Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα, έχω σύνδεση στη nova σε 100 vdsl και χρησιμοποιω ως μοντεμ το zte που μου εδωσαν και ως ρουτερ ενα tenda. γενικα τον τελευταιο καιρο εχω παρατηρησει αυξημένες θερμοκρασίες στο μόντεμ και κάποια προβλήματα στην ταχύτητα και μπήκα σε διαδικασία να το αλλάξω καθώς το έχω και περίπου 5 χρόνια. από τη nova μου ειπαν οτι με 20 ευρώ θα μου δώσουν ένα Huawei ( αυτο στο κατάστημα του παγκρατιου, δεν ξερω αν σε αλλο θα υπαρχουν και αλλα μοντελα). επίσης μου ειπαν οτι απο τη στιγμη που δεν εχω VoIP τηλεφωνία μπορώ να αγοράσω και δικό μου modem ή modem/router. Τι πιστευετε οτι αξιζει περισσότερο? να παρω modem απο nova και να συνεχισω με το δικό μου router ή να παω σε αγορά καλού modem/router? 

Δημοσ.

Εφοσον δεν εχεις VOIP παρε ενα τιμιο επωνυμο.Χωρις να γνωριζω το huawei που δινουν,πιθανοτατα δε θα ειναι κατι αξιολογο.

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, Dantε είπε

Εφοσον δεν εχεις VOIP παρε ενα τιμιο επωνυμο.Χωρις να γνωριζω το huawei που δινουν,πιθανοτατα δε θα ειναι κατι αξιολογο.

Με το σεταρισμα δεν θα έχω κάποιο πρόβλημα έτσι ;

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, jordaninio είπε

Με το σεταρισμα δεν θα έχω κάποιο πρόβλημα έτσι ;

Συνηθως το ιντερνετ συνδεεται απροβληματιστα.Το Voip ειναι το θεμα.

Δημοσ.

Είχα το ιδιο πρόβλημα κ σήμερα έβαλα το huawei.Συνδεθηκε αμέσως κ εκεί που συγχρόνιζα στα 85 το καλύτερο πήγα στα 91.

Δημοσ.

Να ξέρεις πως αργά ή γρήγορα, θα καταλήξεις με VoIP..

Προσωπικά θα κοιτούσα κάτι σε AVM Fritz 7530/7590, αργότερα αν αλλάξεις σε VoIP θα θέλει άλλες διαδικασίες..

Προς το παρόν, κωδικούς τηλεφωνίας δίνει μόνο ο ΟΤΕ και με κόλπο βρίσκεις της Vodafone..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...