elenipapserres Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2021 Kαλησπέρα σας Είμαι απόφοιτη οικονομικών από το Πανεπιστήμιο Πειραιά και θέλω να κάνω πρόγραμμα που να δίνει πιστοποίηση παιδαγωγικής και διδακτικής επάρκειας. Έκανα αίτηση φέτος στην ΑΣΠΑΙΤΕ και δεν με πήρανε, δηλαδή δεν έτυχε να κληρωθώ, καθώς ο όγκος των αιτήσεων ήταν τεράστιος και οι θέσεις επιτυχόντων αρκετά λίγες. Επειδή δεν κληρώθηκα, έψαξα μέσω πανεπιστημίων, μήπως και υπάρχει κάποιο ίδρυμα που να χορηγεί πιστοποίηση παιδαγωγικής και διδακτικής επάρκειας, και αυτά που το κάνουν πρέπει να είναι κάποιος απόφοιτος αυτών για να μπορεί να αιτηθεί. Σε κάθε περίπτωση, μέσω γνωστών βρήκα ένα τέτοιο είδους προγράμματος πιστοποίησης παιδαγωγικής και διδακτικής επάρκειας μέσω του ΕΑΠ, το οποίο είναι και της ειδικοτητάς μου ( οικονομικά). Ωστόσο, για να είμαι ειλικρινής στη τελευταία προκήρυξη του ΑΣΕΠ για το κλάδο της εκπαίδευσης, δεν κατάφερα να το βρω εντός του ΦΕΚ, διότι ακόμα δεν είχε δημιουργηθεί. Υπάρχει περίπτωση το εν λόγω πιστοποιητικό να μη δεν αναγνωρίζεται ( εννοώ αυτό της παιδαγωγικής και διδακτικής επάρκειας του ΕΑΠ) και να το κάνω , και στο τέλος να βρεθώ προ εκπλήξεων? Ευχαριστώ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα