Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ειμαι 2 εβδομαδες με 11 σε ryzen 3200g δεν καταλαβα καμια ιδιαιτερη αποδοτικη διαφορα περα απο νεα εμφανιση ....επειδη η ολη διαδικασια  update στα 10 και εγκατασταση δεν πηρε πανω απο μια ωρα , πιο πολυ μου εμοιασε η ολη φαση σαν εμφανισιακο update των 10 παρα σαν εγκατασταση νεου λειτουργικου.Ολα επαιξαν οπως ηταν στημενα και στα 10 ουτε driver δεν ασχοληθηκα να βαλω αφου δεν χρειαστηκε τιποτα...Εμφανισιακα παντως μου αρεσουν πιο πολυ ....Πτωση αποδοσης λογω ryzen δεν ειδα....βεβαια παιχνιδια δεν παιζω αλλα μπουταρει ελαχιστα πιο σβελτα και  το chrome φορτωνει ιστοσελιδες πιο γρηγορα 😃😃 

• Απαντ. 44
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Βρε παιδιά ήθελα να ήξερα αυτοί που λένε ότι δεν είδαν κάποια διαφορα τι περίμεναν να δουν; αν έβλεπαν θα ήταν όντως σοβαρό πρόβλημα. Εδώ ένα γιγα κατεβάζεις τον επεξεργαστή και διαφορά δεν βλέπεις. (Μιλάω για εμπειρία χρήσης και όχι μετρήσεις)

Έτσι σκατα που τα έκανε η ms, θα  βγάλει πάλι update/fix και θα ξανα πάει εκεί που ήταν οι επιδόσεις και όλοι ευχαριστημένοι 😂

Δημοσ.
5 ώρες πριν, gus8511q είπε

Με ryzen 9  3900x  παιδια ειχα τρομερα θεματα. Πριν απο λιγο βγηκε το fix και τωρα πανε ολα ρολοι....

Αφου τα fix θα βγουν 19 κ 21 του μηνός όπως ανακοίνωσε η AMD εσύ σε ποιο fix αναφερεσαι; 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλημέρα.. Μετά από τόσες ενημερώσεις τα Windows 10 στέκονται σταθερά στο 99%  των υπολογιστών. Με τα Windows 11 θα χρειαστεί χρόνος και μετά από μερικές ενημερώσεις θα είναι σταθερά αλλά νομίζω πως δεν θα είναι εμφανής διαφορά επιδόσεων όσο και να προσπαθήσουν. Ότι λειτουργικό σύστημα  θα δοκιμάσετε με τα ίδια χαρακτηριστικά του υπολογιστή οι μετρήσεις θα είναι σχεδόν ίδιες. 

Επεξ/σία από kawavn800
Δημοσ.

"...Όσοι χρήστες ωστόσο έλαβαν την απόφαση να αναβαθμίσουν τον υπολογιστή τους στην τελευταία έκδοση των Windows θα πρέπει να γνωρίζουν ότι η απόδοση του υπολογιστή τους μειώθηκε ακόμα περισσότερο με την αθροιστική ενημέρωση. Μέσα στις επόμενες εβδομάδες αναμένεται νέα ενημέρωση, η οποία θα διορθώνει το πρόβλημα. "

OK, έχουν περιθώριο να μειωθεί κι άλο η απόδοση.., Για μιά στιγμή ανησύχησα...

Πάντως, οι θεωρίες συνομωσίας έχουν πολύ πλάκα... Η Μs χασούρα έχει κι όχι κέρδος απο το φαινόμενο και η Intel δεν έχει ανάγκη για μια τέτοια συνομωσία - αν ήθελε θα μπορούσε να κάνει κάτι τέτοιο τα προηγούμενα 5 χρόνια και προφανώς θα την είχε καταγγείλει με στοιχεία η Amd...

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
18 λεπτά πριν, Eloy είπε

Πάντως, οι θεωρίες συνομωσίας έχουν πολύ πλάκα... Η Μs χασούρα έχει κι όχι κέρδος απο το φαινόμενο και η Intel δεν έχει ανάγκη για μια τέτοια συνομωσία - αν ήθελε θα μπορούσε να κάνει κάτι τέτοιο τα προηγούμενα 5 χρόνια και προφανώς θα την είχε καταγγείλει με στοιχεία η Amd...

E, τωρα...τους χαλας το ονειρο και εσυ τωρα.

Επεξ/σία από Επισκέπτης
Δημοσ.

Για μια ακόμα φορά,θα έλεγα δοκιμάστε μόνοι σας...καμία διαφόρα σε ryzen 2600 με rx580(δυστηχώς περίπατο η 1070ti),εκτός από το boot...σε μερικές περιπτώσεις έχω και καλύτερο perfomance,όχι ουσιαστικό αλλά υπάρχει...

Μόλις τώρα, panossales είπε

Για μια ακόμα φορά,θα έλεγα δοκιμάστε μόνοι σας...καμία διαφόρα σε ryzen 2600 με rx580(δυστηχώς περίπατο η 1070ti),εκτός από το boot...σε μερικές περιπτώσεις έχω και καλύτερο perfomance,όχι ουσιαστικό αλλά υπάρχει...

Α!Ξέχασα,insiders build

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, gus8511q είπε

Αυτό δεν είναι το πρώτο αρθροιστικο fix που αναφέρεται κ το αρθρο, το οποίο κάνει το πρόβλημα ακομη χειρότερο; 

Επεξ/σία από logica1
Δημοσ.
7 ώρες πριν, logica1 είπε

Αφου τα fix θα βγουν 19 κ 21 του μηνός όπως ανακοίνωσε η AMD εσύ σε ποιο fix αναφερεσαι; 

το εχει ηδη 

Το "Back to the Future ΙΙ" είχε προβλέψει το μέλλον με ακρίβεια | LiFO

• Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...