nikosgnr Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Αυτό που δε λέει κανείς με την υποτιθέμενη πλέον μέιωση παραγωγής, είναι πως φέτος η Apple παρήγγειλε 90εκ. συσκευές απο τα εργοστάστια των Pegatron και Foxconn. Αυτό αυτομάτως σημαίνει +20% σε σχέση με προηγούμενες χρονιές που οι ίδιες παραγγελίες άγγιζαν τις 75εκ. συσκευές. Ακόμα και αν ίσχυε το άρθρο του Bloomberg για μείωση κατά 10εκ, εξακολουθούν να είναι περισσότερές (80εκ.) απο τα περσινά που η κατάσταση ελέω Covid-19 ήταν χειρότερη. Η Apple πάντα έκανε παραγγελίες περισσότερες απο αυτές που υπολόγιζε ωστέ να υπάρχει απόθεμα. Δεν θα υπάρξει κανένα θέμα για όσους αγχώνονται. Συσκευές θα έρθουν.. Επεξ/σία 18 Οκτωβρίου 2021 από nikosgnr
steilosssbv Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2021 Καλησπέρα παιδια.. Και εγώ έκανα παραγγελία απο το πλαίσιο για το iphone 12 pro και ουτε φωνή ούτε ακρόαση.. Έχουμε εικόνα για το πότε θα είναι διαθέσιμο? Επίσης θα ήθελα την γνώμη σας για θήκη έχω επιλέξει graphite χρωμα.. Ευχαριστώ
steilosssbv Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2021 4 ώρες πριν, steilosssbv είπε Καλησπέρα παιδια.. Και εγώ έκανα παραγγελία απο το πλαίσιο για το iphone 13 pro και ουτε φωνή ούτε ακρόαση.. Έχουμε εικόνα για το πότε θα είναι διαθέσιμο? Επίσης θα ήθελα την γνώμη σας για θήκη έχω επιλέξει graphite χρωμα.. Ευχαριστώ
thelos257 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2021 Εκανα προπαραγγελεια το iphone 13 mini 128gb και ακομη τιποτα. Αναμενω........... Ισως λεω σε 2 3 εβδομαδες να ερθει και να ειναι διαθεσιμο.
thelos257 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2021 Ευχομαι πραγματικα ως τον αλλο μηνα να βελτιωθει η κατασταση αυτη.
steilosssbv Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2021 22 ώρες πριν, thelos257 είπε Ευχομαι πραγματικα ως τον αλλο μηνα να βελτιωθει η κατασταση αυτη. Ακομη τιποτα δυστυχως.. Εχει καποιος αλλος καποια ενημερωση για το 13 αρι? η παραγγελια μου εχει γινει εδω και βδομαδες και μου λενε ακομα δεν γνωριζουν και οι ιδιοι.. ειναι λιγο τραγικη αυτη η κατασταση..ουτε καν ενημερωση για το ποτε περιπου θα ειναι διαθεσιμα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα