bill3377 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2021 Καλησπέρα σε όλους σας. Έχω ένα λαπτοπ lenovo g50-30 με σπασμένη οθόνη. Άνοιξα το πλαίσιο και είδα ότι η οθόνη είναι η NT156WHM-N12 με 30αρη pin. Επειδή το συγκεκριμένο μοντέλο το βρίσκω σχετικά ακριβό αλλά βρίσκω άλλες οθόνες 15,6 με 30pin, θα δουλέψει άλλος τύπος οθόνης 15,6 με 30pin; Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ventalias Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2021 Οι μόνες που θα δουλέψουν 100% είναι όσες αναφέρει το hardware maintenance manual : https://download.lenovo.com/consumer/mobiles_pub/lenovo_g_z_50_series_hmm.pdf LGD LP156WH3-TPSH AUO B156XTN04.0 CMI LP156WH3-TPSH παραδόξως πάντως, δεν αναφέρει τη δική σου. Δεν μου έχει τύχει ποτέ να μην παίζει οθόνη που αναφέρεται στο manual. Αντιθέτως μου έχει τύχει οθόνες που έχουν τις ιδιες ακριβώς διαστάσεις και τo ίδιο καλώδιο με την αρχική, να μην δουλεύουν, οπότε ψάξε μία από τις παραπάνω, αν βρεις σε αξιοπρεπή τιμη. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kremenarasi Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2021 Η ΟΘΟΝΕς ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΕς ΕΙΝΑΙ ΣΥΜΒΑΤΕς. ΜΕΤΑΧΗΡΗΣΜΕΝΗ ΠΑΝΤΩς ΓΙΑ LENOVO G50 ΕΧΩ ΕΑΝ ΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bill3377 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2021 Μέλος Share Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2021 Ευχαριστώ για τις απαντήσεις. 1 ώρα πριν, kremenarasi είπε Η ΟΘΟΝΕς ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΕς ΕΙΝΑΙ ΣΥΜΒΑΤΕς. ΜΕΤΑΧΗΡΗΣΜΕΝΗ ΠΑΝΤΩς ΓΙΑ LENOVO G50 ΕΧΩ ΕΑΝ ΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ. Θα με ενδιέφερε. Αν μπορείς να μου πεις τιμή είτε εδώ είτε με μήνυμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kremenarasi Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2021 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα