stav13 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2021 (επεξεργασμένο) καλησπερα, ηθελα να ρωτησω αν εχει καποιος να προτεινει, ενα οικονομικο ρουτερ στο οποιο να μπορει να περαστει vpn προκειμενου να δουλεψει με mag520w3. Tοσο το Mag οσο και το ρουτερ της wind δεν μπορουν απ'όσο διαβασα να παρουν vpn οποτε χρειαζεται να μπει ενα ρουτερ ενδιαμεσα που να υποστηριζει το vpn (τα router της wind επισης απ'όσο διαβασα υποστηριζουν vpn passthrough). H χρηση θα ειναι αποκλειστικα streaming και οχι υψηλες αναλυσεις (μεχρι 1080p). edit: βρηκα αυτο εδω TP-LINK TL-WR940N που υποστηριζει L2TP πρωτοκολλο..θα κανει δουλεια?? Επεξ/σία 15 Οκτωβρίου 2021 από stav13 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Gogotsa Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2021 Εγω δουλευω mag χωρις vpn. To θεωρεις απαραιτητο οτι πρεπει να το εχεις? Για stb το θες? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stav13 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2021 Μέλος Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2021 Καλημερα...το mag αποκλειστικά για streaming το έχω...επί τη ευκαιρία όμως θα κουμπωσω πάνω κ android box στο οποίο θέλω να αποφυγω geoblocking... PS: ψάχνοντας βρήκα ότι τελικά ίσως καλύτερη λύση είναι το Asus ac68u...αλλά κ πάλι κολλάω στο εταιρικό μάπα ρούτερ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Gogotsa Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2021 (επεξεργασμένο) παντως επειδη ειμαι και εγω του αθληματος, βρισκεις πολλα portals που παιζουν παντως. Για αυτο και δε χρησιμοποιω vpn. Επεξ/σία 19 Οκτωβρίου 2021 από Gogotsa Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stav13 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2021 Μέλος Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2021 με τις εξαγορες ομως που γινονται, δεν ξερω τι θα παιξει μελλοντικα απο monitoring..οποτε καλιο γαιδουρεδενε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα