nikosnik92 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2021 2 ώρες πριν, kundi είπε Δεν υπάρχει πουθενά,το pro max 13 , θα σπασει καθε ρεκορ προηγουμενο 1 ώρα πριν, Chris_BMW είπε Παιδιά έχει παραγγείλει κανείς σας από Γερμανό ; Έχω δώσει παραγγελία με το όνομα μου από την μέρα που παρουσιάστηκαν και ακόμα τίποτα. Ούτε φωνή ούτε ακρόαση . Για 13 pro max μιλάω ! Απ´οτι φαίνεται θα αργήσουμε πολύ να τα πάρουμε στα χέρια μας. Υπομονή..
markos9 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2021 15 λεπτά πριν, Chris_BMW είπε Ευχαριστώ για την πληροφορία πλην όμως να ξερεις πως απλά είναι κράχτες για να παραγγείλεις από κει . Εγώ θέλω ελληνικό . Ειναι πολύ βασική η διετής εγγύηση για μένα . Εδώ να πω πως ο Ξαδερφος μου αγόρασε παρά εισαγωγή το 11 και στον ενάμιση χρόνο η σελφι έβγαινε θολή πάνω δεξιά . Και όταν μιλούσε face time είχε αυτό το πρόβλημα . Στο επίσημο σέρβις του είπαν πως μάλλον ξεκόλλησε η κάμερα (αυτό είπαν αυτό λέω ) αλλά δυστυχώς είναι εκτός εγγύησης λόγο του ότι είναι παρά εισαγωγή . Αυτά για όσους ψωνίζουν παρά εισαγωγή Γι αυτό το προ παράγγειλες από Κώτσο;
patentas11 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2021 Έτσι έχω ακούσει κι εγώ από φίλο, ότι Κοτσόβολος και Mediamarkt για παράδειγμα δίνουν 2 χρόνια εγγύηση. Άλλα καταστήματα δίνουν 1. Και με τιμολόγιο θέλει προσοχή. Εγώ που έχω προπαραγγείλει από κοτσοβολο το 13 pro αντε να δούμε..
Chris_BMW Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2021 30 λεπτά πριν, markos9 είπε Γι αυτό το προ παράγγειλες από Κώτσο; Από Γερμανο τα παίρνω. Το είπα στο πρώτο μου ποστ
Επισκέπτης Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2021 2 ώρες πριν, kundi είπε στο you .gr ειναι διαθεσιμα Ε, τοτε αγορασε το και καλοριζικο.
Leon3Isavros Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2021 Ελλείψεις δεν υπάρχουν λένε οι προμηθευτές, ζήτηση κ προπαραγγελίες υπάρχουν. Και τα 2 δεν γίνεται να ισχύουν.
nepomuk Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2021 5 ώρες πριν, Choutas είπε Άρα scalping και εκεί; Σε λίγο όλα τα προϊόντα θα είναι είτε κατόπιν παραγγελίας (και συνεννόησης) είτε μέσω μαύρης αγοράς. Καιρου επιτρεποντος , αν δεν ξανακλεισει παλι το Σουεζ , τα στενα της Σιγκαπουρης , της Ταιβαν , της Σαλαμινας ,ακομα και τα Δερβενακια. Ψυχραιμια παλικαρια και μην σπρωχνεστε .Ολοι θα παρετε iphone 13, τλχ μια 3080 η στη χειροτερη ενα Ps5.
Chris_BMW Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2021 54 λεπτά πριν, Leon3Isavros είπε Ελλείψεις δεν υπάρχουν λένε οι προμηθευτές, ζήτηση κ προπαραγγελίες υπάρχουν. Και τα 2 δεν γίνεται να ισχύουν. Έχω ένα εργοστάσιο που παράγει 100 σε φουλ παραγωγή τη μέρα έχω πελάτες που ζητάνε 150 τι μέρα τουλάχιστον για ενάμιση μήνα . Εγώ σαν εργοστάσιο ανακοινώνω πως ΔΕΝ εχω μειώσει παραγωγή . Οι πελάτες όμως που θέλουν δεν έχουν . ΠΩΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΙΣΧΥΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ ; Λες να τα έχουν στις αποθήκες και να μην μας τα δίνουν ; 2
Paanagn Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2021 Ρε δεν αφήνετε τις δηλώσεις να στρωθείτε στην δουλειά μπας και πάρουμε κανένα κινητό 1
Spyka69 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2021 10 ώρες πριν, nikosnik92 είπε Και το iphone 13 και το apple watch series 7 υποτίθεται λανσαρίστηκαν στην Ελλάδα χθες 15/10 κ δεν υπήρχε στοκ ούτε για δείγμα πουθενά. Μόνο 2-3 δεσμευμένα κομμάτια ανά κατάστημα από προπαραγγελίες. Εγω το παρηγγειλα από Κωτσόβολο και έχουν ενημέρωση για παράδοση σε 10 εργάσιμες απ´την Apple και αν! Όσο για το Apple Watch 7 μ είπαν πως δεν έχουν καμία ενημέρωση κ μάλλον πάμε για μέσα Νοέμβρη-αρχές Δεκέμβρη! Προφανώς και υπάρχει έλλειψη σε στοκ όσο και αν δε θέλουν να το παραδεχθούν.. παρέλαβα σήμερα στις 2 πάντως και το pro max και το mini 1
Fulgore Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2021 9 ώρες πριν, Chris_BMW είπε Στο επίσημο σέρβις του είπαν πως μάλλον ξεκόλλησε η κάμερα (αυτό είπαν αυτό λέω ) αλλά δυστυχώς είναι εκτός εγγύησης λόγο του ότι είναι παρά εισαγωγή . Αυτά για όσους ψωνίζουν παρά εισαγωγή Δεν ξέρω για ποιο service μιλάμε,άλλα μπούρδες του απάντησαν. Μια χαρά 2χρόνια εγγύηση έχει αν είναι Ευρωπαική συσκευή,κάτι που μπορουν να επιβεβαιώσουν οι αρμόδιοι φορείς της χώρας μας όπως ΓΓΚ και συνήγορος. Αν ειναι δυνατόν, σε λίγο καιρό πάμε για 2022 και ακόμα τα ίδια παραμύθια να λένε για να ψαρώσουν κόσμο. 1 1
Semuka Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 19 ώρες πριν, AtiX είπε Η Samsung βγάζει 52 μοντέλα κάθε χρόνο ρε φίλε. Η Apple έχει μόνο 4 (στην ίδια σειρά) και αυτά μια φορά το χρόνο. Επεξ/σία 17 Οκτωβρίου 2021 από Semuka
Eloy Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Tην επόμενη διετία, Samsung θα λένε και θα κλαίνε... Επεξ/σία 17 Οκτωβρίου 2021 από Eloy
Tolis. Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2021 13 pro max απο 7 του μηνός που άνοιξαν οι προπαραγγελίες το παρήγγειλα και το πλήρωσα απο κωτσοβολο. Τους παιρνω τηλ χθες και μου απαντησαν έχουν 8000 παραγγελίες και η apple τους έστειλε πολυ ελαχιστα τεμαχια μέχρι τέλος του μηνα πιστευω να μας καλύψουν..... Οπότε καταλαβενεται ότι εχει τεραστια ελλειψη.......
AtiX Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2021 5 ώρες πριν, Semuka είπε Η Samsung βγάζει 52 μοντέλα κάθε χρόνο ρε φίλε. Η Apple έχει μόνο 4 (στην ίδια σειρά) και αυτά μια φορά το χρόνο. Καλύτερα δες τα best selling smartphones. Καινούριος εδώ ε? 😉
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα