, 2017 κυκλοφορία) • Out of Line @ 4.99€ • MAFIA: Η τριλογία με τα 3 παιχνίδια @ 9.79€ • ZOMBI (γνωστό και ως ZOMBIU) @ 3.99€ (Είχα παίξει πριν χρόνια κάνα 2ωρο. Μου φάνηκε ενδιαφέρον για το είδος) • Metro Exodus: Gold Edition @ 5.99€ (Must Have, το 3ο μέρος της σειράς παιχνιδιών Metro + περιλαμβάνει τα 2 expansion story chapters) ________________ Κάποια κάτω από 10€, που κου κίνησαν το ενδιαφέρον, για gaming on a budget. Να σημειωθεί ότι παίζει να μην είναι ιστορικό χαμηλό αρκετά απ' αυτά. Από μερικά λεπτά έως 1 ή 2€. Κάντε μια μικρή έρευνα συγκρίνοντας με άλλα επίσημα ηλεκτρονικά καταστήματα και αποφασίστε κατάλληλα. Metro gold εκδοση εξαιρετικη τιμη. Εχω την απλη απο humble για steam οποτε βγαινει στα 5.64 απο steam για το season pass με το complete the bundle αλλα ως φουλ εκδοση δεν υπαρχει η τιμη πιο κατω δεν θα παει ποτε. Επεξ/σία 19 Οκτωβρίου 2021 από Arkin
blazexX23Xx Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2021 1 ώρα πριν, Arkin είπε Ηταν λαθος η τιμη τα 19.79 καποιοι προλαβαν στα 9.79 τσαμπα πρακτικα για 3 παιχνιδαρες ειδικα το πρωτο που ειναι και remake. Το αλλαξαν σε 32.99 αρα 22.99 βγαινει με το κουπονι. Πωωω ήμουν σίγουρος ότι ήταν λάθος η τιμή παρ' όλα αυτά δεν μπήκα στον κόπο να το πάρω. Το 3ο δεν το λες και παιχνιδάρα πάντως.
Arkin Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2021 2 λεπτά πριν, blazexX23Xx είπε Πωωω ήμουν σίγουρος ότι ήταν λάθος η τιμή παρ' όλα αυτά δεν μπήκα στον κόπο να το πάρω. Το 3ο δεν το λες και παιχνιδάρα πάντως. Απο οτι εχω διαβασει εφαγε αδικως κραξιμο. Βγηκαν και αρκετα DLC μετα που ανεβαζουν το παιχνιδι αρκετα. Το 1 μονο αξιζει το 10αρικο παντως ειναι εξαιρετικο το remake το τελειωσα πριν κανα τριμηνο και το απολαυσα.
nickk0kkav Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2021 Το Borderlands 3 στο 10ρικο με το κουπόνι αξίζει τρέλλα. Δε μου άρεσε τόσο όσο τα 2 πρώτα αλλά είναι κοντά . Για αυτά τα λεφτά δε το συζητάμε 10 ώρες πριν, Arkin είπε Απο οτι εχω διαβασει εφαγε αδικως κραξιμο. Βγηκαν και αρκετα DLC μετα που ανεβαζουν το παιχνιδι αρκετα. Το 1 μονο αξιζει το 10αρικο παντως ειναι εξαιρετικο το remake το τελειωσα πριν κανα τριμηνο και το απολαυσα. Χωρίς να έχω ο ίδιος άποψη τα mafia 2 και 3 φάγανε πολύ κράξιμο για τις εκδόσεις στις κονσόλες . Στο τεχνικό κομμάτι Μάλλον είχα παίξει λίγο το mafia 2 στο xbox 360 αλλά ήταν unplayable από το aliasing και το tearing
Witcher1st Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2021 Hitman GOTY Edition και Death's Door ειναι καλες ευκαιριες για 5 ευρω;
livewire Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Ρε παιδιά, συγνώμη αλλά θα σκάσω! Το Ancestors - Humankind Origin είναι στα 15,99€, χωρίς το κουπόνι και ακόμα να αναφερθεί ως η ευκαιρία του 21ου αιώνα Το έχω ήδη πάρει εδώ και καιρό αλλά το έχω παίξει ελάχιστα λόγω ανύπαρκτου ελεύθερου χρόνου, οπότε δεν έχω πλήρη εικόνα. Γι'αυτό και δεν έχω μπει στον κόπο να ανοίξω εγώ ένα νέο νήμα στα PC Games, που επίσης δεν υπάρχει απ'ότι ξέρω!!! Από διάφορα reviews καταλαβαίνω ότι έχει θεματάκια επαναληψιμότητας, αλλά αυτό που είδα εγώ στις πρώτες 2-3 ώρες, είναι ό,τι πιο επαναστατικό, εχω δει, σε σύλληψη, από την εποχή του Spore. Κάντε ένα κόπο και δείτε το, στηρίξτε το, μπας και πάρει κάποια στιγμή το μήνυμα η gaming ζαμπονοβιομηχανία. Επεξ/σία 20 Οκτωβρίου 2021 από livewire
Tsilias77 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2021 9/11 βγαίνει το football manager 22 οπότε το δεκαρικακι θα πάει εκεί!
EmpYristis Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2021 Σκέφτομαι κι εγώ για τα Hitman GOTY στα 4.99 ή το Mafia Bundle στα 22,99 με το κουπόνι αντίστοιχα. Μάλλον θα πάω για το πρώτο. ΥΓ. Παίζει το Hitman οριακά στα 30 fps στα 1080p με 2400g + 3200 dual channel μνήμες.
xoldboyx Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2021 Tony hawk 1+2 επισηςβλ αξίζει πολύ με το κουπονι
Arkin Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2021 Στις 20/10/2021 στις 11:59 ΠΜ, livewire είπε Ρε παιδιά, συγνώμη αλλά θα σκάσω! Το Ancestors - Humankind Origin είναι στα 15,99€, χωρίς το κουπόνι και ακόμα να αναφερθεί ως η ευκαιρία του 21ου αιώνα Το έχω ήδη πάρει εδώ και καιρό αλλά το έχω παίξει ελάχιστα λόγω ανύπαρκτου ελεύθερου χρόνου, οπότε δεν έχω πλήρη εικόνα. Γι'αυτό και δεν έχω μπει στον κόπο να ανοίξω εγώ ένα νέο νήμα στα PC Games, που επίσης δεν υπάρχει απ'ότι ξέρω!!! Από διάφορα reviews καταλαβαίνω ότι έχει θεματάκια επαναληψιμότητας, αλλά αυτό που είδα εγώ στις πρώτες 2-3 ώρες, είναι ό,τι πιο επαναστατικό, εχω δει, σε σύλληψη, από την εποχή του Spore. Κάντε ένα κόπο και δείτε το, στηρίξτε το, μπας και πάρει κάποια στιγμή το μήνυμα η gaming ζαμπονοβιομηχανία. Για αυτο δεν λες? https://store.steampowered.com/app/536270/Ancestors_The_Humankind_Odyssey/ Εχει παιξει σε humble bundle choice πριν κατι μηνες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα