Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Είναι λίγο κουλό αυτό που θα αναφέρω αλλά θέλω να δω αν υπάρχει άλλος με το συγγεκριμένο πρόβλημα.

Εγω πάντα (καλώς ή κακώς εκεί με βόλευε πάντα) έχω το crouch στο κουμπι alt. Αυτό που γίνεται αρκετές φορές και μου έχουν σπάσει τα νεύρα στα games (fps κυρίως) που έχει τρέξιμο και slide, δηλαδή shift και alt στη δική μου περίπτωση, είναι πολλές φορές ( δε το κάνει πάντα) αλλάζει η γλώσσα και σα να χάνει το focus από το game και glitchαρει η αλλαγή όπλου με τη ροδέλα (όλα τα άλλα παίζουν κανονικά). Για να φτιάξει πρεπει να πατησω win key και να ξανακάνω focus στο game.

Στο warzone ειδικά όταν πάιζω (γιατί εκεί τρέχεις και slidαρεις συνέχεια) μου σπάνε τα νεύρα, καθώς παίζιε να είμαι σε πιστολίδι και να μη μπορώ να αλλάξω όπλο.

Το έχει δει κανείς ξανά αυτό; Δεν έχει να κάνει με εγκαταστάσεις κλπ. Είναι φρέσκοπερασμένα όλα 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 15/10/2021 στις 4:12 ΜΜ, dalan2007 είπε

Να αλλάξω τα key combinations? Προφανώς το σκέφτηκα πρώτο πρώτο... Αλλά επειδή δε ξέρω τι το εχει προκαλέσει (και είμαι από φορμάτ σε καινούριο pc) κι επειδή 30 χρόνια τώρα έχω alt+shift ξερω γω θα μου σπάσουν τα νεύρα μάλλον αν βάλω άλλο συνδιασμό... Δεν το έχει κανείς άλλος το ίδιο θέμα; 

Επεξ/σία από mordred
Δημοσ.

Οι γλώσσες στα windows 10 by default αλλάζουν και με windows key + space. Όποτε θα μπορούσες να αλλάξεις το alt + shift η να απενεργοποιήσεις το shift τελείως αν δε το χρησιμοποιείς στα games είτε με game mode κάποιου keyboard όπως στα Logitech είτε με κάποιο software 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...